Są błędy i należy o nich mówić
Skoro tak uważasz...
Zauważcie tylko jeden fakt. Mieliśmy na to defakto chyba dwa ok 3 tygodni, przy czym ja w tygodniu cały czas pracuje, Outlander uczy się do prawie wieczora, więc dośc ciężko było nam zrobić cokolwiek.
Mimo wszystko to Wasza wina. Wy ustaliliście termin, nie było konsultacji z grupami, po prostu narzuciliście termin, który jak można by pomyśleć, Wam odpowiadał.
My z Simenem z kolei zrobiliśmy w drugą stronę - daliśmy sobie tego czasu zbyt dużo. Świeżo po naszej nieudanej próbie napisałem że przedkładam zarobek nad organizowanie Dnia Screena, jednak jakby nie było nawał pracy miałem w ostatnich tygodniach przed planowanym wydarzeniem - gdybym materiały przygotował już wcześniej, czytaj od razu po ogłoszeniu - wyglądałoby to całkiem inaczej.
Dodatkowym problemem jest to że z powodu nieobecności jednego z organizatorów (Kaczki) część projektów została przedstawiona później, a głosowanie odbywa się inaczej niż zapowiedziano. Funfact - istnieje tajny dział "Dzień Screena 2015" do którego żaden z organizatorów nie ma dostępu, gdyby screeny i informacje były tam przygotowane można by tego uniknąć.
Mamy też osobę która w miarę chętnie bawi się w skryptach forum, pozdro Rybek, można się zastanowić jak w miarę subtelny jednak nadal zwracający uwagę sposób promować wydarzenie w przyszłości. Teraz jest to zrobione prowizorycznie na zasadzie "przydałoby się coś takiego, zróbmy tak na ile czas pozwala". Temu też można było zaradzić po prostu myśląc o tym wcześniej, nie jestem pewien czy było to na ipb, a jeśli nawet to była potem zmiana skryptu - sama idea promocji tego na głównej jest na propsie