Spanie przy ognichu 2774 5

O temacie

Autor pit

Zaczęty 19.11.2009 roku

Wyświetleń 2774

Odpowiedzi 5

pit

pit

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem jeśli nie to proszę o przeniesienie.
No więc chciałbym się dowiedzieć czy da się zrobić (a jeśli tak to jak??) by nasz bezio klęczał przy ognichu i spał tak??

PIŁEŚ? NIE JEDŹ.

NIE PIŁEŚ? WYPIJ.

Lubię wymyślać różne przygody, opowieści i chciałbym sprawdzić się jako scenarzysta do jakiegoś moda.

ebi
  • Gość
Spać przy ognisku się nie da. Ale znam kod na siedzenie przy ognisku. B - Marvin - B, F2 - PLAY ANI T_STAND_2_SIT

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spanie przy ognichu
#2 2009-11-19, 16:23(Ostatnia zmiana: 2009-11-19, 16:47)
Na szybko wymyśliłem metodę trochę partyzancką, ale wydaje mi się że powinna działać. Trzeba skopiować model ogniska i w edytorze 3D przesunąć je względem centrum sceny z metr do tyłu i nieco do góry. Potem wstawić w Spacerze normalne łóżko a jako modelu użyć tego zmodyfikowanego ogniska. Postać niestety nie będzie przy ognisku medytowała, tylko zwyczajnie położy się na ziemi obok.

pit

pit

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Ale przecież musi być taki sposób a może coś w skryptach?? Tylko że ten model heh rzeczywiście trzeba przesunąć.

PIŁEŚ? NIE JEDŹ.

NIE PIŁEŚ? WYPIJ.

Lubię wymyślać różne przygody, opowieści i chciałbym sprawdzić się jako scenarzysta do jakiegoś moda.

pit

pit

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Inaczej THX

PIŁEŚ? NIE JEDŹ.

NIE PIŁEŚ? WYPIJ.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry