Pomoc w przejściu Złotych Wrót 543155 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 543155

Odpowiedzi 1140

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Spoiler

Źródłem nieśmiertelności strażników jest golem, którego trzeba zabić. Jego jaskinia jest ukryta na na skraju przepaści. Masz zamieszczony obrazek.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Pod mostem przez który przechodzisz za barierą(pod miejscem gdzie w NK były trolle) jest jaskinia, wchodzisz do niej, zabijasz kamiennego golema i zabierasz kryształ który tam jest, dzięki temu strażnicy tracą nieśmiertelność.

EDIT: sorki, nie ogarnąłem, że odpowiedź już została udzielona xD

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Źródłem nieśmiertelności strażników jest golem, którego trzeba zabić. Jego jaskinia jest ukryta na na skraju przepaści. Masz zamieszczony obrazek.
W życiu bym nie wpadł na to, że tam może być jaskinia :D

Teraz mam inny problem:
Lee zlecił mi budowę kapliczki Innosa. Z poprzednich postów wyczytałem, że może się tym zająć Torben. Tutaj pojawia się problem, bo jak go pytam czy jest rzemieślnikiem, to odpowiada, że kiedyś był, ale teraz nie ma siły myśleć. Wie ktoś może, z kim pogadać, żeby Torben zabrał się za kapliczkę?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Ja nie miałem problemu z tym zadaniem po tym jak wykonałem na tyle na ile sie dało zadanie z wyleczeniem Thorbena(dostępne od 1 rozdziału). Chyba o to chodzi.

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Kto zleca to zadanie? Nie wykonałem go.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
To było chwilę temu już... zadanie dostaje się chyba od tej babeczki co z Thorbenem mieszka, skoro nie od niego samego. Zaczyna się od tego, że w ich domu straszy i trzeba coś na to zaradzić, potem quest się dalej rozwija sam.

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
No to świetnie :/
Wykonałem tego questa, ale jest niezaliczony. A Larisa (bodajże) zniknęła w IV rozdziale.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
A nie stoi przypadkiem na arenie? Jakby co to kod na nią to BAU_122_Larissa. W sumie to że npc czasem znikają to bug Gothica, ale jeszcze możesz sprawdzić czy na tej  arenie się nie zasiedziała ; )

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
A czy przypadkiem ona teraz nie jest w obozie paladynów?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Znalazłem ją na arenie :D
Problem jednak dalej występuje, bo mogę z nią tylko pohandlować. Nie ma żadnych innych opcji dialogowych.

EDIT:
Wyczarowałem Larissę kodem, w jej domu, bo ta z areny była mało pomocna. Dopiero wtedy dało się ogarnąć zadanie z kapliczką. Dzięki za pomoc ;)

Spoiler
Da się jakoś Eleę pozwiedzać? Spodziewałem się innego końca :P

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Gdybyś wgrał najnowszy patch to i bez tego by zagadała;)

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Możliwe, mam wgranego patcha 1.03.4.
Jeszcze taka mała uwaga techniczna ode mnie. Przy przejściu przez bramę do obozu piratów, gra się strasznie ścina, natomiast w podziemiach gdzie jest "trzecia tabliczka" znikają tekstury ;)
Ale to tak przy patchu 1.05 możecie uwzględnić ;)

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Neoras? Christian został ranny i Saturas polecił zgłosić się do Neorasa tyle że nie wiem za bardzo gdzie on jest.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W dawnej chatce Eremity.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

quentin785

quentin785

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CZESC KOLEDZY !!

Mam kilka pytań co do złotych wrót.
Otoż chciałbym sie dowiedziec po co sa złoża złota, srebra itp. Mozna przetopic zloto ?? Jesli tak to gdzie.

Czy ktos skupuje zlote kielichy itp ?

Graba11

Graba11

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, potrzebuję Waszej pomocy. Otóż jestem magiem wody i Hagen wysłał mnie żebym się zaprzyjaźnił z piratami. Wykonałem zadania:
Wejście do obozu piratów - zapłaciłem 5000, Zlikwidować Julesa; Crispo; Receptura dla Smasha; Miecz z magicznej rudy; Rum dla Rona, Uciekinierka. Zepsułem zadanie Polowanie Greena ponieważ tylko raz zdążyłem użyć magii... Niestety więcej zadań nie mam. Co zrobić? Nie mam save'a przed nieudanym questem z polowaniem...

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Graba11 - A podszedłeś do Ancilli by mógł ciebie zagadać? Zdaj też raport Hagenowi.

Ja mam pytanie odnośnie skrytki Julesa, bodajże o której mówi nam Bones. Otóż znalazłem ją, ale są tam kolce, które wychodzą spod ziemi. Można je jakoś dezaktywować?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
To dokładnie skrytka Borysa, można przejść przez kolce gdy znajdzie się specjalny pierścień ukryty w jeziorze.

Graba11

Graba11

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Graba11 - A podszedłeś do Ancilli by mógł ciebie zagadać? Zdaj też raport Hagenowi.

Ja mam pytanie odnośnie skrytki Julesa, bodajże o której mówi nam Bones. Otóż znalazłem ją, ale są tam kolce, które wychodzą spod ziemi. Można je jakoś dezaktywować?

Tak rozmawiałem z Hagenem, okradłem nawet dom Ancilli i nie rozmawia ze mną jak ja z nim chcę zagadać to mam tylko odpowiedź "Ja nie chciałem".

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko

Tak rozmawiałem z Hagenem, okradłem nawet dom Ancilli i nie rozmawia ze mną jak ja z nim chcę zagadać to mam tylko odpowiedź "Ja nie chciałem".
Zepsułeś sobie to bo polowanie Greena oprócz jego wykonania odblokowuje jeszcze zadanie od Tygrysa.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry