Lincz: Fareus vs Mac Dun 30786 101

Ankieta

Kto ma dostać bana?

Fareus (powód)
19 (33.9%)
Mac Dun (pozwany)
37 (66.1%)

Głosów w sumie: 55

O temacie

Autor Fareus

Zaczęty 3.05.2017 roku

Wyświetleń 30786

Odpowiedzi 101

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Za kilka godzin mija tydzień. Omówiony to jeszcze w gronie administracji, ale wygląda na to że poleci ban (według proponowanych zasad - na miesiąc). Być może zweryfikujemy jeszcze głosy pod kątem multikont.
Szczerze, ta ankieta jest troche bez sensu, gdyz druga osoba nie czesto odwiedza forum i uzytkownicy maja o niej neutralne podejscie. Co innego gdyby wziac takiego worka czy simena przykladowo, którego  nie lubi wiecej osob. I dziwie sie ze admini biora ja na serio ...

(Poza tym juz dostałem 3 bany,serio dawać mi kolejnego to chyba troche niesprawiedliwe?)

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Za kilka godzin mija tydzień. Omówiony to jeszcze w gronie administracji, ale wygląda na to że poleci ban (według proponowanych zasad - na miesiąc). Być może zweryfikujemy jeszcze głosy pod kątem multikont.
Szczerze, ta ankieta jest troche bez sensu, gdyz druga osoba nie czesto odwiedza forum i uzytkownicy maja o niej neutralne podejscie. Co innego gdyby wziac takiego worka czy simena przykladowo, którego  nie lubi wiecej osob. I dziwie sie ze admini biora ja na serio ...

(Poza tym juz dostałem 3 bany,serio dawać mi kolejnego to chyba troche niesprawiedliwe?)

Spoiler
bardzo bym chciał żeby mac dun ustatkował się, albo przynajmniej unikał tematów w których stawia swoje dziwne tezy i wszyscy będą szczęśliwi xD
no i chuj, to mogę sobie dalej mieć nadzieje

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Skoro dostałeś trzy bany, a ludzie dalej mają z tobą problem, to wyciągnij wnioski, po czyjej stronie leży wina. Uwierz mi, gnębienie jednej osoby się ludziom nudzi, ale jak ty ciągle dajesz powody, żeby cię ktoś obrażał, to nie ma w tym nic dziwnego.
Racja, rzadziej wchodzi, i to też na jego plus. Bo ty wchodzisz ciągle, odpowiadasz i każdą odpowiedzią tylko każdego coraz bardziej wkurwiasz :lol2:

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Co innego gdyby wziac takiego worka czy simena przykladowo, którego  nie lubi wiecej osob. I dziwie sie ze admini biora ja na serio ...

:lol2: :lol2: :lol2:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Racja, rzadziej wchodzi, i to też na jego plus. Bo ty wchodzisz ciągle, odpowiadasz i każdą odpowiedzią tylko każdego coraz bardziej wkurwiasz :lol2:
Opcja ignoruj użytkownika top hard dla nich? 

Kurczę, to musza byc jacyś ludzie którzy lubią sami cierpieć na własne życzenie

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
inż av czy jest jakiś sposób żeby wszystkim poza mac dunem włączyć ignorowanie go? 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Można dać 90% warna mu, to rozwiąże problem.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Lincz: Fareus vs Mac Dun
#87 2017-05-10, 14:13(Ostatnia zmiana: 2017-05-10, 17:13)
inż av czy jest jakiś sposób żeby wszystkim poza mac dunem włączyć ignorowanie go?
Ale jaki jest na cale forum,SKORO TYLKO  kilka krzykaczy tylko ma problem ze mną, to chuj, lepiej miec w dupie wszelkie kompromisy i zebrac tylko o Bana :facepalm:

Tacy użytkownicy jak
Squerol
Splash
Worek
Simen
Mahri
Ty kazmmir
Kilka nickow by sie znalazlo
Moglibyscie juz dawno to zrobic

@ down   A choćby to, że większość kłótni to NIE JA ZACZYNAM  :V

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Ty kazmmir
proponowałem ci kompromis, skończ być kłótliwą pizdą, jak ci idzie?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Mówiłem, że się skończy na deklaracji nienawiści...

... nie sądziłem, że to będzie cała lista.  :lol2:

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty271
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Jestem na TM od roku ale nadal nie rozumiem o co co chodzi Mac Donaldem
Jeśli chcecie żeby przestał wyrażać swoją opinię etc. to zablokujcie mu możliwość pisania w niektórych działach albo dajcie te 90%
Nie rozumiem też czemu nie dacie mu perma skoro jest taki denerwujący
Nie żebym coś do niego miał bo i tak większość tematów na jakie się wypowiada niezbyt mnie interesują
Możecie  dodać opcję "ukryj wszystko od tego użytkownika" wtedy obie strony powinny być zadowolone

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale jaki jest na cale forum,SKORO TYLKO  kilka krzykaczy tylko ma problem ze mną, to chuj, lepiej miec w dupie wszelkie kompromisy i zebrac tylko o Bana :facepalm:

Tacy użytkownicy jak
Squerol
Splash
Worek
Simen
Mahri
Ty kazmmir
Kilka nickow by sie znalazlo
Moglibyscie juz dawno to zrobic

@ down   A choćby to, że większość kłótni to NIE JA ZACZYNAM  :V

A ja myślę, że powinieneś po prostu Wyjść z tego forum.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Sorry, ale łatwiej zbanować za coś jednego typa niż innych za nic XD.

Najłatwiej byłoby abyś założył własne forum lub grupę na FB i tam se działał do woli i hulaj dusza. Innego wyjścia nie widzę XD.

Te nicki co wymieniłeś to serio nie wiem po co, ale ok. W twoim przekonaniu jak widać są oni mniej warci od ciebie, szkoda że inni odbierają to inaczej   :P.

jest opcja, możemy zachowywać się jak mac dun!

Powiedziałbyś w końcu coś mądrego, a nie swoje smuty siejesz na forum  :facepalm:.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
jest opcja, możemy zachowywać się jak mac dun!

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
MD nie bierz tego do siebie, ale też zagłosowałem za Twoim linczem, a zrobiłem to z dwóch powodów:
Primo, bo Kazz Ciebie nie lubi (solidarność stetryczałych 40-latków)
Secundo, jak czasem czytałem Twoje komenty to faktycznie dupy nie urywały, a i logiki w nich tyle było co polotu u Macierwicza czy seksapilu u Merkelowej. Oczywiście to jakieś tam moje subiektywne wynaturzenia więc nie bierz tego do siebie bo prywatnie nic do Ciebie nie mam.

Ale ogólna konkluzja jest taka, że demokracja czasem jest chujowa.

Kiedyś jak ktoś wkurwiał ludzi na forum to dostawał bana z czapy bez ględzenia albo od razu usuwało się mu konto. Zdarzały się przypadki, że ktoś stwierdzał, że tM jest be i sam sobie konto usuwał w ramach forumowego sepuku (na mnie nie patrzcie :D). Ewentualnie gnoiło się absztyfikanta i albo ewoluował (pamiętasz Kazz Blooda? Z nim chyba też tak było 10 lat temu, a później z robala wyrosła piękna modliszka i latał z nami w party, w L2), albo sam sobie dawał siana i znikał z  forum.

Reasumując: MD w życiu są ciekawsze zajęcia niż ślęczenie w tym bagienku forumowym, jak Cię tu nie chcą to pokaż im faka i idź pobawić się w słoneczko czy co tam teraz się robi w gimnazjum/średniej. Carpe diem!

Z głębokim poważaniem,
Sher.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Reasumując: MD w życiu są ciekawsze zajęcia niż ślęczenie w tym bagienku forumowym, jak Cię tu nie chcą to pokaż im faka i idź pobawić się w słoneczko czy co tam teraz się robi w gimnazjum/średniej. Carpe diem!

Niestety Sher, MacDonald ponoć ma maturę. Już nici ze słoneczka.  :lol2:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Lincz: Fareus vs Mac Dun
#96 2017-05-10, 21:08(Ostatnia zmiana: 2017-05-10, 21:22)
Wiesz shergar, od czasu bana tygodniowego siedzialem cicho, no ale smietanka tm jak zwykle prowokowola i sie nasmiewala ze mnie, zamiast po prostu ignorowac mnie

Wczesniej troche zbyt ostro dyskutowalem na sb, staram sie spokojnym byc. No ale cokolwiek sie powie, to tylko jakies zalosne i niesmieszne teksty o mnie leca
Poza tym tematem teraz prawie nic nie pisze na tm :huh:

Codziennie potrafila byc cala pamiec sb byc pierdoleniem smieszkowania o mnie

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Powiedziałbyś w końcu coś mądrego, a nie swoje smuty siejesz na forum  :facepalm:.
o kurde, sory nie musisz tak ostro od razu xD

gann07

gann07

Użytkownicy
posty34
Propsy30
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wiesz shergar, od czasu bana tygodniowego siedzialem cicho, no ale smietanka tm jak zwykle prowokowola i sie nasmiewala ze mnie, zamiast po prostu ignorowac mnie

Wczesniej troche zbyt ostro dyskutowalem na sb, staram sie spokojnym byc. No ale cokolwiek sie powie, to tylko jakies zalosne i niesmieszne teksty o mnie leca
Poza tym tematem teraz prawie nic nie pisze na tm :huh:

Codziennie potrafila byc cala pamiec sb byc pierdoleniem smieszkowania o mnie

Polska trudny język.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Opcja nie odpowiadania na głupie zaczepki zbyt trudna dla Ciebie? Gdybyś nie odpowiadał na głupie zaczepki przestali by cię prowokować, po prostu nie byłoby warto.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry