Dyskusja i opinie o modzie 526955 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 526955

Odpowiedzi 1281

Papirus Podcirus

Papirus Podcirus

Użytkownicy
posty16
Propsy5
  • Użytkownicy
Przecież do TD nie mam żadnych uwag :lol2:

CałaPrawda

CałaPrawda

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Coś wam powiem...

Mod pod względem poziomu skryptów i ilości innowacji nie dorasta do pięt GWW,
Niech żyje wolna Polska.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Też tak uważam. Poza tym CZ nie dorasta GWW do pięt subtelnym poziomem gameplaya, w którym położono główny nacisk na realizm w kreowaniu designu modyfikacji. Ale "całaprawda" i tak wyjdzie po premierze więc może wstrzymajmy się z osądami do tego czasu :)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

krupam

krupam

Użytkownicy
posty105
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

krupam

Dyskusja i opinie o modzie
#1184 2011-07-25, 21:20(Ostatnia zmiana: 2011-07-25, 21:21)
Mod pod względem poziomu skryptów i ilości innowacji nie dorasta do pięt GWW,
Niech żyje wolna Polska.

Na hój komu innowacje?
Można pchać w moda duale, tarcze, głód, schlanie, rąbanie drewna i hój wie co jeszcze, ale po co, jeśli fabuła będzie taka, że przeciętny gracz znudzi się po godzinie grania?
W RPG liczy się przede wszystkim fabuła, klimat i grywalność. Grafika, umiejętności i inne ścierwa na nic się nie zdają, bo to tylko drugi plan(G3 i Arcania to dobitnie pokazały; Dobra Grafika + Hujowa fabuła = Hujowa gra)...

Biurowiec

Biurowiec

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Po pierwsze twórcy GWW są dojrzali więc kichy nie dadzą,
Po drugie mając taki asortyment (w postaci przykładowo wyżej wymienionych innowacji) dobra fabuła sama się będzie, be układać, bez większego wysiłku
A gothic 3 i 4 jest taki bo skończyły im się pomysły i chcieli zabłysnąć technologią.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

#1186 2011-07-26, 00:17(Ostatnia zmiana: 2011-07-26, 11:12)
Wchodzisz na forum przez proxy => przykro mi ale ban. Jeśli masz uczciwe zamiary, zarejestruj się normalnie ze swojego własnego komputera i podaj swój prawdziwy mail.

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Kurde avallach psujesz całą zabawę ;p  Kto wie może nam forum shakują niedługo?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie. Czy w CZ skoro mówicie już, że dawni znajomi będą. To czy Wrzód też będzie tam? Piszę to ponieważ to jest chyba moja ulubiona postać poboczna :D  I czy jest, to czy będziemy mieli z nim jakiś quest związany? B)

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jeśli dobrze pamiętam :P Orc Wraca pod koniec sierpnia :P Czekajmy cierpliwie

Agrael

Agrael

Użytkownicy
posty85
  • Użytkownicy
Napewno będzie Wrzodzik :lol:  
nie może go w G1 zabraknąć...o ile pamiętam przynajmniej tak gadali ;p

Papirus Podcirus

Papirus Podcirus

Użytkownicy
posty16
Propsy5
  • Użytkownicy
Nom wrzód może być. Pamiętam jak próbowałem go zabić na kilkanaście sposobów  :lol2:

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
Ale fajnie by było jak by był kimś ważniejszym niż w gothic1

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ale pierdolicie. naprawdę jeszcze wam się te wszystkie durne wrzodogagi nie przejadły?

makin' bacon

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Gadałem na privie z maximusem, prosząc aby tdm ich troszkę uspokoili. Prosił abym w jego imieniu za nich przeprosił. Twórcy GWW odcinają się od tych trolli.

makin' bacon

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan

shergar
Moderator działu

#1195 2011-08-13, 22:36(Ostatnia zmiana: 2011-08-13, 22:38)
Bez przesady, przecież każdy odpowiada za siebie, a na głupotę i trolizm lekarstwa nie ma :)  

Ork nadal off więc póki co jedyny progress to skrypty - na dobrą sprawę zostało tylko kilka dni roboty z fabułą. Ale postaram się w wolnych chwilach pomiędzy pracą, poświęcaniu czasu rodzinie, innymi projektami [bit, hop i jeden shit na iphona], zabawą w radnego, zabawą w stowarzyszenie, zabawą w doradcę ds dotacji, etc. skończyć to co zacząłem przy CZ :D

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Kwestia organizacji pracy, wszystko da się zrobić. Na dobrą sprawę mam jeszcze czas żeby pograć w AoC i jakiś serial oglądnąć, fakt, że kosztem snu, ale zawsze coś :D

Gamer

Gamer

Użytkownicy
posty245
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gamer

#1198 2011-08-13, 22:46(Ostatnia zmiana: 2011-08-13, 22:49)
Mnie to dziwi jedno a raczej dwie rzeczy

Po 1 po co otwierać dyskusje na temat modyfikacji która jeszcze nie powstała?

Po 2 po co otwierać opinie skoro nie ma co oceniać , bo modyfikacja takowa nie powstała ?

Tylko takie wnioski mi się nasuneły

edit : usuńcie

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Powstało demo, pokazujemy też progress i wipy więc jest co komentować i sugerować, a to dla nas istotne - wasze reakcje na to co do tej pory zostało zaprezentowane. No i nie ukrywam, ale zainteresowanie i pozytywne komentarzy dodają chęci do pracy.

0 użytkowników
Do góry