O temacie
Autor toptik
Zaczęty 2.01.2010 roku
Wyświetleń 4136
Odpowiedzi 13
toptik
Adanos Administrator
PlayVideo ("nazwa_filmiku");
inż. Avallach Administrator
jono
//*********************************************************************// Info EXIT //*********************************************************************INSTANCE DIA_YAR_002_Hash_EXIT (C_INFO){ npc = YAR_002_Hash; nr = 999; condition = DIA_YAR_002_Hash_EXIT_Condition; information = DIA_YAR_002_Hash_EXIT_Info; permanent = TRUE; description = DIALOG_ENDE;};FUNC INT DIA_YAR_002_Hash_EXIT_Condition(){ return TRUE;};FUNC VOID DIA_YAR_002_Hash_EXIT_Info(){ AI_StopProcessInfos (self);};//*********************************************************************// Info Hello //*********************************************************************INSTANCE DIA_YAR_002_Hash_Hello (C_INFO){ npc = YAR_002_Hash; nr = 4; condition = DIA_YAR_002_Hash_Hello_Condition; information = DIA_YAR_002_Hash_Hello_Info; permanent = FALSE; description = "Ty jesteś Hash";};FUNC INT DIA_YAR_002_Hash_Hello_Condition(){ return TRUE;};FUNC VOID DIA_YAR_002_Hash_Hello_Info(){ AI_Output (other,self ,"DIA_YAR_002_Hash_Hello_15_00"); //To ty jesteś Hash prawda? AI_Output (self ,other,"DIA_YAR_002_Hash_Hello_01_01"); //Tak to ja...mów o co chodzi? };//*********************************************************************// Info opowieść//*********************************************************************INSTANCE DIA_YAR_002_Hash_Opowieść (C_INFO){ npc = YAR_002_Hash; nr = 4; condition = DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_Condition; information = DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_Info; permanent = FALSE; description = "Opowiedz mi waszą historię";};FUNC INT DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_Condition(){ return TRUE;};FUNC VOID DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_Info(){ AI_Output (other,self ,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_15_00"); //Opowiedz mi o katastrofie waszego ludu!! AI_Output (self ,other,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_01_01"); //Hmm...chcesz wiedzieć co się stało z ludem tak?? AI_Output (other,self ,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_15_02"); //tak...chcę to wiedzieć. AI_Output (self ,other,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_01_03"); //A więc słuchaj uważnie bo nie będę powtarzał! PlayVideo ("Upadek_Jarkendaru"); AI_Output (self ,other,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_01_04"); //To wszystko co ci mogę opowiedzieć!AI_Output (other,self ,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_15_05"); //Dziękuję za te opowieść...Muszę iść!AI_Output (self ,other,"DIA_YAR_002_Hash_Opowieść_01_06"); //Powodzenia bohaterze nie daj się zabić!!};
jendrzejs
PlayVideo ( "Extro.bik");