[G1] Opowieść o bandytach 33247 51

O temacie

Autor Dracon

Zaczęty 1.08.2009 roku

Wyświetleń 33247

Odpowiedzi 51

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dracon, napraw błędy, to ci instalator mogę zrobić (taki jak np. w GH) :D .

Matis

Matis

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
No modzik nawet fajny tylko w tej misji co trzeba piwo na czas przynieść, jak przyniosłem to czas dalej leciał i jak sie skończył to mi gosc powiedział że sie spoznilem i w rylo dostalem.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Opowieść o bandytach
#22 2009-08-03, 08:43(Ostatnia zmiana: 2009-08-03, 08:44)
Cytat: Matis link=topic=6690.msg59449#msg59449 date=Aug 3 2009, 07:47 AM\'
No modzik nawet fajny tylko w tej misji co trzeba piwo na czas przynieść, jak przyniosłem to czas dalej leciał i jak sie skończył to mi gosc powiedział że sie spoznilem i w rylo dostalem.

Czy nie korzystałeś czasem z marvin-mode? Kiedyś zauważyłem że jak się gra na cheatach to niektóre skrypty właśnie w takie sposoby nawalają.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja nie grałem i licznik ciągle migał na ekranie mimo, iż oddałem piwo. Z resztą, opisałem to w recenzji.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Opowieść o bandytach
#24 2009-08-03, 10:04(Ostatnia zmiana: 2009-08-03, 10:05)
Cytat: Deks\'
Dracon, napraw błędy, to ci instalator mogę zrobić
Super, bo ja nie wiem jak tą instalkę zrobić (brak znajomości angielskiego wcale w tym nie pomaga...).

Co do błędów...
Na ok 1000 linijek kodu musi się znaleźć jakiś, a jednego if#msgote author=Deks\']Dracon, napraw błędy, to ci instalator mogę zrobić[/quote]
Super, bo ja nie wiem jak tą instalkę zrobić (brak znajomości angielskiego wcale w tym nie pomaga...).

Co do błędów...
Na ok 1000 linijek kodu musi się znaleźć jakiś, a jednego ifa łatwo przeoczyć, albo zapomnieć o nim.
Szczególnie wkurzył mnie bug o liczniku zabitych wrogów (tak to jest jak się człowiek pisze w pośpiechu), bo znalazłem błąd, ale nie wiedziałem w na czym on polega.
Dzisiaj przysiądę i spróbuję naprawić co nieco.

Przepraszam za wszystkie błędy.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
http://gothic.org.pl/wywiady/opowiesc-o-ba...odyfikacja.html

Sorry, że tak długo, ale jest.

Aha. Oceniana była wersja 0.9, więc nie uwzględniłem poprawek w nowej :D .

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Kurde ;/ Mam tego moda, ale jak oni gadają to ja nic nie widze tzn. oni coś gadają ale nie widać okienka dialowego ;/ Wiecie ocb ?.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
W opcjach gry włącz żeby okna się wyświetlały :D

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Dzięki :D .

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poprawiłem moda, download w pierwszym poście.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Modzik bardzo fajny, ciekawy, dałeś dużo nowych dupereli co umiliło grę, aczkolwiek zostało nieco zmarnowane ze względu na długość moda. Widać że się napracowałeś, zadania nie są tak liniowe, jak w niektórych nudzących modyfikacjach, ogólnie przyjemnie się grało te 16 minut :P

andryjan

andryjan

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Całkiem fajny modzik. Bardzo ładne screeny ładowania i menu :-)

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obrobiłem screeny w Gimpie i trochę uporządkowałem pierwszy post.

Wiktor Suworow, Akwarium

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
O, ta łąka miodzio wygląda jak na gothica :D

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Leszeks

Leszeks

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Pograłem troche... i muszę pogratulować. Ładnie wyglądają te "maski" bandytów, ciekawie zrobione np. te odliczania.... ale mam problem. Zoltan już wrócił z bronią, a strażników ani widu, ani słychu. Co muszę zrobić ? Tym bardziej, że nie mam dialogów.. - nie pojawiają się.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Opowieść o bandytach
#35 2009-09-12, 15:11(Ostatnia zmiana: 2009-09-12, 15:12)
Jak to: Nie pojawiają się? W jakim sensie?
Gadałeś z Zoltanem? Potem trza pogadać z szefem i poczekać na atak.

Wiktor Suworow, Akwarium

Leszeks

Leszeks

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Dzień później włączyłem grę i pojawili się znikąd... pewnie koliduje z innymi modami (mam ich z 15 naraz zainstalowanych) tak więc jest ok. Świetny mod :D  Fajna muzyka na końcu.

Kaem

Kaem

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mod jest świetny :D  jestem waszym fanem. zawsze chciałem dostać taką grę co można się wcielić w bandytę, tylko szkoda że nie jest dłuższy.. czy planujecie go rozszerzyć lub zrobić 2 cześć ?
PS. Jestem waszym fanem. MOD SUPER!

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dracon raczej nie będzie robił rozszerzonej wersji modyfikacji.Przynajmniej nam nie wspominał.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Kaem\'
planujecie go rozszerzyć lub zrobić 2 cześć
Jeszcze nie wiem. Może coś zrobię :D . Zależy czy będę miał pomysł i chęć :D .

PS: Nie pisz o mnie w liczbie mnogiej :) .

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry