Spróbuj tak, ale głowy nie dam
damageTotal.ItMw_1H_Sword_99 +=10;
Nawet gdyby działało to ostrzegałem, można używać tylko do mieczy które występują raz w grze. Dlatego przy niedużej liczbie planowanych możliwości "ulepszeń" proponuję zostać przy podmienieniu miecza na podobny ;)
@down: Wiem, wiem, jednak dotąd nie widziałem zastosowania tego w żadnym modzie. Zresztą jeszcze zanim odpisałeś zedytowałem posta na treść zniechęcającą do tego sposobu którą widać powyżej.
Radziłbym nie przeceniać przeciętnych skrypterów z forum, często nie mieli do czynienia z jakimkolwiek językiem programowania i nawet jeśli intuicyjnie domyślają się że jest coś podobnego (pomysł pawbuja z DAMAGETOTAL_ItMw_1H_Sword_99) to nie wiedzą że najpierw się określa obiekt, potem właściwość, a pomiędzy nimi musi być kropka
Wiem że taka chęć zachowania pewnych rozwiązań dla siebie może wydawać się nieetyczna, aczkolwiek w momencie kiedy na to wpadłem, nie było zastosowane w żadnym modzie, wszędzie były podmiany na inny przedmiot, zresztą chyba nadal tak jest, podejrzewam że dopiero miecz runiczny w CZ będzie ewoluował przy użyciu tego właśnie sposobu.