Dobro forum - Adminowanie 5172 13

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 7.09.2010 roku

Wyświetleń 5172

Odpowiedzi 13

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Dobro forum - Adminowanie
2010-09-07, 23:08(Ostatnia zmiana: 2010-09-07, 23:13)
Obliguje do zawarcia stanowiska w tym temacie użytkownika o nicku Avallach. Ostatnio z powodu jakiejś błahej pierdoły  odebrał on uprawnienia administratorskie Aztekowi, i choć koniec końców tragedia się nie stała, poddaje ogromnej wątpliwości, że zrobił dla dobra forum - raczej gówniarskiej zachcianki i wyimaginowanej rywalizacji o adminowanie na TM. Szczególnie mając na uwadze fakt, że jest teraz kłopot z całkowitym przywróceniem uprawnień Zamojskiemu. Z mojej perspektywy to było tak żenujące, że aż śmieszne. Równi sobie admini nie powinni podstawiać sobie haków, może tylko kwestionować swoją prace, ale nie szczeniacko zabierać uprawnienia.

sauron
  • Gość
tak, zgadzam się, oddać aztekowi uprawnienia, zakopać ciało avallacha głęboko, albo lepiej płytko niech zjedzą go psy albo inne

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

#2 2010-09-08, 01:54(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 02:11)
Propsy Dzikus.  :lol:  
Zabieranie stanowiska admina, co jest poważnym przedsięwzięciem nawet jeśli to się dzieje na themodders - to ma skutki!
Zabierać za byle pierdoły jak to powiedział Dzikus. Chyba że macie jakiś tajny powód, że zabraliście stanowisko mojemu szwagrowi.  :lol2:  
Więc się domagam prawdy! Dawajcie prawdziwy powód albo mówcie że to coś o czym nie może wiedzieć plebs. No i także nie propsuje akcyji Avalacha. Sam co dopiero dostał admina i wyjebał Zamościa - no no - to nie tak się robi nawet jeśli to społeczność themodders.

P.S. Za takie wykroczenie nie zbanowaliście mnie a zabierać Aztekowi admina za byle uśmiechnięte kocie gówno no no. Ja zawsze byłe za tym że by ustalić tu jakieś jasne zasady - nie mówię o policyjności for - tylko tak aby każdy wiedział co i jak się obchodzić - mniej więc. Nic nie na pałę.  :ok:  

Bo tak to robi się samowolka i kolesiostwo.

Równi sobie admini nie powinni podstawiać sobie haków, może tylko kwestionować swoją prace, ale nie szczeniacko zabierać uprawnienia.

Propsy  :ok:  :ok:  :ok:    

wyimaginowanej rywalizacji o adminowanie na TM.

Nie wiem czy za bardzo o to chodzi ale jak to, to tacy ludzie nie powinni mieć nawet moderatora.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Zgadzam się! Chuj, że Aztek nic jako admin nie robił. Podobna sytuacja nie powinna zdarzać się przy odbieraniu uprawnień moderatora  :lol:

shadowxxx

shadowxxx

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

shadowxxx

#4 2010-09-08, 08:15(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 08:35)
Moim zdaniem odebranie uprawnień bylo chamskie. Zgadzam się ze wszystkimi.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#5 2010-09-08, 08:46(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 09:05)
Chyba muszę to wyjaśnić bo sprawa robi się żenująca.

Chociaż nie, dla dobra sprawy - najlepiej Aztek wyjaśnij to jakoś sam, jednak jeśli sprawa się nie rozwiąże sama, będę musiał napisać PRAWDĘ :lol2:

Na razie napiszę tylko że żadnych uprawnień Aztekowi nie odebrałem, sami napisaliście nawet że nic nie robił jako admin. Nigdy nie odebrałem uprawnień innemu adminowi, tylko Aztekowi. Kto myśli, niech się domyśli reszty.
To co miał wcześniej dałem mu ja sam, na własny pomysł i z własnej nieprzymuszonej woli i miałem prawo i powód żeby jednak to cofnąć i nie ma to ŻADNYCH konsekwencji dla forum.

//edit:
Widzę że ktoś przywrócił Aztekowi to co ja mu dałem, dla forum nie ma to ŻADNEGO znaczenia (zgadujcie dlaczego ;*) i problem chyba jest rozwiązany.

Ja sam moich uprawnień używam tylko i wyłącznie dla dobra forum, śmiem twierdzić że odkąd adminuję zrobiłem naprawdę sporo, zwłaszcza w kwestii popraw różnych elementów szablonu graficznego, kodów BBC, organizacji Dnia Screena, kanału RSS, poprawy tłumaczenia, instalacji kilku modyfikacji itd.

Jeśli ktoś dalej uważa że jestem zły i nadużywam uprawnień, proszę pisać o wyjaśnienia do Azteka (ja miałem to wyjaśnić "dyplomatycznie").

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

#6 2010-09-08, 11:36(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 11:46)
Czuje tutaj...

PROWO!

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: Avallach link=topic=11387.msg110966#msg110966#msg110966#msg110966 date=1283928387
To co miał wcześniej dałem mu ja sam, na własny pomysł i z własnej nieprzymuszonej woli
samowolnie, bez dyskusji dałeś uprawnienia Zamościowi? skandal!

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Alvach you're still missing the point. Wyjbałeś Azteka z byle powodu i to co napisałeś jest dość mętne i nie mam konkretu.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#9 2010-09-08, 13:40(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 13:45)
Cytat: Zysk link=topic=11387.msg110972#msg110972#msg110972#msg110972 date=1283940196
samowolnie, bez dyskusji dałeś uprawnienia Zamościowi? skandal!
Kto napisał że Aztek kiedykolwiek miał jakieś uprawnienia poza moderatorskimi (oprócz samego Azteka)? :lol2:  

Aztek, napisz cokolwiek w miarę wiarygodnego żeby uspokoić ten spontaniczny gniewny tłum albo będę musiał wyznać prawdę ;p
Masz czas do popołudnia, inaczej będę musiał wszystko wyjaśnić bo obrońcy krzyża Azteka mnie zhejterują na śmierć.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

#10 2010-09-08, 14:27(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 14:28)
propsował posty bezihero. i co w związku? chyba, że o czymś więcej nie wiem :lol:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ano nie wiesz ;d

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Na razie napiszę tylko że żadnych uprawnień Aztekowi nie odebrałem, sami napisaliście nawet że nic nie robił jako admin. Nigdy nie odebrałem uprawnień innemu adminowi, tylko Aztekowi.
Nie odebrałeś żadnych uprawnień Aztekowi. Nigdy nie odebrałeś uprawnień innemu adminowi, tylko Aztekowi. Aj dont anderstend.

Kto napisał że Aztek kiedykolwiek miał jakieś uprawnienia poza moderatorskimi (oprócz samego Azteka)? :lol2:
A, to ja już chyba wiem, o co chodzi :D  Jednak może chodzi o coś jeszcze, więc poczekam.

Jeśli chodzi tylko o to propsowanie, to chyba wiadomo od momentu rejestracji, że to forum jest, hmmm... specyficzne :ok:

Więc Avallach jako admin niezbyt fajnie postąpił, zabierając Aztekowi "admina" (cudzysłów o ile dobrze kojarzę rozmowę na gg z avallachem).

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

#13 2010-09-08, 16:45(Ostatnia zmiana: 2010-09-08, 17:02)
Pora, żeby udzielił się sam pokrzywdzony, bo sprawa nabiera niepożądanego rozmiaru :D
Kulisy całej sprawy nie są wcale takie proste i oczywiste, niektórzy w życiu nie dowiedzą się o co chodzi, więc nie ma sensu tego męczyć. Myślę, że większość jest już wtajemniczona ;)

Temat zamykam, nie ma co dłużej tego cackać, a sprawa Avallacha... Już wiecie, że nie jest winny, także nie macie się go co czepiać ;)

A dzikiemu dziękujemy, za dobre prowo :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry