Chyba muszę to wyjaśnić bo sprawa robi się żenująca.
Chociaż nie, dla dobra sprawy - najlepiej Aztek wyjaśnij to jakoś sam, jednak jeśli sprawa się nie rozwiąże sama, będę musiał napisać PRAWDĘ
Na razie napiszę tylko że żadnych uprawnień Aztekowi nie odebrałem, sami napisaliście nawet że nic nie robił jako admin. Nigdy nie odebrałem uprawnień innemu adminowi, tylko Aztekowi. Kto myśli, niech się domyśli reszty.
To co miał wcześniej dałem mu ja sam, na własny pomysł i z własnej nieprzymuszonej woli i miałem prawo i powód żeby jednak to cofnąć i nie ma to ŻADNYCH konsekwencji dla forum.
//edit:
Widzę że ktoś przywrócił Aztekowi to co ja mu dałem, dla forum nie ma to ŻADNEGO znaczenia (zgadujcie dlaczego ;*) i problem chyba jest rozwiązany.
Ja sam moich uprawnień używam tylko i wyłącznie dla dobra forum, śmiem twierdzić że odkąd adminuję zrobiłem naprawdę sporo, zwłaszcza w kwestii popraw różnych elementów szablonu graficznego, kodów BBC, organizacji Dnia Screena, kanału RSS, poprawy tłumaczenia, instalacji kilku modyfikacji itd.
Jeśli ktoś dalej uważa że jestem zły i nadużywam uprawnień, proszę pisać o wyjaśnienia do Azteka (ja miałem to wyjaśnić "dyplomatycznie").