Pomoc w przejściu Złotych Wrót 547002 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 547002

Odpowiedzi 1140

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
http://themodders.org/index.php?topic=21922.msg1164418#msg1164418

Nie, umiejscowienie paczki zostało zmienione. Jest na dole w obozie paladynów, koło namiotu. Dokładniej jest to opisane w poradniku (poprawiona wersja wyszła wtedy co łatka).

agremseP

agremseP

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko. Otóż jestem paladynem i jestem w III akcie. Wykonałem już kilka zadań w tym akcie i jak wiadomo pojawia się dużo silnych bestii (szkielety, demony itp) a ja wciąż chodzę w zbroi strażnika. Kiedy i czy w ogóle dostanę zbroję paladyna? To bardzo ułatwiłoby zadanie bo niezłe baty zbieram od niektórych przeciwników.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Dostaniesz ją od Lorda Hagena przed atakiem piratów na obóz orków.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mam pytanko. Otóż jestem paladynem i jestem w III akcie. Wykonałem już kilka zadań w tym akcie i jak wiadomo pojawia się dużo silnych bestii (szkielety, demony itp) a ja wciąż chodzę w zbroi strażnika. Kiedy i czy w ogóle dostanę zbroję paladyna? To bardzo ułatwiłoby zadanie bo niezłe baty zbieram od niektórych przeciwników.

Rozdziale* nie akcie.

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie

Rozdziale* nie akcie.

Co za różnica? Przecież wiadomo o co chodzi :).

japietra

japietra

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pewien problem chciałem dołączyć do obozu piratów lecz przez przypadek odrzuciłem misje od Jacka Aligatora czy jest jeszcze możliwość aby do nich dołączyć ?

Lavaine

Lavaine

Użytkownicy
posty5
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hejo nikt tu ostatnio nie pisał, ale nie chce otwierać nowego tematu. Chodzi o questa Odwrócić urok. Przyprowadziłem paladyna do obozu paladynów, teraz mam iść po miksturę, jednak mag po co zadania pytania czy wymyślił już coś, ciągle gada nie, niestety jeszcze nie. Czy jakoś tak, pomóżcie mi co mam zrobić, chce ukończyć to zadanie bo jest fajnie :) Druga sprawa to jak dojść do ostatniej kasty w bandytach. Wykonałem już zadania takie jak Polowanie na błotne weze,Gdzie jest Nod?,Sekret Kirgo,Piwo dla Toma,Pomocnik Gustava,Przesyłka dla Sandry,Skrytka Sandry,Zgubiony naszyjnik,Powrót do obozu,Wspólny wieczór,Prosba Ramireza,Problem Snafa,Podróz do Górniczej Doliny,Chleb i kiełbasa,Krzesiwo,Jedzenie dla Rity. Nie mogę więcej robić zadań dla bandytów, nie mam pojęcia dlaczego ktoś może wie jakieś pomysły? 

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co do drugiego pytania, wykonałeś zadanie dla Grinsa? Z tego co wiem jest kluczowe, aby dołączyć do ostatniej kasty bandytów.

Lavaine

Lavaine

Użytkownicy
posty5
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tylko, że Grins nie chce mi zlecić zadania :) dodam  jeszcze, że żadnych fabularnych misji nie robiłem. Skupiłem się na wykonywaniu możliwych zadań w obozach. Oprócz piratów, aktualnie wchodzę do orków i tam chce reputacje zwiększyć :) 

oponka

oponka

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam pytanie o kod do składników na miksturkę w zadaniu u piratów nigdzie nie mogę znaleźć żądeł krwiopijcy lub kod na misję dla tygrysa ponieważ polowanie na piratów się nie udało i nie mogę wsiąść tej misji bez tego nie ruszę do przodu

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Mam szpiegować piratów. Mimo że mam 31 reputacje u piratów, to ta prawa ręka do mnie nie zagada. Jedyne misje jakie nie skonczyłem (bo nikt ich nie zadał) to "Sakiewka Asthara". "Skóra Tygrysa", "Pancerz Tygrysa" i "Kto zabił Julesa?".
Zepsułem też "Polowanie Greena". Miał ktoś taki problem?

exeQtor

exeQtor

Użytkownicy
Łowca
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca
"Kto zabił Julesa" dostaniesz właśnie od Ancilli prawej ręki Hannibala. A pobiłeś tego typa co kręci rożen, bo przypomniało mi się, że jeden z piratów właśnie kazał z nim pogadać jak zdobyć względy Ancilli, ale on nam mówi to dopiero, gdy go pobijemy.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Tak, pobiłem już dawno Crispo. Co mogę zrobić?

Wiktii

Wiktii

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie. Mam taki mały problem, Jack Aligator zlecil mi zabić Julesa, myślę sobie spoko nie ma sprawy. Czekam przed obozem w krzakach od godziny 21 do godziny 24 i nic. Ktoś ma jakiś patent, jak temu zaradzić ?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
A co się dzieje jak zmienisz Marvinem czas na 22?

pieju

pieju

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiecie może jaki jest kod na tego kucharza orków ? Bo mi zginął a chcę wypełnić questy .

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
ORC_Kucharz

janko222

janko222

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie (piszę z innego konta), poza tym mod jest świetny, moim zdaniem jest lepszy nawet od Mrocznych Tajemnic (tak wiem ze Tajemnice były pod jedynkę). Chodzi mi tu głównie o fabułę. :)

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Prośiłbym o pomoc z moim wcześniejszym problemem. Bez niego nie ruszę fabuły.

Mam szpiegować piratów. Mimo że mam 31 reputacje u piratów, to ta prawa ręka do mnie nie zagada. Jedyne misje jakie nie skonczyłem (bo nikt ich nie zadał) to "Sakiewka Asthara". "Skóra Tygrysa", "Pancerz Tygrysa" i "Kto zabił Julesa?".
Zepsułem też "Polowanie Greena". Miał ktoś taki problem?

Pekoz

Pekoz

Użytkownicy
posty9
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak moge zdobyć złoty pancerz? Trzeba dać Kerelothowi szatę nowicjusza albo cieniostwora, tylko skąd mam je dostać skoro je wcześniej sprzedałem? :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry