Latarnie miejskie w Khorinis 6636 25

O temacie

Autor Kino

Zaczęty 29.12.2009 roku

Wyświetleń 6636

Odpowiedzi 25

Kino

Kino

Użytkownicy
No co ty?
posty105
Propsy95
  • Użytkownicy
  • No co ty?

Kino

Latarnie miejskie w Khorinis
#21 2010-01-01, 18:24(Ostatnia zmiana: 2010-01-01, 18:29)
Zreparsowałem i działa! :D  Ani jedna latarnia nie pali się w nocy w Khorinis! :D
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do pomocy i od razu wielki szacunek dla was, modderów, bo te skrypty są ogromne... ;)

Dziwi mnie jeszcze jedno - po zreparsowaniu, ludzie gadają do mnie po polsku (dubbing), jednakże napisy dialogów są po niemiecku. A przecież skrypty polskie ściągałem (może to dlatego, że nie wypakowałem ich prosto z WinRar'a do folderu Gothica, bo była jakaś odmowa dostępu - te skrypty po prostu wypakowałem na pulpit i wkleiłem do folderu). Odpaliłem też Spacera, ciekawy program. Z pewnością powierzę mu więcej czasu, bo już mam pomysł jak ustawić parę rzeczy ;)  Ale najpierw jakieś tutoriale, bo nie umiem nawet stworzyć voba. Ale nigdy nie myślałem, że modding może być taki ciekawy :P  Może się wciągnę.

-Tematu nie zamykajcie, może ktoś będzie wiedział dlaczego mam napisy po niemiecku (ale i tak wielkie dzięki już za te latarnie ;) ).

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Było na forum. Sam miałem taki problem. Poszukaj, używanie szukajki nie boli.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#23 2010-01-01, 18:43(Ostatnia zmiana: 2010-01-01, 18:49)
Najlepiej jeszcze raz nadpisz te polskie skrypty na GMDK. Jeśli będą problemy, to wcześniej wejdź we właściwości folderu scripts, obok "tylko do odczytu" powinien być zapełniony kwadracik, nawet jeśli nie to i tak kliknij to raz albo dwa razy tak aby pole było puste. Kliknij "zastosuj" (nie "OK") i kiedy pojawi się okienko z pytaniem, wybierz "dla folderu, podfolderów i plików".

BTW:
używanie szukajki nie boli.
Wiem że jako moderator nie powinienem do niej zniechęcać, ale tak szczerze mówiąc to ta forumowa szukajka jest według mnie kompletnie nie do użycia, ci co piszą że jest inaczej widocznie nigdy jej nie testowali. Jeśli już musicie coś znaleźć to najlepiej albo przeglądać listę tematów danego działu albo użyć Google na początku dopisując site:themodders.org a potem normalne słowa kluczowe które opisują to czego szukacie (oczywiście im więcej i im trafniejsze tym lepiej).

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dziwi mnie jeszcze jedno - po zreparsowaniu, ludzie gadają do mnie po polsku (dubbing), jednakże napisy dialogów są po niemiecku. A przecież skrypty polskie ściągałem
Powinno ci pomóc: http://themodders.org/index.php?showtopic=6759

Kino

Kino

Użytkownicy
No co ty?
posty105
Propsy95
  • Użytkownicy
  • No co ty?

Kino

#25 2010-01-02, 11:46(Ostatnia zmiana: 2010-01-02, 11:53)
No dobrze, jest w porządku :lol2:
Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Mogę się pochwalić, że zrobiłem już swoją pierwszą modderską pracę inną od 2d - mam teraz w Gothicu zbroję paladyna bez hełmu i hełm do tej zbroi zasłaniający twarz (tak, wiem; banalne jak cholera; ale w końcu od czegoś, myślę, trzeba zacząć :) )

Temat można już zamknąć :)

Załatwione

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry