Anime 229983 762

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 15.12.2009 roku

Wyświetleń 229983

Odpowiedzi 762

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Jedyny hentai* :pokerface:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Anime
#282 2013-02-07, 19:39(Ostatnia zmiana: 2013-02-07, 19:41)
Czemu mówicie ciągle o oglądaniu Sayi? "Czytałem", "grałem", "poznawałem", ale kuźwa - nawet ja widziałem tam coś więcej niż obrazki :lol2:

Poza tym Saya to nie hentai :I To opowieść z elementami hentai :I

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Anime
#283 2013-02-07, 19:53(Ostatnia zmiana: 2013-02-07, 19:59)
Spoiler
Faktycznie, masz tam tylko kwieciste opisy robienia loda, orgie z dziewczyną na kagańcu, zlizywanie spermy z policzków i potwory smyrające kobiece piersi.
To w żadnym wypadku nie jest hentai. Wstydzisz się przyznać, że jesteś pierdolonym zboczeńcem, który lubuje się w animowanych scenach seksu :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Toż mówię o elementach hentai. Ile całej opowieści stanowią? 10%?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Anime
#285 2013-02-11, 05:26(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 17:05)
Być może jakiś czas temu mówiłem, że zupełnie przypadkiem znalazłem na google swoje zdjęcie - pod frazą, pod którą zupełnie nie powinno mnie być. Założyłem, że lepiej się z tym kryć, no ale już z forumowymi animowcami się podzielę :lol2:

Oto moje zdjęcie w otoczeniu licznej Yuno Gasai, Sayi, Shion z Higurashi, Mami z PMMM oraz Flandre Scarlet. Deal with it :lol2:
(jest jeszcze Katawa Shoujo, ale tego lepiej, żebyście nie znali :lol2: )

//edit.aztek: to nie jest spam, przenoszę z powrotem :lol2:

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Anime
#286 2013-02-12, 21:19(Ostatnia zmiana: 2013-02-13, 14:09)
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=VfHdMgR7_HI
[/media]
Nie wiem czy ktoś może widział już trailer do Ghost in the Shell Arise, to wrzucam  :D

Fraser
  • Gość
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=VfHdMgR7_HI
[/media]
Nie wiem czy ktoś może widział już trailer do Ghost in the Shell Arise, to wrzucam  :D

Co to wogóle jest.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Anime z fabułą. Zna ktoś jakieś? Mam czas żeby coś obejrzeć, ale sam nie wiem co, napewno coś co wciąga.
Stains Gate było dla mnie nudne, dlatego szukam czegoś naprawdę dobrego i ciekawego :F

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Anime
#289 2013-03-08, 13:23(Ostatnia zmiana: 2013-03-08, 13:45)
Polecam Madokę, zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie, chociaż pierwsze odcinki były straszliwie odrzucające, ale później klimat drastycznie się zmienia. Jakby się nad tym zastanowić, to było anime które zdecydowanie podobało mi się najbardziej i jedno z kilku które w ogóle mi przypadły do gustu.
//edit: jak chcesz coś co wciąga, to raczej to jest zła pozycja. Z mojego punktu widzenia to było anime do którego obejrzenia pierwszej połowy musiałem się ZMUSIĆ, ale teraz zdecydowanie nie żałuję, później oglądałem kilka razy całość już ją doceniając.

Wczoraj próbowałem zacząć ogląda Fate;Zero, ale pierwszy odcinek właściwie mi się nie podobał i wątpię czy chcę marnować czas oglądając kolejne. Miałem nadzieję że sam fakt iż fabuła jest oparta na nowelce Urobuchiego zagwarantuje że będzie to coś ciekawego, ale na razie sprawiło dla mnie wrażenie po prostu kolejnego anime o magii z udziałem przedstawionego na swój sposób kościoła katolickiego. Chyba przynajmniej na razie to oleję i wezmę się za Steins;Gate, może tym razem się nie zawiodę.

//edit: założyłem sobie konto na MAL, jednak na pewno o paru anime zapomniałem. Cóż, skoro nie zapadły mi w pamięci to pewnie i tak nie oceniłbym ich najlepiej. http://myanimelist.net/animelist/Avallach7&order=4

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD

Amand

Anime
#290 2013-03-08, 13:55(Ostatnia zmiana: 2013-03-08, 14:34)
Allah, obejrzyj Mirai Nikki  :lol:

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Yeed

Yeed

Użytkownicy
posty10
Propsy4
  • Użytkownicy

Yeed

Anime
#291 2013-03-08, 13:59(Ostatnia zmiana: 2013-03-08, 14:01)
Coś z fabułą to pełnometrażówki chociażby.

Polecam:
World of Arietty jak ktoś lubi baśniowe klimaty.
- Girl who leap through the time
- Grobowiec Świetlików
- Steam boy

Obecnie śledzę http://anime.tanuki.pl/strony/anime/1308-yakushiji-ryouko-no-kaiki-jikenbo/rec/1357 Całkiem przyzwoite no i główna bohaterka...cookie ;d

W celu poszukiwania inspiracji zapraszam do mojej listy , może znajdziecie coś ciekawego ;)
http://anime.tanuki.pl/strony/uzytkownik/yedovsky/oceny

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Anime
#293 2013-03-08, 15:04(Ostatnia zmiana: 2013-03-08, 15:06)
A oglądaliście Monstera? Posępne, poważne anime dla starszego odbiorcy, nie jakaś infantylna kolorowa bajeczka przepełniona słitaśnymi dziewczynkami o wysokich głośikach i supermocach, a dojrzała i interesująca 'rozprawa' o socjopatii i jej tragicznych skutkach. To chyba moje ulubione anime ze wszystkich, które do tej pory oglądałem.

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD

Amand

Anime
#294 2013-03-08, 15:06(Ostatnia zmiana: 2013-03-08, 15:10)
Czytałem opis na MAL, nie przypadł mi do gustu.

Sam motyw z bogiem czasu i przestrzeni ,i walką o życie jedenastu zapaleńców nie jest ciekawy. Warto jednak poświęcić czas temu tytułowi, ze względu na ciekawą postać jaką jest Yuno i silnego napięcia powstającego w niektórych momentach. Historia ma wiele ciekawszych i głębszych wątków niż owa walka o przetrwanie.

@up oglądałem i poleam.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.

Ali G

Anime
#295 2013-03-08, 16:41(Ostatnia zmiana: 2013-03-08, 18:25)
Anime z fabułą. Zna ktoś jakieś? Mam czas żeby coś obejrzeć, ale sam nie wiem co, napewno coś co wciąga.
Stains Gate było dla mnie nudne, dlatego szukam czegoś naprawdę dobrego i ciekawego :F

Jak jeszcze nie oglądałeś to polecam Ergo Proxy. Dobra fabuła, która bynajmniej dla mnie nie była prosta, ani przewidywalna, mroczny, cyberpunkowy klimat. No i tak jak Dziki pisał Monster(choć jestem dopiero na 15 odc. to i tak z czystym sumieniem mogę polecić).

@edit
tak mi się jeszcze przypomniało o serii kinówek Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners :ok:

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Ergo Proxy było ciekawe, jedyne co mi się nie podobało to zostawienie kilku pytań bez odpowiedzi.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hellsing Ultimate Score: 5
Shiki Score: 6
To jak Allah z tym piwem? :lol2:  

Allah, obejrzyj Mirai Nikki :lol:  
Nope. To anime nie przypadnie mu do gustu. Ogółem Yuno, gra o przetrwanie - to wszystko wybija anime na 10/10 z marmuru. Niestety... główny bohater, część z graczy oraz kreska, która z bardzo przyzwoitej psuje się gdzieś po 8 odcinku obniża ocenę i ogólnie poziom anime. No ale w sumie to właśnie z tego anime wziął się mój mały szał na yandere :lol2:  Takie dwa filmiki ku czci yuno :D

Pierwszy z podkładem Archive:
https://www.youtube.com/watch?v=h2JBrNMDDYY

Drugi to po prostu opening - swoją drogą najlepszy jaki do tej pory widziałem.
https://www.youtube.com/watch?v=-jh05I6GleM

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie skończyłem oglądać Deadman Wonderland, nie powiem bo anime podobało mi się, flaki i krew, ogólnie anime spoko.
Jednak z tych wszystkich historii, zasmuciła mnie tylko jedna- kota :C

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Hellsing Ultimate Score: 5
Shiki Score: 6
To jak Allah z tym piwem? :lol2:  
Odpisałem ostatnio że mi pasowało. Dziś wieczorem też będę na Grunwaldzie ze znajomymi, ale raczej u nich w mieszkaniu ;p

Co do moich ocen, po prostu w żadnym z tych dwóch nie doszukałem się głębszej fabuły / emocji, a w sumie na tym mi zależy.
Fabuła Hellsinga z mojego punktu widzenia: Alucard jest nieśmiertelny i walczy ze złym kościołem i nazistami. Początkowo interesująca wydaje się Seras, dopóki nie "normalnieje" - staje się nudna. W tle jest jakaś Integra, jak reszta postaci najwyraźniej pozbawiona emocji. Alucarda nawet nie ma co komentować, najwyraźniej jedyne co go interesuje to rozlew krwi i służenie Integrze.

Shiki - są sobie wampiry, chcą opanować wioskę, mieszkańcy próbują z nimi walczyć. Jedyne postaci które cokolwiek ciekawego czują to Sunako, Seishin i po pewnym czasie Natsuno. Reszta zwyczajnie bije się z zombiakami.

Allah, obejrzyj Mirai Nikki :lol:  
Nope. To anime nie przypadnie mu do gustu. Ogółem Yuno, gra o przetrwanie - to wszystko wybija anime na 10/10 z marmuru. Niestety... główny bohater, część z graczy oraz kreska, która z bardzo przyzwoitej psuje się gdzieś po 8 odcinku obniża ocenę i ogólnie poziom anime. No ale w sumie to właśnie z tego anime wziął się mój mały szał na yandere :lol2:  Takie dwa filmiki ku czci yuno :D

Pierwszy z podkładem Archive:
https://www.youtube.com/watch?v=h2JBrNMDDYY

Drugi to po prostu opening - swoją drogą najlepszy jaki do tej pory widziałem.
https://www.youtube.com/watch?v=-jh05I6GleM
Ten opening już kiedyś linkowałeś, robi solidne wrażenie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry