Ping w CS 3766 5

O temacie

Autor GeneralLee

Zaczęty 2.11.2009 roku

Wyświetleń 3766

Odpowiedzi 5

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Zauwazyłem ze wiele osob na forum gra w CS ja tez pogrywałem czasami, ale od jakiegoś czasu mam cały czas ping od 120 do nawet 600. Mam internet 4mb, powyłączane wszystkie programy i nic ciągle ten sam wysoki ping na wszystkich serwerach. Może wy macie jakieś sposoby na ping ?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Ping w CS
#1 2009-11-02, 21:19(Ostatnia zmiana: 2009-11-03, 16:34)
Jeśli chodzi o poprawę wydajności, to można podmieniać modele postaci na proste, schematyczne. Możesz też spróbować ustawić priorytet procesu gry na wyższy.

EDIT: Źle zrozumiałem temat, mimo że napisałeś że chodzi ci o ping to z jakimś cudem wydawało mi się że masz ogólne problemy z wydajnością. Co do tego podmieniania modeli na prostsze, to osobiście nigdy nie próbowałem, ale w różnych poradnikach czytałem że może to minimalnie polepszyć wydajność, w internecie są do ściągnięcia specjalne patche zawierające odpowiednie pliki.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Możesz mi powiedzieć jak to zrobić ?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Ping w CS
#3 2009-11-02, 22:02(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 22:34)
Nie wyobrażam sobie, jak zmiana modeli w CS'ie może wpłynąć na szybkość gry - ciężko mieć na to za słaby PC.

Ale skoro tak, to włącz najsłabszy rendering, rozdzielczość 640x480, i sprawdź, czy pomoże.

Najprostsze rozwiązanie to wirusy. Sprawdź, czy nie masz.

Hamster

Hamster

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy
jakiego masz dostawce internetu? ping nie zalezy od ilosci klatek na sekunde, wiec zmiany w grafice nic nie zmienia. wpisz w cmd ping onet.pl i zobacz czy tez masz wysoki. jesli tak, to jest to wina neta, w przeciwnym razie  - configa.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Maksimum ping w tym co podałeś 29 ms. Dodam że na innych grach mam ping mam maks do 40 i na CS przez pewien czas też tak było.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry