Pisałem to co bedzie działac a ty na to nie zwracasz uwagi.Twoja sprawa.Chyba że nie umiesz tego umieścic w skrypcie npc ale to już nie mój problem.
Kolego nie wiem czy u mnie jest problem z wyświetlaniem ale napisałeś tylko że twój sposób działa na 101% i nic więcej popatrz i wtedy napisz, po za tym nie bądź taki jadowity wąż.
On to robi do GI, czy do GII? Może w GI jest inna funkcja, nie da się założyć hełmu normalnie...
robię to do g2nk
SkorpionX, chciałem się też sugerować skryptami z moda do g2 "Zdarzenie na morzu", ale nie umiem wyciągać skryptów z modów do Gothic#msgote author=jendrzejs link=topic=7903.msg72275#msg72275 date=1259606465]Pisałem to co bedzie działac a ty na to nie zwracasz uwagi.Twoja sprawa.Chyba że nie umiesz tego umieścic w skrypcie npc ale to już nie mój problem.[/quote]
Kolego nie wiem czy u mnie jest problem z wyświetlaniem ale napisałeś tylko że twój sposób działa na 101% i nic więcej popatrz i wtedy napisz, po za tym nie bądź taki jadowity wąż.
On to robi do GI, czy do GII? Może w GI jest inna funkcja, nie da się założyć hełmu normalnie...
robię to do g2nk
SkorpionX, chciałem się też sugerować skryptami z moda do g2 "Zdarzenie na morzu", ale nie umiem wyciągać skryptów z modów do Gothica 2