Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1402162 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1402162

Odpowiedzi 3149

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mod jest w paru "miejscach"  zwyczajnie nieprzemyślany. Wychodzi na to, że tylko członek bractwa może dać Lesterowi albo Angarowi runę.

Jaką runę?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siódmy rozdział, sam początek, kiedy Pyrokar informuje nas, że orkowie zdobyli miasto i trzeba jakoś się z niego wydostać. Rozdajesz runy teleportacji. Ale to to tam pikuś, bo bardziej mnie ten Greg złości - niby wszystko wykonane, ale bez tego oficjalnego wypłynięcia to nie to samo.

XiriokPl

XiriokPl

Użytkownicy
posty55
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Pokaż mi swoje towary.

szperekkuchar

szperekkuchar

Użytkownicy
posty65
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Siema może ktoś udostepnić ekrany dialogowe z gothic 3 bez patcha do returninga bo chciałbym wsadzić do atariar mod

Ugohfit

Ugohfit

Użytkownicy
posty9
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Sennar

Sennar

Użytkownicy
posty41
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z tą blokadą anty-cheaterska ? Napoczatku gry teleportowalem sie do miasta by sprawdzic czy bede mial lagi na tym laptopie a pozniej mozliwe ze jak wzialem nowa gra to mialem wlaczony marvin . Granie od nowa pomoże czy trzeba gre przeinstalowywac ? Czy moze fakt ze nie moge uzyc luku wynika z czegosc innego i jestem poprostu debilem ? jak to rozpoznac ?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Krz

Krz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wiecie jak mógłbym zrobić by to się tak wszystko nie rozmazywało w gothic 2 returning dialogi okey tylko atrybuty bohatera nic nie mogę przeczytać poziom siła mana itp wszystko na siebie nachodzi (niestety nie dam obrazu bo nie wiem jak go tutaj dać) próbowałem wszystkie rozdzielczości szperać w gothic system i też nic wiecie co i jak?

PiotrekKK

PiotrekKK

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja również chciałem podziękować - zajebiście się z tego korzysta i ogólnie ogromny szacun. Gothic to jedyny tytul który siedzi u mnie na  dysku cały czas.

kemosabe

kemosabe

Użytkownicy
posty20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie co zrobiłem źle jeżeli wykonałem wszystkie punkty w instrukcji instalacji moda zawarte na 1 stronie a mimo tego jak odpalam przez startera g2 rebalance v2.1 pl to akcja jest jak normalnie w g2nk, bez zawartości moda? Tekstury są nowe wgrane i menu na starcie gry też nowe, ale sama akcja jest bez zmian...

No chyba, że to jest normalne. Ale wyczytałem, że Xardas powinien np. pójść usiąść w krześle, zamiast czytać księgę, no i w tym samym pomieszczeniu powinien być a la poszukiwacz. Nic z tego nie mam. Jedyne co na razie za różnice odkryłem to brak przycisku na kominku otwierającego kratę i brak roślin na ławkach na dole wieży. Doszedłem do Cavalorna i jak na razie nic innego się nie dzieje, więc wolę spytać zanim być może stracę czas na graniu po prostu w g2nk.

EDIT: Pomogła reinstalacja wszystkiego, łącznie z G2NK, i usunięcie wszelkich pozostałości.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak tam gothicowe świry? Przeszedł to ktoś na rzeźniku 1.3.2 poza Majesem? Pytam ze zwykłej ciekawości.

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witajcie mam pytanie bo jak zainstalowałem returninga wszystko ładnie pięknie gra działa tylko jak otwieram okno statystyk to mam strasznie duże litery że zachodzą jedna na drugą i nie idzie nic przeczytać czy ktoś może pomóc rozwiązać problem ?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Witajcie mam pytanie bo jak zainstalowałem returninga wszystko ładnie pięknie gra działa tylko jak otwieram okno statystyk to mam strasznie duże litery że zachodzą jedna na drugą i nie idzie nic przeczytać czy ktoś może pomóc rozwiązać problem ?

W folderze /system znajdź plik SystemPack.ini, pod linijką [INTERFACE] zamień:
Scale=1

na

Scale=0

Kruk666

Kruk666

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam pytanie, niedługo będę pobierał The Returning (link z tematu otwartego i zamkniętego przez Simena, oto link http://themodders.org/index.php?topic=25790.0), czekam tylko na nowego peceta...
Mam pytanie, czy to spolszczenie jest dla tej wersji, czy nie?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Vill82

Vill82

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,mam pytanie na szybkiego,i prosiłbym o szybką odpowiedź. Który z plików,na samym początku instalacji gry, g2notr-systempack-1.0 , czy g2returning-systempack-1.1 - najlepiej zainstalować,pod patcha 1.3.2 ???

sinarhf

sinarhf

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W czasie zadan w obozie bandytow jarkendarze, cos sie zbugowalo i stałem sie niesmiertelny, majac staty na minusie -xxx, także pozamienialo mi staty many, intelektu i punktow trafien, zakladam ze ten problem jest przez szate + helm ktory podnosi statystyki a poprzez sciaganie ich ktore jest wymagane w tym obozie postac sie spier**lila.  Da sie jakos to naprawic bez marvina (btw nie widze w nim edycji intelektu)?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
W czasie zadan w obozie bandytow jarkendarze, cos sie zbugowalo i stałem sie niesmiertelny, majac staty na minusie -xxx, także pozamienialo mi staty many, intelektu i punktow trafien, zakladam ze ten problem jest przez szate + helm ktory podnosi statystyki a poprzez sciaganie ich ktore jest wymagane w tym obozie postac sie spier**lila.  Da sie jakos to naprawic bez marvina (btw nie widze w nim edycji intelektu)?

Wygląda jakbyś się sporo bawił kodami, taki problem chyba sam z siebie nie mógł wystąpić.
I raczej nie idzie tego naprawić.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może sam z siebie wystąpić bo miałem to samo a kodów nie używałem. Dzieje się tak jak masz np. hełm który dodaje mane i z tą bonusową maną masz tyle by założyć lepszą szatę. Ściągasz hełm, mana spada a szata zostaję na Tobie i staty wpadają na minus.
Rozwiązanie: wczytać save sprzed tej akcji i na przyszłość najpierw zdejmować zbroje a dopiero pózniej hełm, biżuterie itp.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry