Lincz: Fareus vs Mac Dun 30785 101

Ankieta

Kto ma dostać bana?

Fareus (powód)
19 (33.9%)
Mac Dun (pozwany)
37 (66.1%)

Głosów w sumie: 55

O temacie

Autor Fareus

Zaczęty 3.05.2017 roku

Wyświetleń 30785

Odpowiedzi 101

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Fajnie tylko koles ze nic konkretnego nie napisales tam, no ale czego oczekiwac po tobie :)

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Polecam nauczyć się takiej umiejętności jak czytanie ze zrozumieniem. Bo dla Ciebie nie warto się powtarzać.

Ale on właśnie sam mówi innym żeby czytali ze zrozumieniem jego słowa XD. Co z tego, że jak 3 lub 4 osoby przeczytają to 3 razy to ni chuja nie zrozumią o co mu mogło chodzić na myśli  :lol:.

Nikt nie umie czytać ze zrozumieniem na tym forum najwyraźniej XDDDDDD

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Duke Nukem, Mac Dun

Czytanie ze zrozumieniem, bo napisałem w tym temacie przykład. Ale spoko. Napiszę to jeszcze raz, bo prawdopodobnie Mac Dun jest ślepy.

Jeżęli Tobie się coś nie podoba, to wszystkim dookoła też ma się nie podobać. O to Nam poszło w temacie o Gothic Sequel ;)

Jeszcze nie widzisz? Spoko.
Jeżęli Tobie się coś nie podoba, to wszystkim dookoła też ma się nie podobać. O to Nam poszło w temacie o Gothic Sequel ;)

Teraz już ogarnąłeś? Bo jak nie, to z Tobą serio jest źle.

Ciekawostka - Juzio Stalin nie był złym człowiekiem. Głodził ludzi tylko po to, by nauczyć ich patriotyzmu i wzięcia w dłoń broni za obronę Ojczyzny.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Lincz: Fareus vs Mac Dun
#63 2017-05-08, 21:16(Ostatnia zmiana: 2017-05-08, 21:21)
ten temat robi się tak żenujący że już nie wiem co pisać

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
poproszę o zamknięcie tego tematu i jakiegoś admina w końcu o bana dla mac duna nie dlatego że tak się podoba komukolwiek ale to się musi skończyć. jeżeli on nie może się uspokoić albo sam odejść to dla świętego spokoju nas wszystkich należy skończyć to w sposób który jest relatywnie najprostszy, może nie elegancki ale skuteczny.

panowie admini, nie oddajecie mac dumowi przysługi nie banując go, karzecie go. wydaje wam się że dobrze robicie, ale w efekcie wychodzi na to że musi się jakoś skończyć czy to się komuś podoba czy nie.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@RazorLive Dla mnie nadal to piepszenie bez konkretow, sorry

Jak uwazasz ze te twoje powody pozal sie boze sa warte na ban, to moge walnac tylko :facepalm: Tym bardziej ze takich uzytkownikow wkurzajacych innych byla masa wczesniej

Patrzac ze duza czesc uzytkownikow zachowuje sie tutaj tak samo jakby pozjadala wszystkie rozumy, a ty teraz zachowujesz sie identycznie, ach ta hipokryzja

RazorLive

RazorLive

Użytkownicy
posty65
Propsy56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MacDun, duża część? Zauważyłem to tylko u Ciebie i po części u Fabioska. Tyle że On to robi lepiej, bo On to uzasadnia. A Ty już nie za bardzo. Ja podobnie jak duża część widzi problem w Tobie. I my staramy się go rozwiązać, żeby było mniej takich jak Ty, takich, którzy nie potrafią się zasymilować.

Ciekawostka - Juzio Stalin nie był złym człowiekiem. Głodził ludzi tylko po to, by nauczyć ich patriotyzmu i wzięcia w dłoń broni za obronę Ojczyzny.

gann07

gann07

Użytkownicy
posty34
Propsy30
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@gann07 Dlaczego nazywasz crapem risena2? Czy ciebie pogrzalo do reszty

BAN ZA PITOLENIE !

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
panowie admini, nie oddajecie mac dumowi przysługi nie banując go, karzecie go. wydaje wam się że dobrze robicie, ale w efekcie wychodzi na to że musi się jakoś skończyć czy to się komuś podoba czy nie.

Czemu sam nie możesz tego zrobic? xD

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Długo omijałem ten temat...to był błąd, dziękuje społeczności TheModders za umilanie mi życia.

(jak serio macie takie problemy to zbanujcie a nie się pitolicie, Mac, ja się tobie dziwię że jeszcze z forum z własnej woli nie odszedłeś skoro od pewnego momentu wasze kłótnie przekroczyły granice dobrego smaku i stały się wręcz wkurwiające, ja na twoim miejscu dla świętego spokoju bym sobie poszedł)

Post połączony: 2017-05-08, 22:40
A jak ktoś przykłada aż tak wielką wage do tego co tam sobie Mac pisze na forum to uwaga...(będzie szok) możecie kompletnie olewać jego komentarze. Nie mówię tu kto ma racje a kto nie (bo w 98% nie Dun), ależ na Innosa ileż można wałkować to samo.

Jak jeszcze raz zobacze kłótnie o Risena (którą w sumie moglibyście cytować, zwłaszcza Mac) to chyba padnę....

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Zbanować mac duna młotkiem na stałe xD

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

#71 2017-05-09, 08:00(Ostatnia zmiana: 2017-05-09, 14:49)
A jak ktoś przykłada aż tak wielką wage do tego co tam sobie Mac pisze na forum to uwaga...(będzie szok) możecie kompletnie olewać jego komentarze. Nie mówię tu kto ma racje a kto nie (bo w 98% nie Dun), ależ na Innosa ileż można wałkować to samo.
Jest nawet taka opcja fajna, ignoruj użytkownika. No ale po co, lepiej płakać na forum o bana

I to o takie śmieszne powody, jak niektórzy wymieniają.

@down A to innych użytkowników nie ma?

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Wtedy prowadzić monologi na forum chyba jest bez sensu, hmm?

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy

Hosni

#73 2017-05-09, 09:37(Ostatnia zmiana: 2017-05-09, 14:58)
"Moda na TheModders"
Odcinek 1: Rejestracja Mac Duna
Odcinek 2: Pierwsze spory
Odcinek 3564: Kolejne prośby o bana dla Mac Duna.
Niedługo Klan pobijecie tą telenowelą.
Ale tu chociaż jest śmieszniej.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.

Ali G

#74 2017-05-09, 15:23(Ostatnia zmiana: 2017-05-09, 15:29)
@down A to innych użytkowników nie ma?

Jak widać raczej nie ma nikogo kto by chciał z tobą gadać.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

#75 2017-05-09, 21:20(Ostatnia zmiana: 2017-05-10, 06:04)
Wtedy prowadzić monologi na forum chyba jest bez sensu, hmm?
Jakie monoligi jak to osoby nie będą mnie widzieć a nie na odwrót ...
Naprawde bym radzil osobom takim jak squerol czy cragan zrobić to skoro tyle nerwów mają xD

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Za kilka godzin mija tydzień. Omówiony to jeszcze w gronie administracji, ale wygląda na to że poleci ban (według proponowanych zasad - na miesiąc). Być może zweryfikujemy jeszcze głosy pod kątem multikont.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty271
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Za kilka godzin mija tydzień. Omówiony to jeszcze w gronie administracji, ale wygląda na to że poleci ban (według proponowanych zasad - na miesiąc). Być może zweryfikujemy jeszcze głosy pod kątem multikont.
Widzę że 6 głosów zniknęło
Komu się chciało robić multikonta specjalnie do ankiety  :hmmm:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

#78 2017-05-10, 12:50(Ostatnia zmiana: 2017-05-10, 13:05)
bardzo bym chciał żeby mac dun ustatkował się, albo przynajmniej unikał tematów w których stawia swoje dziwne tezy i wszyscy będą szczęśliwi xD

edit:
biorę to pod uwagę, boję się świadomości że ktoś mnie nienawidzi i nic nie mogę na to poradzić a jedyne co robię to tylko pogarszam sprawę xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
@Kazzmir

I tak się skończy na deklaracji na nienawiści wobec Ciebie. xD

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry