Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1417977 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1417977

Odpowiedzi 3149

xdax1

xdax1

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko wtedy odpala się bez moda :/
No nic, widocznie zainstaluje jeszcze raz.

diego503

diego503

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie, coś pokićkane masz, ale nadal nie wiem, dlaczego masz niemiecki tam wkitrany, skoro podstawkę masz pl.
Spróbuj przeinstalować faktycznie.

Swoją drogą widziałem na youtubie Returninga ale rosyjską wersję, ona bardzo rozbudowana jest z tego co widziałem, sporo okrojonych rzeczy tutaj w wersji PL mamy.

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

diego503

diego503

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No bo wydaje mi się że porównujesz 1.0 z 2.0 mówiąc ze Rosjanie mają lepiej, a przecież nikt Ci nie broni grać w 2.0 ;)

diego503

diego503

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@BezzebnyJoe W takim razie mój błąd ;) Opacznie zrozumiałem, że skoro Rebalance 2.1 to ogólnie wersja lepsza niż 2.0 RU :) Fajnie w takim razie ;) chyba się faktycznie przerzucę, nie tylko z powodu wersji tylko też z racji dubbingu rosyjskiego. W kazdym razie do błedu się przyznaję :P Dzięki! :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@BezzebnyJoe W takim razie mój błąd ;) Opacznie zrozumiałem, że skoro Rebalance 2.1 to ogólnie wersja lepsza niż 2.0 RU :) Fajnie w takim razie ;) chyba się faktycznie przerzucę, nie tylko z powodu wersji tylko też z racji dubbingu rosyjskiego. W kazdym razie do błedu się przyznaję :P Dzięki! :D

Nie radzę, 2.0 ma poważne bugi które czasem uniemożliwiają grę, no i jest tylko wersja z EN z translatora.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 Jak ktoś zna w miarę dobrze angielski to nie powinien mieć problemu ze zrozumieniem. Te tłumaczenie nie jest takie złe, na pewno mod jest grywalny :D

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

xdax1

xdax1

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podczas instalacji Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 zainstalować tylko rebalance 2.1? Resztę odznaczyć?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xdax1 Jak chcesz grać na Rebalance 2.1, to resztę możesz odznaczyć.

diego503

diego503

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis Kurczaki, mówisz, że kiepsko jest? No nic, już mi się sciąga, tak że zdam relację pewnie tylko jak to wygląda jeśli odpali :P

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

diego503

diego503

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sotis a to @garry18 napisał, popierniczyłem :p

Ogólnie wgrałem sobie, sprawa bardzo fajna, na początku bibliotek brakowało z Visual Basic, ale dało radę to ręcznie sciągnąć i śmiga, ale takie chaszcze tam są po wyściu z wieży, że masakra :O

No i ten rosyjski dubbing :D miodzio :)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Sotis a to @garry18 napisał, popierniczyłem :p

Ogólnie wgrałem sobie, sprawa bardzo fajna, na początku bibliotek brakowało z Visual Basic, ale dało radę to ręcznie sciągnąć i śmiga, ale takie chaszcze tam są po wyściu z wieży, że masakra :O

No i ten rosyjski dubbing :D miodzio :)

hehj no tak :P

bo ponoć są bugi co uniemożliwiają gre :P dlatego warto poczekać na wersje final i na pl :P

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Elementium jest w ciele smoka-ożywieńca, służy do zrobienia zbroi haradrimów, jak nie jesteś wojem to użyj tego od razu.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Porobiene... Zbroja wykuta.

Ale jest ból. Nie ma tele do obozu bractwa. Jako najemnik nawet tam nie zaglądałem.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jest, Orun Ci go daje, jak jesteś członkiem Bractwa. Jak nie jesteś, to na co Ci ona? Do obozu prawie nie zagląda się wtedy.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod jest w paru "miejscach"  zwyczajnie nieprzemyślany. Wychodzi na to, że tylko członek bractwa może dać Lesterowi albo Angarowi runę.

Kolejna sprawa to Greg. Nie zgodzi się - możesz grać. Ale se nie popłyniesz na kontynent. Próbowałem ponad dwadzieścia razy - nie i chu..., nie zgadza się. Robiłem to, bo i jestem perfekcjonistą, i wszystko chciałem mieć odpicowane.
Trudno... Daliśmy sobie radę bez niego.
A potem się dowiaduje, że nie mam kapitana.

Tak, wiem... narzekam. Ktoś mógłby powiedzieć, że to czyni rozgrywkę realną - popełniasz błąd i musisz z tym żyć. W życiu też mogę sobie kogoś przekonywać, nie będąc ograniczonym do opcji dialogowych.

0 użytkowników
Do góry