Pomoc w przejściu Złotych Wrót 547000 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 547000

Odpowiedzi 1140

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pekoz obawiam się, że bez kodów się nie obejdzie. ;d

Pekoz

Pekoz

Użytkownicy
posty9
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak, musiałem użyć ,,k'' i wyrzucić pancerz z Maleka. Jakoś mi się nie uśmiechało zaczynać grę od nowa przez taką błahostkę, tym bardziej, że to jest prawie koniec gry. Tak samo miałem z questem od Smasha, żeby zrobić tę truciznę musiałem mieć żądła krwiopijców. W żaden sposób nie mogłem ich zdobyć, bo Vam nie sprzedawał ich, a wszystkie krwiopijce w grze były wybite zanim zacząłem to zadanie. Małe niedopracowania, a uniemożliwiły mi przejście tych zadań.
W Gothic 1 na przykład, gdy zabijemy trolla w kanionie przed questem z kamieniami ogniskującymi, respawnuje się on drugi raz, ponieważ tego wymaga fabuła. Moim zdaniem takie zabiegi są potrzebne.

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak moge zdobyć złoty pancerz? Trzeba dać Kerelothowi szatę nowicjusza albo cieniostwora, tylko skąd mam je dostać skoro je wcześniej sprzedałem? :D
Co do zbroii ze skóry cieniostwora mozesz je zyskac po zadaniu skrytka  sandry a zbroje wyznawców sniacego mozesz kupic od Maleka jak dasz obie Karelothowi da Ci złoty pancerz i jakiś miecz

Post połączony: 2015-02-03, 17:00
Pisze w sprawie dwóch zadań:
1: Złoty pancerz, jw wspominałem koledze: Mam ukończone zadanie "Skrytka Sandry" kupiłem tez zbroje od Maleka jednak nie wiem kiedy to zadanie mozna otrzymać Kareloth nie ma lini dialogowej.
2.Pergamin mmocy: Wchwili kiedy mówi mi Alvaro ze wysłał Hama do Noda i do Magów Wody ide do Noda i nod tez nie ma lini dialogowej ze ham zginął przez luciie w walce z błotnymi węzami.
Uprzedzam pytanie co powiedziałek Kirgo i Bonzo:
Kirgo usłyszał wersje o Vareku Bonzo zaś o Brago. (Jak coś poknociłem to przepraszam nie czesto pisze na forum)
Zgóry dziekuje za pomoc

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Kodem nie można. Asthar musi ci zlecić zadanie, chyba że wybrałeś złą opcję dialogową. Jeśli tak to daj znać, to podeślę patcha, aby Tygrys ci zlecił zadanie mimo popsutego questa z Greenem.

Wiem że dawno to napisałeś, ale potrzebowałbym tego patcha. Też jestem w martwym punkcie z tego powodu.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Napisałem PW.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Nie pomogło. Nikt dalej nie ma dialogów.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
A w jaką wersje moda grałeś?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Więc nawet jeśli nie wykonałeś zadania z Greenem Tygrys powinien zlecić ci swój quest. Wystarczy że przejdziesz się z Greenem na miejsce 'polowania', nic więcej nie trzeba robić.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Ja zepsułem questa z Greenem, i nie ma on już dialogów. Będe musiał zacząc od nowa?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Ale nawet jak zepsułeś quest z Greenem powinien się do ciebie odezwać Tygrys. Właśnie to wprowadzała wersja 1.05.2, Tygrys się odzywał nawet w przypadku zepsucia questa Greena, wystarczy że w ogóle z nim pójdziesz na miejsce. Oczywiście pod warunkiem, że od początku grasz na wersji 1.05.2.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Powiedział o misji, ale nie dostałem wpisu.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Teraz działa :) Props leci :D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Spoko :D

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy z Pergaminem Mocy. Otóż mam pogadać z Bonzo ale nie mam u niego żadnych opcji dialogowych. Czy ktoś wie jak to rozwiązać lub poda mi kod na Pergamin lub osobę która ów pergamin ma w ekwipunku. Bardzo Proszę o pomoc.

michlacz231

michlacz231

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie do cholery jest Samuel -.- , szukam go 30 min a nie moge znaleźść słyszałem że jest na środku koło fernando a na srodku jest zwykły jebany rycerz...

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znalazłem pewien klucz przy chrząszczu (a raczej wewnątrz) i nwm do czego on jest potrzebny, a tak po za tym podam lokalizacje owego chrząszcza - każdy pewnie pamięta miejsce gdzie dostaje się premię za wyczyn, ta jaskinia gdzie było 2 piratów do piłowania drewna w GII NK i tam wkoczyłem zabiłem topielca, chrząszcza i tak mam ten klusz a obok żadnej skrzynki nie ma . :huh:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dojdziesz do tego fabularnie. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jestem najemnikiem orków, a czytałem że chodzi z tym o piratów,ale może się mylę.

Post połączony: 2015-02-18, 22:56
Aha a co do problemów kolegów na górze - jest poradnik do zadań wystarczy poszukać :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry