[G2NK] Inwazja/Вторжение PL 76918 196

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 27.07.2014 roku

Wyświetleń 76918

Odpowiedzi 196

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
wstrzymam się chociaż kusząca oferta :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Propsuję Memoriusa za dobrą odpowiedź. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Fabiosek
Zajmuję się profesjonalnymi autorskimi tłumaczeniami z języka rosyjskiego od prawie 30 lat i mam dyplom tłumacza z Uniwersytetu Moskiewskiego.

Co do sposobu przeprowadzania testów.
Tak, oczywiście masz rację, DS weźmie sobie do serca te cenne uwagi. Nie mieliśmy pojęcia, że tak się to robi.
pozostało 15 postaci

Co do dyplomu, chciałbym go zobaczyć  :ok:
żartowałem, na serio, to mało mnie to obchodzi

Drakon jakoś słabo wierzę w drużynę odnośnie testerów zawsze są nowi a nie starzy, doświadczeni. Pomijając to, trzeba znać nie tylko polską ortografię ale także interpunkcję jak i stylistykę.

Edit: Jeśli sarkazm był o testach, to czekam na spolszczenie tego moda po testach w finalnej wersji sprawdzę i wypiszę wszystkie błędy jakie na pewno się pojawią  :ok:

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wybacz gościu możesz mówić co chcesz, ale myślę, że mam nieco więcej doświadczenia i wprawy w tych kwestiach. Co do Memoriusa to wybacz AhnBael, ale tak jak się spodziewałem nic nie wskórałeś. Powiesz mu prawdę a on znowu zaczyna, przecież każdy normalny człowiek robi tak jak pisałem co do Grzeszników tam było bardzo mało linijek tekstu, nie widziałem największego moda spolszczonego przez was także nie wiem, poza tym Global był nie ciekawy.

Drakon powiedz mi, ile ty tu na forum jesteś i jakie masz doświadczenie. Powiem ci gówniane, także nie wtrącaj się w rozmowę.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Fabiosek nie zachowuj się z kolei jak idiota. Niby jak Memorius tak dobrze znałby ruski bez wyższego wykształcenia? Może przesadza z tym wiekiem, ale przypominam Ci, że rosyjski stara reforma ma "możliwość" uczenia od szkoły średniej, a w trzy lata go tak by dobrze nie ogarnął.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
gothicman nie wątpie, że nie zna. Ja znam bardzo dobrze inny język mimo tego, że nie uczę się go. Ja na przykład mam kolegę co gada perfekcyjnie po francusku, nie uczy się tego nigdzie po prostu jakiś czas tam mieszkał jak był mały i teraz jakoś tak umie.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No tak, Memorius mieszkał w Rosji. To wyjaśnia podejrzenia o bycie usbekiem.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jezu ja nie mówię, że tam mieszka. Jak się czyta ślepo to tak jest. Nie miałem na myśli słabego tłumaczenia Memoriusa i tego, że nie umie języka. Zacząłem od tego czy aby nie idzie to za szybko. Potem przytoczyłem testy, tu raczej już chodzi o dobranie testerów jak i ich robotę. Pamiętam jak kiedyś Memorius płakał, że testerzy zawalili a na themodders staż maksymalnie do 3 miesięcy, zero komentarzy z ich strony kompletnie nic.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Co do testerów to nie przyjmujemy ich, bo poprzedni byli do niczego, tylko po prostu im więcej tym lepiej. Poza Inwazją pracujemy też nad innymi modami i część jest zaangażowana w jedno ,a część w drugie.
Poza tym, nie wiem czy istnieje jakikolwiek spolszczony mod, bez ani jednego błędu (interpunkcja, stylistyka itp.)

Edit: Przy Global mieliśmy niedobór testerów, a teraz mamy ich wystarczająco by wydać tłumaczenie dobrej jakości.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wtedy chodziło o inny testerów, bo istotnie jest różnica miedzy testami tłumaczenia a gry.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
"Memorius znowu zaczynasz. Nie znasz się chyba na życiu, nie zawsze jednak zwykle jest tak, że jak nawet idzie szybko to chujowo"
"Aby czasem nie idzie wam to za szybko?" 
ja się tam tylko tego czepiam. To, że testerzy nie są rewelacyjni to nie wiem, ale na pewno jakiś z nich błyskotliwy nie jest (zapomniałem jego nicku). 

Drakon1590

Drakon1590

Użytkownicy
posty115
Propsy82
Profesjabrak
  • Zbanowany
pusto

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
gothicman nie wątpie, że nie zna. Ja znam bardzo dobrze inny język mimo tego, że nie uczę się go. Ja na przykład mam kolegę co gada perfekcyjnie po francusku, nie uczy się tego nigdzie po prostu jakiś czas tam mieszkał jak był mały i teraz jakoś tak umie.
Skąd wiesz że gada perfekcyjnie? Jakiś francuz Ci to powiedział?  :lol:

A co do naszych testerów to... pierdol się. Gdybyśmy mieli zrobić sobie konkurs kto więcej błędów wyłapie to nasi testerzy ( xovox, xendix czy nawet ja) zjedliby Cie do wieczornego piwa.

Pozdro600

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tutaj akurat jesteś w błędzie. Nie zawsze ilość idzie w parze z jakością.

Post połączony: 2014-07-31, 17:43
Skąd wiesz że gada perfekcyjnie? Jakiś francuz Ci to powiedział?  :lol:

A co do naszych testerów to... pierdol się. Gdybyśmy mieli zrobić sobie konkurs kto więcej błędów wyłapie to nasi testerzy ( xovox, xendix czy nawet ja) zjedliby Cie do wieczornego piwa.

Pozdro600

Zróbmy tak, piszę się na to chciałbym zobaczyć wasze miny  :lol2: Tylko wymyślcie coś.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
a ja was w kwestii gry ale chuja to ma do teamtu :P

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Akurat też zajmuje się testami nad pewną grą także i w tej kwestii. Ale czekam na wyzwanie.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
W tym przypadku nie narzekam ani na ilość, ani na jakość.
Co do błędów to proszę bardzo, min raczej dziwnych mieć nie będziemy, bo niezbyt się tym przejmujemy.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamiętam jak kiedyś Memorius płakał, że testerzy zawalili a na themodders staż maksymalnie do 3 miesięcy, zero komentarzy z ich strony kompletnie nic.
Kolejny ,,stary,, Modders, który sądzi, że staż na TM jest wykładnikiem umiejętności... jakichkolwiek.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry