Starą, ale zarazem tajną, do tego później, już po jego banie, ktoś z nim współpracujący przekazał mu kolejną...
Czyli że w grupie nadal jest szpieg (bo ja tego nie zrobiłem, a ciebie ani Buły też nie podejrzewam). No chyba że ktoś dogrzebał się nam do bazy danych, ale wtedy mielibyśmy gorszy problem xD
Oczywiście Ward twierdzi że tą drugą wersję to opublikował na jego forum ktoś inny, ale to co widziałem dość jasno sposób wskazuje że łże (jak pisałem poprzedniego posta to o tym zapomniałem - biorąc to pod uwagę jednak jestem przeciwny jego unbanowi i dziwię się że Majaczek jest innego zdania).
Co do faktu że administratorzy mają dostęp do tajnych działów - nawet gdybyśmy nie mieli, to i tak mamy dostęp do bazy danych (co jest czasami niezbędne). Tak więc gdyby zależało nam na wyciągnięciu czegoś (zwłaszcza potajemnie), to mogli byśmy zrobić to przez nią. A skoro mamy dostęp jawnie, przynajmniej sprawa jest postawiona jasno. Wierzę jednak że nasze aktywności związane z działami grup do których nie należymy są czysto techniczne / przypadkowe / ograniczone do drobnych spraw i że nikt nie traktuje ich jako nadużycia. No i chyba to oczywiste że żaden z nas nie miał by interesu i narażałby opinii forum dopuszczając się takiego wycieku.