OTO POLSKA 1721211 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1721211

Odpowiedzi 5881

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Wyskoczył także mężczyzna, który został uznany za diabła.
:lol2:  :lol2:  :lol2:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
otofrancja
http://wiadomosci.wp...ml?ticaid=1b21a
W sumie dość ciekawe. W artykule napisano:
Do zdarzenia doszło ok. 3.00 w sobotę.
Godzinę tę uważa się za godzinę diabła, jest ona odwrotna do godziny 15 (3 popołudniu), która jest uważana za godzinę śmierci Chrystusa na Krzyżu.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Jeśli ktoś da mu propsa za ten link, który dałem mu w gg a on nawet nie podziękował, ma przejebane na osiedlu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
właśnie na to liczyłem. dajcie propsa, zobaczymy co zrobi :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Godzinę tę uważa się za godzinę diabła, jest ona odwrotna do godziny 15 (3 popołudniu), która jest uważana za godzinę śmierci Chrystusa na Krzyżu.

sugerujesz, że nagi murzyn miał jakieś związki z szatanem?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Może, nie wiem.

Druga opcja jest taka, że sobie ktoś coś ubzdurał.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#246 2010-10-26, 19:14(Ostatnia zmiana: 2010-10-26, 19:23)
Cytat: Adanos link=topic=11457.msg116006#msg116006#msg116006#msg116006 date=1288113174
Druga opcja jest taka, że sobie ktoś coś ubzdurał.

Tak, to może być to!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Może to faktycznie był szatan? Bo ta godzina? Niczego nie można wykluczyć, przecież bez powodu tyle osób by nie wyskoczyło.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

OTO POLSKA
#248 2010-10-26, 19:42(Ostatnia zmiana: 2010-10-26, 19:43)
Thoro: nie nie... Martin za nisko mierzy, nie widzę go w roli redaktora, żaden to dla mnie bank wiedzy. Polegam na Twoim autorytecie, i tak jak kontestacje właczam raz dziennie o 8:00 rano, tak na TM jestem co godzinę w poszukiwaniu twojej racji najtwojszej, jedynej racji - obiektywnej postokroć z szczeptą prowokacji zresztą. :)  nie wierzysz ? shakuj TM i zajrzyj do mojego TM`owskiego notesiku. Istny tam skarbiec, Thorowych złotych myśli

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cieszę się, że stawiasz mnie wyżej od Great Lechowicza - oazy wiedzy na temat ewolucji.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Thoro link=topic=11457.msg115808#msg115808#msg115808#msg115808 date=1287930871
a skąd ta pewnosć? wystarczy wiedzieć, że posłem prawie nigdy nie zostaje się z ulicy, czy "po szlachetnych czynach". są to zwykle ludzie zamożni, przedsiębiorcy czy właściciele jakichś nieruchomości. taki ktoś nie ma prawa narzekać na hajs, nawet zarabiany przez te legalne źródła. czy w obliczu tego zaplecza chciałbyś ryzykować na jakieś grosze stawiając na szlai wszystko włącznie z reputacją? wystarczy dobrze zarabiać, czerpiąc z pozycji. nie koniecznie na czarno
Może nie na czarno, co po prostu okradając podatników. Pierdolone mebelki, wakacje, laptopy, huj wie co jeszcze fundowane z kieszeni podatnika to zwykłe złodziejstwo.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie złodziejstwo a element polskiej mentalności głęboko zakorzeniony w kulturze. Weź pod uwagę, że nie każdy myśli jak ty, biedny polski człowiek a nawet jeśli to nie koniecznie musi być szlachetny, gdy już dorwie się do "koryta". Nie oszukujmy się. To nie jest żadna cecha polityków i zwyczajnie większość z nas by kradła, naciągała, wyciągała i korzystała z przywilejów władzy gdyby tylko miała taką możliwość. Wszystko na miarę możliwości. Księgowy zajebie gumkę chlebową i sekator a prezydent kupi sobie nowego laptopa na koszt podatnika. Ja mam na to wyjebane i jeśli ktoś dobrze spełnia wykonywane obowiązki to totalnie mnie nie obchodzi jakie ma w biurze mebelki i czy panoramiczny laptop z 4gb ramu faktycznie jest potrzebny do exela i za czyje to pieniądze.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Thoro-props ode mnie. Dużo racji. Ale ładnie to ująłeś mówiąc "większość". Nie każdy jest taki sam.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ale ładnie to ująłeś mówiąc "większość". Nie każdy jest taki sam.

Mógłbym powiedzieć to samo jeszcze kilka miesięcy temu. Twoje osobiste przekonanie nie ma tu nic do rzeczy ponieważ jest subiektywne i zwykle nie poparte żadnym doświadczeniem ergo nigdy nie byłeś w na tyle komfortowej i bezpieczniuej sytuacji by - w tym przypadku - używać sobie bez konsekwencji na czyjś koszt. Jest to analogiczne do kwestii zabicia człowieka, czy też uzależniania od narkotyków. W przypadku pierwszego większość ludzi deklaruje, że nie byłaby w stanie do takiego czynu podpierając się jakimiś moralno-filozoficznymi rozważaniami, jednak na przykładzie kilku znajomych faktem jest, że w sytuacji podbramkowej nawet żadna z tych pierdół by ci na myśl nie przeszła a sama czynność nastąpiła by niemalże instynktownie niezależnie od naszej faktycznej postawy moralnej. W przypadku drugiego większość również jest przekonana o swojej "silnej psychice". Tym większym zaskoczeniem jest, że uzależnienie przychodzi zupełnie nieoczekiwanie czytaj inaczej niż sobie to wyobrażaliśmy, bądź też jak to propaganda i różni "specjaliści" próbowali nam przedstawić. Istnieje ogrom sytuacji, gdzie podejmowane działanie jest zupełnie odmienne od naszych tak zwanych poglądów. To wszystko jest gówno warte. To, że się z czymś zgadzamy, bądź sobie coś założyliśmy nie czyni nas automatycznie dobrymi i wartościowymi ludźmi. Większość nawet nie wie jaka jest cena poglądów a zwłaszcza tych będących w opozycji do ogółu, prawdziwych a nie tego co sobie prywatnie trzymamy w głowie. Później mamy stada ateistów antyklerykałów, którzy jak trzeba posłusznie idą do kościółka ulęknąć do miecza, podobnie jak watahy "katolików niepraktykujących", których spotkasz tam jedynie o święta a ich wiedza o biblii ogranicza się jedynie do tego, że coś takiego istnieje a jak przychodzi co do czego to są w stanie ci zajebać w imię jezuska i maryjki.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Subiektywizm jest czasem bardzo pomocny. A co do uzależnień to masz na myśli bandy idiotów grających np. w Counter Strike'a (rzecz jasna nie wszyscy).
A czy widziałeś to?

http://www.youtube.com/watch?v=5evHAdfD6J0

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ja swoje napisałem. Nie zamierzam nawet kontynuować tej dyskusji, bo nie lubię pierdolenia godnego siekaczowych dyrdymałów.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Thoro link=topic=11457.msg116168#msg116168#msg116168#msg116168 date=1288206169
jeśli ktoś dobrze spełnia wykonywane obowiązki to totalnie mnie nie obchodzi jakie ma w biurze mebelki i czy panoramiczny laptop z 4gb ramu faktycznie jest potrzebny do exela i za czyje to pieniądze.
Jeśli...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
co masz do siekacza? przecież on przynajmniej w sensowny sposób argumentował swoje poglądy

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Mógłbyś dać przykład?

Buła

Buła

Użytkownicy