O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 29.01.2008 roku
Wyświetleń 900976
Odpowiedzi 2604
Drock
I dobrze. Uwierz nie chcesz miec aktualne gg w profilu. A w dalej naprawcie klikanie w link nakierwywuje do określonego postu a nie na górę strony.
Adanos Administrator
Anonymized
A w dalej naprawcie klikanie w link nakierwywuje do określonego postu a nie na górę strony.
No i tak ma być. Jak odnośnik wskazuje na odpowiedni post, to czemu miałby, gdzie indziej przekierowywać? W czym problem?
Żelazko
No to masz większą moc ode mnie, bo ja normalnie nie mogłem tego zrobić Cytat: Cygarniczka w 2013-08-22, 13:47A w dalej naprawcie klikanie w link nakierwywuje do określonego postu a nie na górę strony. No i tak ma być. Jak odnośnik wskazuje na odpowiedni post, to czemu miałby, gdzie indziej przekierowywać? W czym problem?
inż. Avallach Administrator
i dodajcie tag [media]. Jak jest duzo odtwarzaczy yt na stronie to muli. Nie wspominajac o telefonie...
Sawik
pewien użytkownik upierał mi się na gg żeby tego zwijania nie dodawać bo jest niepotrzebne
Leinnan Administrator
Cytat: Wowoz w 2013-08-22, 13:57i dodajcie tag [media]. Jak jest duzo odtwarzaczy yt na stronie to muli. Nie wspominajac o telefonie...Tag media działał na IPB dokładnie tak samo. Automatyczne ukrywanie do przycisku z linkiem było moim dodatkiem. Na SMF go nie wprowadziłem, bo nie ogarniam do końca jak tu się tworzy i modyfikuje takie rzeczy i pewien użytkownik upierał mi się na gg żeby tego zwijania nie dodawać bo jest niepotrzebne
Wprowadź, żadnym problemem jest jedno kliknięcie dla usera, a ułatwia to przeglądanie forum.
nie ogarniam do końca jak tu się tworzy i modyfikuje takie rzeczy
Cytat: Pagan w 2013-08-26, 23:53Wprowadź, żadnym problemem jest jedno kliknięcie dla usera, a ułatwia to przeglądanie forum.Cytat: Avallach w 2013-08-25, 20:23nie ogarniam do końca jak tu się tworzy i modyfikuje takie rzeczyDo tego na razie pracuję nad skinem, więc na nowe / modyfikowane bbcody będzie trzeba poczekać Na razie mogę napisać tylko tyle że niestety pod tym względem IPB miało przewagę - nowe bbcody dodawało się prosto z acp. W SMF są one wgrywane na zasadzie patchy (który to pomysł mi się nie podoba).
YetoKnight