O temacie
Autor Button
Zaczęty 10.05.2014 roku
Wyświetleń 543154
Odpowiedzi 1140
Sentarion Moderator działu
Cytat: sebogothic w 2014-08-25, 19:34@Graba11 - A podszedłeś do Ancilli by mógł ciebie zagadać? Zdaj też raport Hagenowi.Ja mam pytanie odnośnie skrytki Julesa, bodajże o której mówi nam Bones. Otóż znalazłem ją, ale są tam kolce, które wychodzą spod ziemi. Można je jakoś dezaktywować?Tak rozmawiałem z Hagenem, okradłem nawet dom Ancilli i nie rozmawia ze mną jak ja z nim chcę zagadać to mam tylko odpowiedź "Ja nie chciałem".
@Graba11 - A podszedłeś do Ancilli by mógł ciebie zagadać? Zdaj też raport Hagenowi.Ja mam pytanie odnośnie skrytki Julesa, bodajże o której mówi nam Bones. Otóż znalazłem ją, ale są tam kolce, które wychodzą spod ziemi. Można je jakoś dezaktywować?
Graba11
Alembik_Vina
xaydo
Werewolf
Witam.Kto uczy górnictwa, musze wydobyc brylki srebra do budowy posągu innosa i nie mam pojecia kto moze mnie go nauczyc.
Witam. Mam pewien dylemat. Są dwa sposoby na odebranie przedmiotów kupcowi Fernando. Można donieść na niego do Hagena, lub osobiście go pobić. Próbowałem go osłabić łukiem a później powalić i w ten sposób zdobyć sobie za darmo kostur sędziego i trochę złota i doświadczenia. Ale wtedy przedmioty z ekwipunku Fernanda znikają. W tym księgi, bloki dwuręczne itp. Czyli lepiej na niego donieść, czy te przedmioty się odnowią?
Gubernator
Fabio The Modders
radex115544 The Modders
radziux666
Kodem nie można. Asthar musi ci zlecić zadanie, chyba że wybrałeś złą opcję dialogową. Jeśli tak to daj znać, to podeślę patcha, aby Tygrys ci zlecił zadanie mimo popsutego questa z Greenem.
Bezi011 Angielska wersja Złotych Wrót
Cytat: Alembik_Vina w 2014-08-28, 13:41Witam. Mam pewien dylemat. Są dwa sposoby na odebranie przedmiotów kupcowi Fernando. Można donieść na niego do Hagena, lub osobiście go pobić. Próbowałem go osłabić łukiem a później powalić i w ten sposób zdobyć sobie za darmo kostur sędziego i trochę złota i doświadczenia. Ale wtedy przedmioty z ekwipunku Fernanda znikają. W tym księgi, bloki dwuręczne itp. Czyli lepiej na niego donieść, czy te przedmioty się odnowią?To jak? Odnawia sie to co rozdział? Wiem że głupie pytanie ale mnie ciekawi...
Adanos Administrator
Abaddon
Quasch Bractwo Spolszczenia