Dodanie świata z gothic 2 noc kruka do gothic 1 2786 9

O temacie

Autor bek

Zaczęty 18.05.2013 roku

Wyświetleń 2786

Odpowiedzi 9

bek

bek

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam problem che do gothic 1dodać świat z gothic 2 noc kruka razem ze wszystkim Vobami i MobamI i nie wiem jak to zrobić  pomocy czekam na jak najszybszą odpowiedz
bardziej kumatych odemnie  zapraszam bo znudziła mi się  górnicza dolina i z chencioł poszedł bym do khorinis albo Jarkhendaru

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Program ZENconvert  :ok:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Kyniu

Kyniu

Użytkownicy
posty112
Propsy8
  • Użytkownicy
Jeżeli chcesz używać tylko, aby się przejść to spoko. Ale nie radzę używać do modów tych worldów, bo to nielegalne  : P

Kurde, niechcący dałem propsa 1 postowi..

bek

bek

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli chcesz używać tylko, aby się przejść to spoko. Ale nie radzę używać do modów tych worldów, bo to nielegalne  : P

ale właśnie mi chodzi by się przejść bo postaci mam dużo w koloni a tak to se do khorinis dodam bo ten świat z g2 to bedzie  tylko makieta dla moich postaci do ćwiczeń to znaczy będę uczył się gdzie co i jak z rutną albo z handlem na targowisu i oto mi generalnie chodzi a ta wogule to jest jakiś sposub na pośadanie skrzyń i innych rzeczy z g2 nk w gothic 1 np:skrzynie z Jarkhendaru i posongi Paladynów?

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Polecam słownik  :ok:

bek

bek

Użytkownicy
posty7
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a wracając DO TEMATU MAM 2 PROBLEM odpalając świat spacerem z g2 pojawia mi się taki Error Message c:zMiusic_DM.cpp (zCMiusicSys_DirectMusic::LoadThemeByScript)
:file not found: bib_day_std.stg ten bib to muzyka z jarkhendaru  a kh_daystd.sgt z khorinis pomocy ludzie co mam zrobić z tym błedem
pomocy potrzebna szybka pomoc

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Już pomogłem 45 min w moim pierwszym poście tego tematu. Nie moja wina, że jesteś niekumaty - proste

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie pomogłeś, bo o ile kojarzę ten zen convert nie przekonwertuje ci zarazem plików zawierających te voby i nie dostarczy ich w ładnej paczce :D
Trzeba by zdobyć listę plików 3ds i tex które są wykorzystywane w świecie i skopiować je do g1. Tak samo z obiektami interaktywnymi, ale je trzeba by najpierw zdekompilować, co dla osoby którą wydaje się być autor tematu może być zadaniem nie do przejścia.

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ten program zawiera wiele funkcji m.in. przenoszenie vobów. (Ja przeniosłem Górniczą Dolinę :wink:  )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry