Czytam tak ten temat już troszkę czasu i postanowiłem co nieco na ten temat się wypowiedzieć.
Uważam, że pomysły sherger'a są naprawdę bardzo dobre, chociaż zastanawia mnie jednak jak miałaby wyglądać dokładnie ta naturalna selekcja, ale jak dla mnie to także jest pomysłem dobrym. Ale jeżeli takowa by istniała, a z początku był by ograniczony dostęp do działu, to tutaj propozycja Żadnej Głupiej Iskry (nazywanego przez innych Kyro, nie wiem jeszcze czemu

) dot. Rekrutów jest strzałem w dziesiątkę. Także grupa Najemników byłaby dobrym rozwiązaniem dla typowych noob'ów, a także dla osób tworzących mody, bo dzięki tej grupie user wiedziałby, do kogo może zwrócić się z prośbą o pomoc i jest w 90% pewny, że ją dostanie. Obecnie zaś jest zapewne tak, że często ktoś zajmujący się Moddingiem dostaje często i multum wiadomości dot. pomocy, mimo że nie ma czasu bądź ochoty na nie odpowiadać (to są jedynie moje przypuszczenia).
Zaciekawił mnie też regulamin przytoczony przez bROXmor'a, i to także było by dobrym 'dopełnieniem' co do rekrutów.
Moje zdanie już znacie, to, co opisałem tu, popieram, reszta jest mi obojętna lub jestem jej przeciwny.
P.S.
Czasem na różnych forach gdy jakiś nowy piszę w tematach tego typu, można spotkać się z gnojeniem tego usera, a "Bo ty jesteś nowy, nie masz tu zdania" etc. Zapewne tu takie coś nie wystąpi, ale wrazie gdyby ktoś miał taką ochotę to proszę - nie róbcie tego
EDIT:
Poprawione, przepraszam za ten błąd