pytania/sugestie - dyskusja na temat forum 84674 296

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.06.2008 roku

Wyświetleń 84674

Odpowiedzi 296

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No to możemy się umówić, że przy wstawianiu warna od razu wysyłamy PW. Jest tam przecież odpowiednie okienko do tego, nie trzeba za dużo grzebać.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[quote author=kazzmir link=topic=2349.msg28259#msg28259 date=1219010638est bardziej osobisty, user moze sie poczuc dzieki temu lepiej a dostajac ostrzezenie dlaczego wie ze naprawde cos zrobil bo admin czy inny ktos reaguje odrazu. konsekwencja debilnego zachowania powinno byc zawieszenie konta na pare dni.[/quote]

Właśnie ja to robiłem i dałem taką instrukcję wszystkim moderatorom :P  Pomagało na te jednostki.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Co ze skórką forum?
Liberate też nie jest za dobra, ale lepszy rydz niż nic.  :P  
Będzie wgrane coś podobnego do wcześniejszych?

LivingXadrian
  • Gość
Co się dzieje ze skórkami na forum ? Po co je zmieniacie ?
Pierwsza skórka była dobra i przejrzysta i pasowała, co do następnych to coraz gorsze, a "Liberate" to już porażka, strasznie źle się czyta z niej.

Wcześniejsza "rogue" juz lepsza ale i tak nie pasuje moim zdaniem, mało przejrzysta.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
to sobie zmien na rogue, jesli nie wykracza to poza Twoje mozliwosci

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wm. powinna być też wgrana standartowa ipb, przynajmniej dla częśći osób która nie lubi tej. Mi się podoba, ale wersja bez tych dzid(?) była lepsza.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Valkir link=topic=2349.msg28787#msg28787 date=Aug 20 2008, 17:25\'
Dlaczego nie ma sb ?

powinienes miec
kto ma grupe a nie widzi sb niech pisze.

Kazzmir
  • Gość
czemu diegomir nie ma moderatora? dlatego ze w czasie osatnich 5 miesiecy dokolal tylko 24 czynnosci zwiazanych z forum. w o wiele mniejszym czasie dzikiben zrobil ich 4x wiecej.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: kazzmir link=topic=2349.msg28788#msg28788 date=Aug 20 2008, 18:30\'
powinienes miec
kto ma grupe a nie widzi sb niech pisze.
czyli SB jest niedostępny dla nie-zgrupowanych?

Kazzmir
  • Gość
co dalej z portalem, robimy czy temat jak zawsze umarl?

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
A co jest zrobione z dotychczasowych pomysłów? Pytanie trochę głupie ale...
Widzę że grupy, ale w jaki sposób jest ten pomysł zrobiony? Tak jak podał Thoro, czy ''inaczej''?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Największy sens ma coś na podobę pomysłu Shergara.
Można znaleźć ludzi, którzy by pomagali noobom, dodać pkt reputacji itp :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
co dalej z portalem, robimy czy temat jak zawsze umarl?
Dobry pomysł jest z portalem, tylko czy ktoś ma jakąś wizję, jakby taki portal wyglądał? I najważniejsze co jest ustalone...

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Portal to doskonały pomysł. Już kiedyś mieliśmy jakąś namiastkę i jest to chyba warte kontynuowania.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Proponowałbym jakoś wypuklić angielski dział. Chodzi mi o jakieś wyróżnienie go (np. kategoria, albo jakiś kolorek) i ustawienie domyślnego języka na angielski, a następnie dać jakąś notkę, że można zmienić, jakby ktoś chciał. Myślę, że warto trochę poszerzyć horyzonty o inne kraje. Nie chodzi mi tu o robienie centrum świata moddingu Gothica tutaj, ale warto mieć trochę więcej aktywnych userów :D .

//edit:

I jeszcze jakiś angielski offtopic, dział grafików itp.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Oraz angielskie wersje wszystkich modów do pobrania i angielskich userów. Bez przesady, czemu mamy tak bardzo się męczyć? Jest angielska część forum, nie wystarczy?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Chodzi mi o powiększenie tego działu. Polski język jest bardzo trudny i przeciętny gracz, który chce się czegoś dowiedzieć o MT albo CZ (mówię tu o bardziej szczegółowym info, na WoG'u jest dużo mniej polaków, niż tu), to musi przebrnąć przez masę stron rejestracji w nieznanym dla niego języku. Danie takiego angielskiego języka na domyślny + wyostrzenie angielskiego działu może dać spory efekt.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
wyróżnienie - ok, ale dodatkowe działy nie są chyba potrzebne. może, gdy kiedyś będzie więcej userów zagranicznych.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
ostatnio natrafiłem na ciekawy motyw na pewnym forum, kij że forum na skrypcie phpbb
ale motyw opiszę ;p

za różne rzeczy dostaje się punkty, np. za post powiedzmy 1 punkt, za zgłoszenie posta moderatorowi 2 punkty, itd.
i teraz by móc mieć sygnaturkę przez miesiąc trzeba mieć 50 punktów :D , jeśli aktywujesz na miesiąc to znika te 50 punktów
fajne by było takie coś na moddersach, do kontrolowania sygny, avka czy nawet dostępu do shoutboxa :D

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry