Buła, moje posty były całkowicie poważne

(zabierzesz mi mientuski :<)
Swoją drogą akurat twój bulwers Wowoz wyglądał superrealistycznie, nie wyszło ci to tylko o tyle że musiałeś zniżyć się w pewnym momencie do jego poziomu, a on jest bodajże gimnazjalistą. No ale faktem jest że sprowokować go ci się udało, zdecydowanie.
i nie pasuje do wiecznie toczacej sie beki, ktorej ty zreszta nie rozumiesz
Zdecydowanie nie. Miałem ambicję sprowadzić forum na nieco wyższy od takiego poziom. Zresztą jakiej beki? Banować tych których nie lubicie? Chyba ciężko toczyć bekę z kogoś kto nie ma nawet możliwości odpisać bo został zbanowany.
Miło by było żeby forum miast banować wróciło do starej, dobrej praktyki jechania ludzi aż będą sami prosić o bany.
...i nie banować
Tak było zabawniej.
Selekcja naturalna dawniej oznaczała tu że dane osobniki same odchodziły, a nie że się je banowało. Choćby Meat napisał o tym wprost na początku tematu bany. Jak chcecie to go banujcie, ale jak założy (albo ma) nowe konto, to ja go bynajmniej nie wykryję, bo od dawna tego nie pilnuję. Tak przynajmniej wiadomo z kim się rozmawia. Ja mu tego multikonta nie robiłem. Jedynie je wykryłem w 2012 i oznaczyłem na potrzeby moderacji że to jego, tylko tyle. Nie miałem i nie mam powodów żeby zakładać że ma złe intencje. Nie wiem co on wam przeszkadza. Gdyby spamił czy w inny sposób pogarszał standardy forum to wtedy dałoby się jasno określić winę i poszkodowanych. Ale teraz po prostu dał się sprowokować. Ja tam bany traktuję raczej jako "na czas nieokreślony" niż jako "permanentne". Mają być po prostu środkiem zapobiegającym szkodzeniu forum przez daną osobę. Nie twierdzę że są złe całkowicie, są odpowiednie tam gdzie jednostka nie wyraża chęci poprawy.
@Skrzypek - nie zgadzam się, akurat PiS było słusznym kontratakiem.
I to właśnie była beka a nie jakieś perma banowanie. Co ciekawe też jesteś przykładem osoby która została zbanowana tylko i wyłącznie ze swojej własnej winy (a to co odpierdoliłeś było chyba rekordem po Varonie, tak ex aequo z Werewolfem), ale po upływie dłuższego czasu i założeniu nowego konta też zachowujesz już się normalnie.