Gothic- Twierdza 22288 50

O temacie

Autor Apacz

Zaczęty 5.07.2013 roku

Wyświetleń 22288

Odpowiedzi 50

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

MrSzymon345

Gothic- Twierdza
#40 2013-07-20, 21:48(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 21:50)
W związku z niedyspozycją pozostałych czlonków grupy(postanowili porzucić ten mod i robią mod do G2NK)postanowiłem dokończyć moda.Szef grupy redfessor udzielił mi pozwolenia na wydanie tego moda.Jeśli będą jacyś chętni do pomocy mogą się zgłaszać do mnie na PW lub na GG.Screeny pojawią się najprawdopodobniej w następnym tygodniu.

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy

Salvatore

Gothic- Twierdza
#41 2013-07-20, 22:02(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 22:23)
Przepraszamy, dysk się spalił. :confused:  

He, he.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
W związku z niedyspozycją pozostałych czlonków grupy(postanowili porzucić ten mod i robią mod do G2NK)postanowiłem dokończyć moda.Szef grupy redfessor udzielił mi pozwolenia na wydanie tego moda.Jeśli będą jacyś chętni do pomocy mogą się zgłaszać do mnie na PW lub na GG.Screeny pojawią się najprawdopodobniej w następnym tygodniu.
Wiesz, że po kropce robi się odstęp?

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

Nie jestem szczególnie zaskoczony, ale zażenowany jak najbardziej. Pozwolę sobie przytoczyć mój poprzedni post.

Nawet ludzi do pomocy trzeba jakoś zachęcić. Muszą być widoczne postępy, żeby dać ludziom pewność, że faktycznie chcecie stworzyć moda. Nie jest tworzony dlatego, że jakiś X napisał "robimy moda, szukamy ludzi" i zebrało się kilku, którzy myślą że będą wielkimi modderami, a naprawdę porzucą projekt po miesiącu. Nie mówię konkretnie o Was, ale ogólnie. To Wy macie zachęcić ludzi do pomocy, nie na odwrót. Żaden porządny modder nie będzie pomagał przy projekcie, który z góry ma nie wyjść, bo raz szkoda jego pracy, a dwa traci się dobre imię (tzn. wiarygodność).

Powodzenia :ok:

[hide]Chociaż i tak sądzę, że chuj będzie z tych Waszych dwóch projektów.[/hide]

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy

Salvatore

Gothic- Twierdza
#44 2013-07-20, 22:42(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 22:43)
[hide]Chociaż i tak sądzę, że chuj będzie z tych Waszych dwóch projektów.[/hide]
To się nazywa kurwa motywacja! Idę modelować świat, przypomnę Ci te słowa za miesiąc. :wink:

redfessor

redfessor

Użytkownicy
posty129
Propsy82
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Zanim zlecą się hejterzy dodam kilka słów wyjaśnień..

Powód pierwszy:
[/size]
Polecam Ci zostawić w cholerę tę górniczą dolinę, to jest za bardzo oklepane żeby coś w tym działać  :lol:
- Zdałem sobie sprawę, że boguc ma rację, dlatego postanowiłem oddać ten projekt komuś innemu, jeśli chce niech dokończy, jeśli nie.. niech to wywali, jego wola.

Powód drugi:
W Gothic#msg1090826u 2 mamy więcej możliwości, lepszy silnik, oraz lepszy pomysł.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chociaż i tak sądzę, że chuj będzie z tych Waszych dwóch projektów.

Przeczytaj jeszcze raz co napisał MrSzymon345

[...] postanowiłem dokończyć moda. [...]

Czyli można się domyślić, że to już nie jest NASZ projekt tylko JEGO i , że on już nie jest z nami.. więc o jakich DWÓCH projektach mówisz ? ..

P.S
Ty nam zawsze służysz jakże dobrą radą.. więc ja Ci też dam pewnego rodzaju radę.. dokładnie przeczytaj a potem komentuj

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

Korek

Gothic- Twierdza
#46 2013-07-20, 23:28(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 23:30)
Czyli można się domyślić, że to już nie jest NASZ projekt tylko JEGO i , że on już nie jest z nami.. więc o jakich DWÓCH projektach mówisz ? ..
P.S
Ty nam zawsze służysz jakże dobrą radą.. więc ja Ci też dam pewnego rodzaju radę.. dokładnie przeczytaj a potem komentuj

Co za różnica?
lepszy silnik
Nope, G1 i G2 to ten sam silnik.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Gothic- Twierdza
#47 2013-07-20, 23:44(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 23:46)
Nope, G2NK ma drobniutkie ulepszenia. Nieznaczne, ale są. G1 to zEngin 1.8, a G2NK 2.6.

MrSzymon345, ponieważ to co tworzysz nie jest bezpośrednią kontynuacją prac oryginalnej ekipy, nie możesz pisać na temat swojego moda w tym temacie. Zostanie ci przyznany nowy kiedy pokażesz że postęp którego dokonałeś jest tego godzien.
Redfessor, mod będzie dalej korzystał z tego tematu, czy założycie nowy? Jeśli to drugie, ten zostanie zamknięty.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Gothic- Twierdza
#48 2013-07-20, 23:44(Ostatnia zmiana: 2013-07-20, 23:44)
Gothic 2 ma zmodyfikowany silnik. Wytrzymuje większe obciążenia i ma inne adresy.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Że silnik jest nieco poprawiony, to wiem. Dałem Wam zabłysnąć wiedzą  :lol:

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
Temat można zamknąć, za niedługo założymy nowy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry