Ok, doszło aż na samą górę, trochę się tego bałem i nie spodziewałem się, że aż tak wysoko dojdzie
a, że mój post z założenia miał być
dla Simena niegroźną prowokacją (bo o returninga chodzi) to już piszę o co chodzi:
W dziale returning 2.0 fajnie by było jakby doszedł nowy mod czy ktoś o uprawnieniach zbliżonych. Fajnie by było jakby ktoś na bieżąco widoczne tematy/ posty z 1szych stron uzupełniał o ważne informacje, jak np. linki do aktualnych zangielszczeń danych wersji czy fixów. Uczciwie przyznajmy, że hasanie w poszukiwaniu w/w po niemieckim forum przy tak rozległej bazie naszych fanatyków gothica nie jest rewelacją. Podobnie rzecz ma się do bugów- uczciwie przyznaję, że Simen kiedyś upomniał (chyba 2 razy) mnie o nie sianie zamętu w przypadku w którym bug nie był bugiem- ktoś mógłby z grubsza ogarnąć podłe bugi utrudniające życie i w miarę na bieżąco pilnować aktualności z returninga.
Co by nie być gołosłownym- jest kilku użytkowników, którzy na bieżąco pomagają w temacie dot. pytań odnośnie rozgrywki o tutaj:
https://themodders.org/index.php?topic=25791.0Ja sam przechodząc (wielokrotnie) returninga wiele razy korzystałem z tego tematu, choć często z przypadku- ze względu na częste przeglądanie forum po prostu zapamiętałem rzeczy których nie kojarzyłem. Nie chcę nicków niczyich wymieniać co by kto inny pomagający nie czuł się pokrzywdzony ale kilka osób bardzo pomocnych jest.
Simen chyba jest jedynym modem tam, nie chcę, żeby to było odebrane jako atak na niego, mi nic nie zrobił, żalu do niego nie mam, jakby tak nie było to ten post mógłbym inaczej napisać. Nie o niego chodzi. Ja sam oczywiście żadnym modem nie chcę być- bo ten post byłby komedią, poza tym mam na to za krótki lont ;)
Jedyne co bym chciał to żeby zaangażować kogoś w rzeczonym dziale kto by mógł pomóc Simenowi.
Dobra, naprodukowałem i nagimnastykowałem się, żeby nie wyglądało jak jakiś atak