OTO POLSKA 1704622 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1704622

Odpowiedzi 5881

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: Kyroman link=topic=11457.msg115263#msg115263#msg115263#msg115263 date=1287421643
To jakies kapcie?
Kartka wyrwana z zeszytu koleżanki z wpisanym imieniem, nazwiskiem i nr-em albumu... w moim przypadku to już był najczęściej koniec. Babsko w pyte ciężkie zagadki nam zadawała. Nie było na szczęście terminu popraw i były one ustne. Wszystko więc się sprowadziło do długich oratoriów na koniec semestru pod jej akompaniamentem.
Mówiłem już o raportach na 2 strony A4 po każdych zajęciach? Z resztą myślę, że nie chcesz tego słyszeć.

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Ja chcę, skoro mowa o biologii. O ile można prosić.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam Wam poskanowac moje rysunki bezkregowcow? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#184 2010-10-18, 19:46(Ostatnia zmiana: 2010-10-18, 19:57)
Cytat: Fenix link=topic=11457.msg115278#msg115278#msg115278#msg115278 date=1287422939
O ile można prosić.
Jaa, ale czad! Przeszukałem katalogi w poszukiwaniu czegoś co by ci się mogło przydać i znalazłem swoje raporty, zawierające różne rysunki przedstawiające głównie komórki malowane... kredkami! Jea, czuć tą powagę  :D  stare czasy się przypominają. Serio nie wiem czemu ona kazała nam je malować w takiej formie, ale wiele z moich raportów odrzuciła tylko ze względu na rysunki.

Wracając do tematu, raczej ci się one nie przydadzą bo zawierają głównie dane z doświadczeń przeprowadzonych na laboratoriach.

Edit: Potem skupiłem się na rysunkach. Ładnie podkreśliłem tematy i podtematy, tabelki, wykresiki, "Co Pan mi tutaj za kolorowankę daje? A gdzie wiedza merytoryczna?"

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
bo Pio to ściema tak ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: emace link=topic=11457.msg115297#msg115297#msg115297#msg115297 date=1287425244
bo Pio to ściema tak ?

zaczyna się :facepalm:

sauron
  • Gość
Cytat: Kyroman link=topic=11457.msg115283#msg115283#msg115283#msg115283 date=1287423744
Mam Wam poskanowac moje rysunki bezkregowcow? :D

bezkształtne mazy w paint?

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no dobrze, już dobrze, noooo... mistyfikacja, ok... przepraszam

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie, to jest taczka :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: kazzmir link=topic=11457.msg115304#msg115304#msg115304#msg115304 date=1287425821
No co Ty, prosto z mikroskopu rysowane czarnym dlugopisikiem :D

Cytat: emace link=topic=11457.msg115297#msg115297#msg115304#msg115304 date=1287425244
bo Pio to ściema tak ?
Tak ale nikogo tutaj to nie obchodzi wiec tak czy siak wypierdalaj fanatyku*.

*Po co byc milym i sie produkowac skoro i tak wszystko sie rozbija jak groch o sciane?

Mark Twain

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

OTO POLSKA
#191 2010-10-19, 14:08(Ostatnia zmiana: 2010-10-19, 14:15)
każdy ma w sobie coś z fanatyka, poza osobami z echem we łbie. Tylko że tacy sa najgorsi, wydaje im się, że umieją słuchać i że mają swoje zdanie, wiesz ? p... ? i jeszcze do tego mordę drą

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

OTO POLSKA
#193 2010-10-19, 18:44(Ostatnia zmiana: 2010-10-19, 18:46)
Cytat: Dark link=topic=11457.msg115381#msg115381#msg115381#msg115381 date=1287502050
http://www.gadu-gadu...utm_medium=main
Oto Polska

widziałem to już dziś, takich rewolucjonistów brakuje. Tylko, uwaga... zanim zaczniemy widzieć korzyści i sobie z tego żartować, posmućmy się, najlepiej narodowo, a jeszcze lepiej wojewódzko, przez jakiś tydzień.

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
oto ju kej (czyli prawie Polska)
Spoiler

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#195 2010-10-22, 21:16(Ostatnia zmiana: 2010-10-22, 21:25)
thoro masz przejebane  :lol2:  
http://wiadomosci.ga...lny_zespol.html

chociaż z drugiej strony, to nic innego jak powolne zbliżanie się do państwa policyjnego z panami z pis na czele.

[mod=mea]Jak już zbliżymy się wystarczająco to postuluję o przerzucenie forum na  tora. Będzie wolniej, ale więcej pedofiliiwolności słowa.[/mod]

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ogółem to brak mi słów.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Kaczyński pogrąża się coraz szybciej. Spodziewam się, że niedługo PiS przestanie być znaczącą partią.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: kazzmir link=topic=11457.msg115610#msg115610#msg115610#msg115610 date=1287774980
thoro masz przejebane  :lol2:  
http://wiadomosci.ga...lny_zespol.html

chociaż z drugiej strony, to nic innego jak powolne zbliżanie się do państwa policyjnego z panami z pis na czele.

[mod=mea]Jak już zbliżymy się wystarczająco to postuluję o przerzucenie forum na  tora. Będzie wolniej, ale więcej pedofiliiwolności słowa.[/mod]

Dziwi Cię to? Te rozmodlone nieudaczniki na czele z idiotą jarkiem mają kurwa problem o wszystko do każdego od 20 lat. Z resztą (przynajmniej na chwilę obecną) oni chuja mogą. Jedynie bardzo ubolewam nad tym, że stary ubek zabił jakąś nikomu nieznaną osobę zamiast jarusia, któremu w główce się pierdoli coraz bardziej. Byśmy mieli przynajmniej nowy panteon polskich bohaterów. Dwóch niezwyciężonych braci, stalowych orłów co siedzą po prawicy boga ojca wszechmogącego i obejmują kraj wybrany świętą protekcją stojąc na straży moralności, katolicyzmu i dobrej nowiny, broniąc nas przed pedałami, narkomanami, ateistami, tuskiem i pedałami. Herosi odziani w białe togi skąpane w czerwonej krwi wrogów niezwyciężonej rzeczypospolitej kloackiej.

sauron
  • Gość
a gdzie pytanie że coś mnie dziwi poza stwierdzeniem że masz przejebane? thoro poza klepaniem wielowyrazowych postów z których zawsze wynika to samo, możesz zrobić coś w końcu? no nie wiem może np wynieść się z polski albo coś, skoro tak cię męczy RPK/rzeczypospolita kloacka, w moim przekonaniu bez działania z twojej strony, nie różnisz się od jarka który tak samo tylko pierdoli

0 użytkowników
Do góry