Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1417960 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1417960

Odpowiedzi 3149

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Może sam z siebie wystąpić bo miałem to samo a kodów nie używałem. Dzieje się tak jak masz np. hełm który dodaje mane i z tą bonusową maną masz tyle by założyć lepszą szatę. Ściągasz hełm, mana spada a szata zostaję na Tobie i staty wpadają na minus.
Rozwiązanie: wczytać save sprzed tej akcji i na przyszłość najpierw zdejmować zbroje a dopiero pózniej hełm, biżuterie itp.

O... no chyba że :)

Nigdy nie grałem postacią na "manę" :P

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanko.
Mam na kompie patch 1_3_1_PL.

Z tego co kojarzę Gallhald uczył mnie magii i miałem runę zniszczenie ożywieńca. W tamtym patchu uczyl kazdej gildii ?

sinarhf

sinarhf

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bedac przy starej wiezy xardasa? w gorniczej dolinie padłem od poszukiwacza, i gdy chce wczytac obojetnie jaki zapis blisko tej wiezy crashuje gre i wywala blad:

C: zCPar_DataStack :: Push() : stack overflow!!!

O co z tym chodzi dokładnie?? da sie to naprawic? na ruskich stronach cos tam tlumaczem lyklem nieco ze ta lokacje i siatynie sniacego trzeba przejsc bez zadnych reloadow wczytan i zapisow?

EIDT: wczytalem duzo wczesniejszy save, zapisalem i probujac wczytac go wywala tak samo ten blad bez wzgledu na lokacje cos sie spierdzielilo na all savy. ktos help

EDIT2: Posiadam savy ktore moge wczytac bez wywalenia tego bledu, lecz grajac dalej na nich i robiac gdziekolwiek zapis nie moge pozniej go wczytac przez ten blad. wie ktos co go powoduje? chcialbym dokonczyc gre bedac w 4 akcie a jeszcze zadnej nowej lokacji nie zwiedzilem.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bedac przy starej wiezy xardasa? w gorniczej dolinie padłem od poszukiwacza, i gdy chce wczytac obojetnie jaki zapis blisko tej wiezy crashuje gre i wywala blad:

C: zCPar_DataStack :: Push() : stack overflow!!!

O co z tym chodzi dokładnie?? da sie to naprawic? na ruskich stronach cos tam tlumaczem lyklem nieco ze ta lokacje i siatynie sniacego trzeba przejsc bez zadnych reloadow wczytan i zapisow?

EIDT: wczytalem duzo wczesniejszy save, zapisalem i probujac wczytac go wywala tak samo ten blad bez wzgledu na lokacje cos sie spierdzielilo na all savy. ktos help

EDIT2: Posiadam savy ktore moge wczytac bez wywalenia tego bledu, lecz grajac dalej na nich i robiac gdziekolwiek zapis nie moge pozniej go wczytac przez ten blad. wie ktos co go powoduje? chcialbym dokonczyc gre bedac w 4 akcie a jeszcze zadnej nowej lokacji nie zwiedzilem.

Nie umiem Ci pomóc, jedyne co mogę Ci dać to link:
GOOGLE

Poczytaj może znajdziesz odpowiedź

sinarhf

sinarhf

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
myslisz, ze przed napisaniem posta sam nie posprawdzalem calego internetu na temat tego bledu? z tego co widze na niemieckich ,rosyjskich i polskich forach były przypadki z takim błedem ale nikt nie wie jak go fixnac i zadne pomysly nie pomagaly i zarazone savy nadaja sie do wyrzucenia chyba, ze cos mi umknelo. blad podobno powoduje zapis/reload/wczytaj  w nowych dodanych lokacjach i zeby go uniknac nalezy przejsc lokacje na jednej sesji, chociaz niekoniecznie  tylko to bo ja dostalem ten blad po prostu bedac w gorniczej dolinie po zabicie 3 smoka. ale dzieki za checi

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak moge odinstalować patch 1.2 ? Bo chce zagrać na 1.3

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A powie mi ktoś jak mam zainstalowanego ReBalance wszystko ładnie działa tylko jak otwieram okno statystyk to tam napisy nachodzą na siebie że nie widać ile siły ile many ile procent broni ani nic da radę to jakoś zmniejszyć żeby wszystko było jak należy jak w podstawce np ?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
A powie mi ktoś jak mam zainstalowanego ReBalance wszystko ładnie działa tylko jak otwieram okno statystyk to tam napisy nachodzą na siebie że nie widać ile siły ile many ile procent broni ani nic da radę to jakoś zmniejszyć żeby wszystko było jak należy jak w podstawce np ?

Poszukaj rozwiązania na poprzedniej stronie tego tematu :)

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś dlaczego po wypiciu potki Mikstura Przemiany Duszy, czyli tej potki którą dajemy Fortuno aby mu się przejaśniło w główce, podczas walki z jakimkolwiek zwierzęciem lub NPC dostaję efekt jak po wypaleniu zioła ? Ten efekt przemija z czasem czy już zostanie na zawsze ?

Potka daje 1k expa czyli całkiem sporo jak na rzeźniku.

EDIT:" OK nie było pytania, taki efekt daje miecz Arogancja Sentenzy :D

bez22

bez22

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś może czy w patchu 1.2 mana odnawia sie gdy spimy?

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  Chyba nie, ale nie jestem pewien bo dawno temu przechodziłem grę na tym patchu.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
  Chyba nie, ale nie jestem pewien bo dawno temu przechodziłem grę na tym patchu.

Mana nigdy nie odnawiała się podczas snu.

Figelion

Figelion

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam zainstalowanego returning z patchem 1.2 z spolszczeniem. Mam problem z dźwiękiem. Muzyka działa ale cała reszta nie, tzn. nie mam audio dialogów ani innych odgłosów(typu wyciągania broni czy odgłosów zwierząt). Czy ktoś ma jakieś sugestie jak mogę rozwiązać ten problem?

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam zainstalowanego returning z patchem 1.2 z spolszczeniem. Mam problem z dźwiękiem. Muzyka działa ale cała reszta nie, tzn. nie mam audio dialogów ani innych odgłosów(typu wyciągania broni czy odgłosów zwierząt). Czy ktoś ma jakieś sugestie jak mogę rozwiązać ten problem?

Reinstall Gothica , i instalacja Reta na nowo  (czysty gothic) odpalaj zawsze przez gothicstarter

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam,
Gdzie znajdę łatkę 2.6.0.0, GothicStartera i SystemPacka : "0. Zalecam zainstalować najpierw łatkę 2.6.0.0, GothicStartera i SystemPacka. Można też DX11"

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
zainstaluj normalnego returna a nie jakies 2.6.000...

Np: 1.3.1 albo 1.3.2

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.3.1 czy 1.2 i instalowac na ten czas? Przeczytałem z 20 stron i mi wyszło,  że 1.2 najbardziej sensowny ale autorzy polecają 1.3.1.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1.2 ma wiele braków...

Najlepszy jest 1.3.2, ale jeśli ktoś woli być OP w 3rozdziale, to instaluje 1.3.1

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zainstalowalem z gryonline system pack 1.6 i player toolkit2.6
nastepnie tak jak napisaliscie z waszych linkow na poczatku tego watku
full pack rebalance
spolszczenie
texturepack (filmy nadal są w malutkim okienku)
1.3.1
1.3.2
No i jest problem z:
-ekranem statystyk (to juz sobie znalazlem SystemPack.ini linijka INTERFACE Scale=0 i działa)
-jeżeli ustawie sobie lage pod "1" i zwój magiczny pocisk czy tam pocisk ognia pod "4" to jak chcę włączyć lagę to bezimienny chowa zwój i nie wyciąga pały... Irytujące ciężko się przyzwyczaić, z łukiem i innymi rzeczami jest okey tylko ta bron pod 1. [gram na poziomie normalnym jesli ma to jakies znaczenie]
Dodam, że drugi raz dziś wszystko instaluje bo wczoraj player kita nie zainstalowalem ale wychodzi na to, ze gra tak samo sie zachowuje.
-kapliczki innosa czy beliara podchodze klikam, bezimienny klęka i nic, dopiero po kliknieciu LPM, moja postac wstaje  i mam wybory opcji modlitwy. Czy to nornalne?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z kapliczkami tak już jest, też mam tak w wielu przypadkach. Co do reszty nie mam pojęcia.

0 użytkowników
Do góry