[G1] Diccuric PL 18389 23

O temacie

Autor DonBero

Zaczęty 7.07.2009 roku

Wyświetleń 18389

Odpowiedzi 23

DonBero

DonBero

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

DonBero

[G1] Diccuric PL
2009-07-07, 14:33(Ostatnia zmiana: 2020-01-10, 15:53)

DonBero

DonBero

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

DonBero

[G1] Diccuric PL
#2 2009-07-08, 15:11(Ostatnia zmiana: 2009-07-08, 20:39)
Już działa. Dzięki za pomoc :D

Ok, temat zamykam,
Adanos

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Mój problem wygląda następująco:

Otóż, gram od pewnego czasu w moda "Diccuric" bardzo mi się podoba, wszyskto działało do pewnego momentu ;/
Grałem i wykonywałem questy według tej solucji: http://www.download.phx.pl/gothic/gothic/m...ic_poradnik.pdf (Jest to oryginalna solucja stworzona przez tych samych ludzi co robili moda, tylko ze PL).
I gdy dochodzę tam do części kiedy mogę już spotkać się z Berengarem i z nim pogadam wykonałem tam u niego questa i tu pojawia się mój problem, otóż w poradniku piszę żeby porozmawiać z Taliasanem a u niego nie ma dialogów :P  Można by rzec że po tym quescie u Berengara nie mam z nikim żadnych dialogów ;(  (No przynajmniej z tymi co mają jakieś imię)... I co mam zrobić ? Zaszedłem już daleko i nie chce mi się od nowa grać :huh:  Może coś źle zrobiłem ? (Bo w solucji nie było o tym quescie u Berengara )... :( :(

PS: Możecie również pisać tu swoje problemy na temat tego moda :lol2:

Life Is Brutal....

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy
podsłuchałeś rozmowę robotników  przy platformie (tej, którą trzeba było naprawić - coś w tylu podajnika taśmowego) trzeba to zrobić w nocy i koniecznie potrafić się skradać, po tej rozmowie na placu targowym (o ile dobrze pamiętam) powinieneś znaleźć rodzinny herb, wtedy powinieneś mieć  kolejny wpis w dzienniku (coś o opuszczeniu miasta, żeby przemyśleć parę spraw)

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Hmmm spróbuję :)  Już drugi raz mi pomogłeś :(  Naprawdę wielkie dzięki!
Tylko jeszcze jedno pytanie i mam nadzieje że ostatnie ;]  Gdzie mogę nauczyć się skradać? (u kogo?)

Life Is Brutal....

Magras

Magras

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
W Twoim poradniku pisze. Musisz ileś tam walk wygrać. Po pierwszej dostaniesz miecz, po drugiej +3 siły, a po ostatniej za darmo, bez PN nauczy Cię facio skradać. tylko przed każdą następną walką musisz upomnieć się o nagrodę bo przepadnie. Dokładniej opisane masz to w Twoim poradniku. :D

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy

Kaaz

[G1] Diccuric PL
#7 2009-12-07, 15:09(Ostatnia zmiana: 2009-12-07, 19:34)
Ok, już mam, dzięki :D  Ale nie wiem czemu w kółko mam jakieś problemy ^^  Ponieważ pojawił się problem z questem Przeszłość o tym co wspominał Wojak...

Ja mam problem z tym podsłuchiwaniem :/
Otóż, śpię do wieczora (Bo jak śpię do północy to już ich tam nie ma), no i idę po cichu na rampę (skradam się). Stoję tam za Zubovem i mam nakierowane na niego (tzn. nick nad nim widzę) i stoję tam czekam i czekam czekałem jakieś 15 minut na czas realny... I nic

PS: A normalnie było słychać ich rozmowy.(No wiecie te normalnego gothicka, bo ja mam Diccuric Polish). I nic się nie dzieje, żadnego wpisu, nic... :/  Help!

@DOWN: Dzięki bardzo :D

Life Is Brutal....

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Musisz podejśc pod platformę, nie za Zubova. Wtedy kamera się automatycznie przesunie i będzie rozmowa.

Spoiler

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Hagrid

[G1] Diccuric PL
#10 2013-02-25, 16:22(Ostatnia zmiana: 2013-02-25, 16:23)
Mam problem z tym modem. Nie wiem dlaczego ale w modyfikacji praktycznie co parę minut mnie wywala z gry. Szczególnie często wywala mnie w mieście. Pobieram według  tej instrukcji

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
za pewne masz windows 7, jeżeli to prawda, to nic dziwnego że cię wywala, zmniejsz widoczność w grze powinno to chociaż trochę pomóc

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Pózniej będzie jeszcze gorzej. W Diccuric grałem dawno temu, ale z tego co pamiętam jest tam idiotyczny respawn dodający nowe zwierzaki kazdego dnia. W starciu ze stadem wilków lub krwiopijców liczących sobie 50 sztuk radzi sobie rzadko który kompunter. Jedyne co mogę poradzić to granie równiez w nocy.
Chociaz tak naprawdę to nie jestem pewien czy kazdego dnia, czy za kazdy poziom. Faktem jest jednak ze pod koniec gry moze być cięzko.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ok. Dzięki za odpowiedź. Faktycznie mam Windows 7. Ale mam nowe pytanie. Na takiej wielkiej górze na bagnach znalazłem martwą postać z harpiami (jest to uznawane za ester egg) i znalazłem przy nim taką złotą broszkę. Gdy jej używam pisze, że trzeba jej użyć w innym miejscu. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie trzeba użyć tej broszki i co się stanie po jej użyciu?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
z tego co pamietam, niedaleko miasta, jest farma... na tej farmie wykonujesz kilka zleceń miedzy innymi z mąką, itp etc, zabicie szczurów czy tam chrzaszczy, na tej farmie stoi stodoła, na przeciwko mieszkania gospodarzy. Wejdz do tej stodoły, i w stodole użyj,

Ostrzegam może to zniszczyć twój swiatopogląd.

Btw. zanim to zrobisz zapisz sobie gre :)  Uwierz mi

Ps. ( przeszedlem calego diccurica, a raczej jego 1 czesc, znam wiekszosc ciekawostek, z tego co piszesz, wnioskuje ze grasz na czitach :)  bez czitow nie idzie się dostać na te skarpę z kolesiem i harpiami )

suja123

suja123

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam mam problem z Diccuriciem bo zainstalowałem niemiecką pełną wersje i spolszczenie włączam playerkita Diccuric Polish ale włącza mi się po niemiecku weźcie pomóżcie jak ktoś byłby w stanie mi pomóc to niech pisze gg 13069556

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
polecam przestudiowanie tego, http://www.gothic.phx.pl/gothic/infopage.php?id=24

nie wiem na czym polega twoj blad, ale ja instalujac stamtad, wg tamtej instrukcji, nie miałem nigdy żadnych problemów

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Sorry, że odkopuje temat sprzed dwóch lat. Pytanie:Gdzie jest Taylor? Nigdzie nie mogę go znaleźć. Koło Pyta nie ma go. 

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Powiedz mi który to Taylor, co on robi i do czego jest potrzebny to sobie przypomne i Ci powiem.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Mam zadanie "Pyt". 

W poradniku jest tak: "Pyt najczęściej tkwi w pobliżu Taylora. Spróbuj z nim porozmawiać, potem zagadaj do Taylora w związku z
zachowaniem Pyta."

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry