Wyborczy spam 41076 141

O temacie

Autor Ojciec redaktor

Zaczęty 13.06.2010 roku

Wyświetleń 41076

Odpowiedzi 141

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy

Ojciec redaktor

Wyborczy spam
2010-06-13, 18:31(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 18:34)
Pozwolę sobie ominąć zbędny wstęp i przejde do konkretów:

Jeśli mimo bycia nolifem posiadasz prawa wyborcze to 20 czerwca ruszasz dupe od kompa i głosujesz na tego typa:

Dlaczego?
 - Bo legalne zielsko
 - Bo inni kandydaci to bezprogramowe ścierwa
 - Bo chce zmniejszyć radykalnie podatki
 - Bo chce zlikwidować takie gówna jak ZUS czy NFZ
 - Bo ułatwi dostęp do broni

I wreszcie

- BO TAK KURWA

Discuss...

EDIT:
dla tych co tego Pana nie znają (a pełno go w necie) to polecam czytankę http://fakty.interia.pl/raport/janusz_korw...ad,1226623,5672

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
pudło. tu poza kilkoma osobami nikt nie ma praw wyborczych :lol:

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

Wyborczy spam
#2 2010-06-13, 18:42(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 18:46)
Only pierwsza tura.

edit: druga to już głosowanie "aby nie na komorowskiego". Nie chcę, żeby PO realizowało wszystkie swoje chore ustawy. Ktoś musi chociaż po części blokować syf.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Duchowy głos zawsze wchodzi. :lol:

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Co prawda nie mam jeszcze (na parlamentarne wybory będę miał)praw wyborczych, ale:
- Bo legalne zielsko
Najpierw musiałaby być ustawa, której sejm pewnie nie przegłosuje
Tutaj w zasadzie racja. Ta kampania ze względu na okoliczności (powódź, Smoleńsk i mało czasu) jest nudna jak flaki z olejem i tak mało konkretna, że patrzy się tylko na miny, jakie robią w spotach i nie pozostaje nic innego jak się z tego śmiać
Hmm, nie wiem czy w bieżącej sytuacji będzie to korzystne, poza tym prezydent ustaw nie przegłosowuje.
W zasadzie w tej materii również jestem zwolennikiem prywatyzacji, likwidacji niepotrzebnych instytucji i pewnej wolności dla obywatela z tym związanych.
Jak dla mnie to obojętne, więc nie komentuje.
Poza tym - od prezydenta wymagam, żeby był światowy, reprezentatywny i był dobrym dyplomatą a słuchając wypowiedzi Mikke odnoszę wrażenie, że się nie nadaje.
W zasadzie nie wiem na kogo głosowałbym, jedynie Morawiecki mówił coś w miarę mądrego, ale w sumie nie znam go za bardzo a media lansują tylko największych kandydatów.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
jedynie Morawiecki mówił coś w miarę mądrego,

Przesłuchałeś CAŁĄ debatę z UW? To stary dziadek, który już nie ma pojęcia o czym mówi, a gdy stracił wątek to zaczął pieprzyć od rzeczy. Olechowski i Jurek robią pozytywne wrażenie. Inna sprawa, że na wrażeniu się kończy. Kiedyś miałem zamiar wybrać Jurka, ale czytałem jego program i za bardzo jest za "uściśleniem współpracy państwa i Kościoła". Sory, odpada.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pan Morawiecki? Kończ waść, wstydu oszczędź :)  Popieram tutaj Triple.
Prawdopodobnie zagłosuję na Olechowskiego albo JKM, kiedyś myślałem jeszcze nad Pawlakiem, ale jeszcze mam trochę czasu do namysłu  :lol:

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Wyborczy spam
#7 2010-06-13, 19:00(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 19:01)
Olechowski to mała gadzina, która jest w gruncie rzeczy równie populistyczna jak Lepper - tylko zerka na sondaże i sam tak uważa.
JKM to osoba ciekawa, ale nie a prezydenta, bo byłby wstyd.
Krzysztof Fijałek: Proszę dokończyć zdanie: demokracja to...

Janusz Korwin-Mikke:- ... śmierdzące gówno!
Jakoś nie widzę, żeby w rozmowie z Obamą:
- What do you think about America, men?
- Bad shit, my little black brother. Btw, i'm your king, cause i'm JKM.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Olechowski to mała gadzina która zna biegle kilka języków

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wyborczy spam
#10 2010-06-13, 19:05(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 19:05)
btw zauważyliście że pawlak wygląda niemal identycznie jak dawkins? :lol:

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
JP2 znał ich więcej, Dark

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Dlaczego?
 - Bo legalne zielsko

Dlaczego nie?
- Rozpocznie się popularyzacja tego, my zamiast pracować to będziemy palić zielsko, a ono nie jest takie jak zwykłe papierosy, z reguły po pewnej ilości nie mamy sił do pracy,
- To fakt
- I państwo będzie miało dziurę budżetową, nie będzie autostrad (do you expect Dobry Samarytanin Skanska will make it for free?) itd.
- Ok, tu się zgodzę
- Idziesz sobie po chodniku i dostajesz kulkę w łeb. Nie, dzięki.

W skrócie: Spierdalaj Korwin-Mikke, razem z tą swoją pierdoloną bandą pojebów.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Wyborczy spam
#13 2010-06-13, 19:24(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 19:28)
- Rozpocznie się popularyzacja tego, my zamiast pracować to będziemy palić zielsko, a ono nie jest takie jak zwykłe papierosy, z reguły po pewnej ilości nie mamy sił do pracy,

Czy wszyscy piją piwo, które przecież jest tak popularne i zasadniczo tanie vide siki marki "vip" z biedronki za 1,20zł? Z reguły po pewnej ilości człowiek staje się agresywny a po jeszcze pewniejszej ilości niezdatny do niczego. Czy wpływa ono destruktywnie na ogół społeczeństwa?
O żadnej popularyzacji nie ma mowy. Obecnie marihuana jest powszechnie dostępna i każdy zainteresowany może ją bez większych problemów nabyć.

- Idziesz sobie po chodniku i dostajesz kulkę w łeb. Nie, dzięki.

w szwajcarii każdy obywatel z prawnego obowiązku ma w domu karabin, nie żaden śmieszny pistolecik tylko nowoczesny karabin szturmowy automatyczny o kalibrze, który jest ci w stanie bez problemu rozpierdolić mózg bez względu na zastosowaną ochronę. ta szwajcaria to pewnie druga somalia jest  :lol: .
poza tym, "ułatwienie" nie oznacza robienie z tego artykułu pierwszej potrzeby, który możesz kupić od ręki w sklepie na rogu. obecnie mieć broń jest bardzo trudno, w zasadzie jeśli nie masz koneksji u komendanta to możesz o tym zapomnieć. ktoś kto uprawia strzelectwo sportowe, jest rekonstruktorem, bądź zwykłym kolekcjonerem broni historycznej nie może jej posiadać... bo nie. zajebiste przepisy na miarę wzorowego państwa komunistycznego od czego właściwie się zaczęło. polska miała przed laty długą i pełną tradycji kulturę broni (podobnie jak amerykanie), przyszło sowieckie ścierwo i wszystko rozpierdoliło bo przecież nie widzi się aby "towarzysze" jedynego słusznego ustroju w razie W dysponowali jakimś konkretnym środkiem oporu.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Wyborczy spam
#14 2010-06-13, 19:24(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 19:36)
Vivat JKM! :)
Zdecydowanie popieram :)

Jako prezydent w odpowiednich okolicznościach chyba dałby radę nieco się pohamować ze swoją bezkompromisową szczerością, chociaż muszę przyznać że nie widzę do końca związku jak urząd prezydenta miałby mu pomóc spełnić zamierzone postulaty - tak jak już wspomniał Jedaith, muszą najpierw powstać i zostać zatwierdzone przez sejm projekty ustaw, a z tym w wielu przypadkach byłoby ciężko.

//edit: ups, nie zauważyłem podtytułu tematu :lol:  
Proszę nie czytać mojego posta przed upływem 6341 godzin :)

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

Wyborczy spam
#15 2010-06-13, 19:38(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 19:43)
- Bo legalne zielsko
wali mnie to szczerze
on też jest populistą, nie łudźmy się.
jeśli sensownie pokryte cięciami na pasożytów - tak
zus koniecznie, nfz ma swoje plusy - jakiś człowiek, który ma ciężką chorobę i nikt w jego rodzinie nie zarobi na jego leki. I co? Niech zdycha, bo miał pecha w życiu? Jeśli nie ma podatków, NFZ, to kto mu to opłaci? Może niech w szpitalu mają sznur dla takich ludzi? Raczej NFZ należałoby zmodernizować. Mniej na urzędników (tak, tak, oni w każdej instytucji pochłaniają horrendalne pieniądze!).

raz, nie jestem za popularyzacją broni z prostego powodu: jeśli ułatwisz dostęp bandziorowi, to on tylko na tym skorzysta. Za to ty, jeśli masz opory przed zabiciem człowieka, nie zdążysz nawet zareagować, bo on nie będzie czekać, aż wyciągniesz broń, a potem honorowo jak w pojedynku dać szansę.

dwa, troszkę utopijne wizje JKM przedstawia, bez poparcia liczbami, a jeśli już liczby są, to nie ma potwierdzenia skąd są wzięte.

Reasumując: dlatego pierwsza tura, bo obcinanie wydatków na administrację. Mikke jest świetny w opozycji i to powinna być jego rola. Druga tura nie, bo
- Bad shit, my little black brother. Btw, i'm your king, cause i'm JKM.
Mikke zna parę języków, więc myślę, że powiedziałby dokładnie coś takiego nie tylko obamie, ale też merkel czy putinowi :lol:

melkor
  • Gość

melkor
Gość

Wyborczy spam
#16 2010-06-13, 19:56(Ostatnia zmiana: 2010-06-13, 19:59)
mikke niestety ma pomysły rodem z 19 wieku. jego precz z demokracją nie ma racji bytu, bo co zamiast tego... feudalizm? nawet on jako monarchista pewnie pamięta że to właśnie polska ma jedne z najdłuższych tradycji demokratycznych, sięgających 14 i 15 wieku, to nie ROP ale przywileje szlacheckie dawane dużo wcześniej przez królów, których tak bardzo domagała się polska szlachta.

niestety prezydent w polsce niewiele może, poza wetowaniem w szale wszystkiego co mu się nie podoba, dlatego pomysły i plany prezydentów są wg mnie niewiele warte. z jednej strony to dobrze ze może komorowski wygra, z drugiej jest dupianym kandydatem. cokolwiek się stanie nie można głosować na kaczyńskiego :lol:  gdyby to mogło cokolwiek pomóc to chętnie bym na olechowskiego zagłosował...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Czy wy wiecie co mowicie? Ogolnodostepna marihuana czy jakikolwiek inny narkotyk to strzal w stope dla naszego spoleczenstwa, i zadnych innych kontrargumentów nigdy nie zaakceptuje.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
JP2 znał ich więcej, Dark

On o ile wiem nie kandyduje na prezydenta

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
niestety prezydent w polsce niewiele może, poza wetowaniem w szale wszystkiego co mu się nie podoba
no, ale właśnie to jest siła. dzięki wetu ma władzę mniej więcej, jak 1/6 sejmu, to nie jest tak mało.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry