pytania/sugestie - dyskusja na temat forum 72788 296

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.06.2008 roku

Wyświetleń 72788

Odpowiedzi 296

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Lipa, pojawiłoby się więcej spamu, a jeden by donosił na drugiego. Wszystko dla punktów. Osobiście nie lubię takich rzeczy. Jest luz - jest gites.

//edit:

chociaż... jakby się zastanowić, to nie jest to takie złe tyle, że lepiej wprowadzić bardziej ogólnie - nagrody przyznawane za jakieś tam osiągnięcia, a za nagrody można coś dostać.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
teraz trzeba próbować wszystkiego

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Zdunek link=topic=2349.msg32550#msg32550 date=Sep 21 2008, 23:02\'
za zgłoszenie posta moderatorowi 2 punkty
Nie, tylko nie to :D

Jestem za wprowadzeniem czegoś takiego. Punkty za pomoc (więcej niż za posta), więcej punktów za jakieś dłuższe posty (np. opowiadania), punkty za "ten dobrze gada" :D  A za porządny tutorial z miejsca te 50. Obecnie nie ma po co pisać tutoriali, jak będą punkty - to przynajmniej dla punktów ;p

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Moim zdaniem nie ma to sensu. Nie jest to do niczego potrzebne a ponad to nowi userzy będą jeszcze bardziej spamować. Nie liczy się ilość ale jakość.
 Popatrzcie się na mnie, jestem inteligentny, bystry, przystojny, kreatywny, asertywny (tak tak, Fenix :D ) i na dodatek skromny a wcale nie mam aż tak wiele postów :D .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Hwep, zapewne to w twoim avku to twoje zdjęcie :D  Rzeczywiście, przystojny :D
Ja jestem przeciw temu pomysłowi z punktami. Ludzie by nabijali posty, admini dostawaliby tysiące zgłoszeń nawet na post, który wcale nie jest aż taki zły.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: mEatrikZ link=topic=2349.msg32581#msg32581 date=Sep 22 2008, 16:48\'
Hwep, zapewne to w twoim avku to twoje zdjęcie :D  Rzeczywiście, przystojny :D
Ja jestem przeciw temu pomysłowi z punktami. Ludzie by nabijali posty, admini dostawaliby tysiące zgłoszeń nawet na post, który wcale nie jest aż taki zły.
ja dałem na przykład, pewnie do ipb nie ma czegoś takiego ;]

a jak piszecie spam, za każdy usunięty przez moderatora post -10 punktów, albo że moderator może przydzielać punkty ujemne :D  itp...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
to musi przebrnąć przez masę stron rejestracji w nieznanym dla niego języku.

Rejestracja jak i cały interfejs ipb jest tak intuicyjny że nawet ślepy sobie poradzi. Osoba która już miała styczność z forum ipb nie powinna mieć żadnych większych problemów, choćby forum było w gwarze piździeglickiej, to że ktoś nie myśli to nie nasz problem.

Dajcie już spokój z tym otwieraniem się na inne kraje bo każdy ma na to wyjebane, oni mają swoje fora.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Zdunek link=topic=2349.msg32589#msg32589 date=Sep 22 2008, 17:49\'
ja dałem na przykład, pewnie do ipb nie ma czegoś takiego :D

a jak piszecie spam, za każdy usunięty przez moderatora post -10 punktów, albo że moderator może przydzielać punkty ujemne :D  itp...
Jest kilka, tylko praktycznie każdy ma jakiś mankament. Ciężko jest znaleźć coś porządnego.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Cos mi nie pasuje bo mialem przeciez ponad 100 postow a teraz mam 85. Co jest?

Lukan
  • Gość
garret - ogromna roznica. pewnie jakis spam zostal usuniety i odjelo ci posty.

btw. co posty maja do rzeczy?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Mi odjęło ponad 300, wszystkim poodejmowało. Normalne.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zawartość 2 kontenerów została skasowana więc nie wiem po co się dziwić.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może jakiś paseczek po lewej stronie z numerem GG? :P  Było takie coś na starym forum i uważam, że nie przeszkadzało, a niektórym może wręcz pomóc.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Na stronie głównej widoczny stał się dział modding Wiedźmina, ale część tego działu znajduje się w Moddingu innych gier. Myślę, że należałoby te dwa działy połączyć, bo głupio to wygląda...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Już wywaliłem stare działy.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Właściwie ten sam problem co dwa posty wyżej, tyle że dotyczy to Moddingu Mount & Blade.

No i jeszcze w dziale Modding innych gier, po co subforum Inne gry? Tematy które się tam znajdują powinny być w Twórczości modderskiej (oczywiście w dziale Modding innych gier).

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Już ukryłem tą kategorię.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry