Pomoc w przejściu Złotych Wrót 543154 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 543154

Odpowiedzi 1140

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
@Graba11 - A podszedłeś do Ancilli by mógł ciebie zagadać? Zdaj też raport Hagenowi.

Ja mam pytanie odnośnie skrytki Julesa, bodajże o której mówi nam Bones. Otóż znalazłem ją, ale są tam kolce, które wychodzą spod ziemi. Można je jakoś dezaktywować?

Tak rozmawiałem z Hagenem, okradłem nawet dom Ancilli i nie rozmawia ze mną jak ja z nim chcę zagadać to mam tylko odpowiedź "Ja nie chciałem".
Zapewne wgrałeś patch po rozpoczęciu gry i stąd ten błąd. Po wgraniu patcha trzeba zacząć grę od nowa.

Graba11

Graba11

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie nie grę zainstalowałem z pathem jakieś 2 tygodnie temu. Nic nie dogrywałem. Czy jest jakiś kod czy coś żeby to naprawić? Może można sobie reputację powiększyć jakoś u nich i to pomoże?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Aby Ancilla do Ciebie zagadał trzebai mieć zrobione przynajmniej 6 zadań w obozie, z tego co wyliczałeś masz 5.Możesz jeszcze zrobić zadanie Tygrysa i Asthara.

Z drugiej strony jeśli masz opcję "Ja nie chciałem..." to znaczy że zbyt wcześnie zagadałeś do Ancilli i właściwie powinni Ciebie już zabić;)

Graba11

Graba11

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale żaden z piratów nie chce mi dać już zadania... a nie można kodem podnieść reputacji?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Kodem nie można. Asthar musi ci zlecić zadanie, chyba że wybrałeś złą opcję dialogową. Jeśli tak to daj znać, to podeślę patcha, aby Tygrys ci zlecił zadanie mimo popsutego questa z Greenem.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Witam. Mam pewien dylemat.
Są dwa sposoby na odebranie przedmiotów kupcowi Fernando. Można donieść na niego do Hagena, lub osobiście go pobić. Próbowałem go osłabić łukiem a później powalić i w ten sposób zdobyć sobie za darmo kostur sędziego i trochę złota i doświadczenia. Ale wtedy przedmioty z ekwipunku Fernanda znikają. W tym księgi, bloki dwuręczne itp. Czyli lepiej na niego donieść, czy te przedmioty się odnowią?

xaydo

xaydo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Kto uczy górnictwa, musze wydobyc brylki srebra do budowy posągu innosa i nie mam pojecia kto moze mnie go nauczyc.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Witam.
Kto uczy górnictwa, musze wydobyc brylki srebra do budowy posągu innosa i nie mam pojecia kto moze mnie go nauczyc.

Ktoś w obozie orków.

Z tego co pamietam to na początku przy jakiejs chacie stoi.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Są dwa sposoby na odebranie przedmiotów kupcowi Fernando. Można donieść na niego do Hagena, lub osobiście go pobić. Próbowałem go osłabić łukiem a później powalić i w ten sposób zdobyć sobie za darmo kostur sędziego i trochę złota i doświadczenia. Ale wtedy przedmioty z ekwipunku Fernanda znikają. W tym księgi, bloki dwuręczne itp. Czyli lepiej na niego donieść, czy te przedmioty się odnowią?

To jak? Odnawia sie to co rozdział? Wiem że głupie pytanie ale mnie ciekawi...

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,mam pytanie,gdzie jest paczka ziela diego (mam wgrany patch)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Gubernator, polecam ci pobrać solucję. Tam masz jasno przedstawione sporo rzeczy, ale co do twojego problemu:

Spoiler
Paczkę ziela znajdziesz na górze, nad obozem paladynów. Musisz się po prostu wspiąć w miejscu, z którego się wychodzi na początku gry i na górze będzie taki "X" wykop to kilof. Kilof znajdziesz w obozie..

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Sentarion to zmienił teraz jest:
Spoiler
ukryta w innym miejscu, w obozie.

radziux666

radziux666

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kodem nie można. Asthar musi ci zlecić zadanie, chyba że wybrałeś złą opcję dialogową. Jeśli tak to daj znać, to podeślę patcha, aby Tygrys ci zlecił zadanie mimo popsutego questa z Greenem.

Bardzo bym prosił o tego patcha, bo też nie mam już zadań od piratów, mam 31 reputacji, 5 zadań od nich ukończonych ale Ancilla nie zagaduje. Z góry dzięki.

Bezi011

Bezi011

Angielska wersja Złotych Wrót
posty4
Propsy1
ProfesjaTłumacz
  • Angielska wersja Złotych Wrót

To jak? Odnawia sie to co rozdział? Wiem że głupie pytanie ale mnie ciekawi...
Powinieneś donieść na niego Hagenowi. Te przedmioty pojawiają się tylko podczas handlu, a jak na niego doniesiesz, to i tak będziesz mógł z nim handlować

radziux666

radziux666

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Skąd wziąć 3 bryłki srebra dla Thorbena do zrobienia kapliczki Innosa? Rathgar juz nie ma opcji nauczenia mnie umiejętności górnictwa, a nikt nie ma w handlu. Jest ewentualnie jakiś kod na bryłkę srebra?

radziux666

radziux666

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już mam, dzięki za pomoc.

Post połączony: 2014-09-05, 20:56
Jeszcze jedno pytanko. Przy zadaniu Złe Sny Apollosa chcę wrócić do Niego, idę do obozu Magów Wody, lecz jest tam tylko Christian, Reszta jest po prostu gdzie indziej, czy gra świruje?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Magowie są chyba w Świątyni Adanosa. 

radziux666

radziux666

Użytkownicy
posty5
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, masz racje. Zmyliła mnie gadka strażnika świątyni, ze kto wejdzie ten zginie i ze Alvaro zabronił. Dziękuję ślicznie! :)

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Witam,

mam pewien problem z paczką. Już jej szukałem godzinę i nie mogłem wytrzymać. Powinna być nad tą piramidą. Tymczasem ja jej nie widzę. 

zapodaj.net/2f356d7e9e8a5.jpg.html

Nie powinien tam być przypadkiem jakiś krzyż?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry