VARON AGAIN. 50636 169

O temacie

Autor eto

Zaczęty 23.03.2013 roku

Wyświetleń 50636

Odpowiedzi 169

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten

VARON AGAIN.
av broni varona

- 100 do wszystkich statów

sorry av, z powrotem masz 1 lvl :C

joł tytany, av musi byc zbanowany
Chyba śmieszny jesteś, av. jest jednym z nielicznych "sprawiedliwych" na tym forum.
Wowoz'a poniosło w sumie niepotrzebnie, mógł najpierw odstawić jakąś akcję wywiadowczą zanim kogoś oskarżył.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
po chuj, to tm, a nie strona czysto kucowa

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor

Kelten

VARON AGAIN.
po chuj, to tm, a nie strona czysto kucowa
Zrozumiałem ,ze dolne forum to dolne forum ale pozostaje jeszcze górna część.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

VARON AGAIN.
#83 2013-03-31, 10:29(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 10:55)
Ale siuchy z was. Gnije z każdego kto myśli ze wkurwialrm się na serio. Taki troll ze mnie biedaku. Tłumaczyć komuś, ze się probowalo kogoś sprowokować :facepalm:  0 w was drygu. Na potwierdzenie moich słów odsyłam do gg dreameriona, muttleya, kyrwa i zooma, z którymi probowalem przygotować jakas akcje. @av: liczę ze dostanie bana, ale nie dlatego, ze po raz kolejny spial dupe i wyszedł z niego debil, ale kurwa dlatego, ze juz kiedyś dostal bana, perma :| to chyba o czymś świadczy prawda? Perm nie jest równoważny z dawaniem komuś drugiej szansy. Perm to perm jak sama nazwa mówi. Z takimi osobami się nie dyskutuje. Bula słusznie zauważył, ze na forum powinna być selekcja naturalna i takie osobniki jak Karolek, nie powinny miec tu w ogóle wstępu. Zrozumialbym może jakby to była sytuacja jednorazowa. W końcu każdemu na początku jego pr,ugody z forum zdarzały się jakieś wpadki, ale nie wpadka po wpadce... I jeszcze ta twoja chorobliwa sprawiedliwość. Kto to widział żeby administrator dawał druga szanse, robił multikonto i maskowal gościa przed reszta? To miałem na myśli mówiąc, ze wyruchales resztę. A teraz wybaczcie, ide opierdolic zurek z kiełbaską. z kiełbaską, hehe, czaicie?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wowoz, czaimy i życzymy smacznego!

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Chyba śmieszny jesteś, av. jest jednym z nielicznych "sprawiedliwych" na tym forum.
i nie pasuje do wiecznie toczacej sie beki, ktorej ty zreszta nie rozumiesz :lol2:

Zrozumiałem ,ze dolne forum to dolne forum ale pozostaje jeszcze górna część.
sorry ziomek ale nie cie kompletnie nie rozumiem... jestes tu 3 i pol roku a gowno wiesz o forum.

Kto to widział żeby administrator dawał druga szanse, robił multikonto i maskowal gościa przed reszta?
NIE NA THEMODDERS KUHWA

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

VARON AGAIN.
#86 2013-03-31, 12:42(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 12:46)
Podaj przykład kiedy ta sprawiedliwość przyniosła coś dobrego, albo jej brak przyniósł jakąś szkodę

Jak popierasz tą piękną sprawiedliwość w internecie dla samego poczucia dobra i radościu w serduszku, to zacznij chodzić do jakiegoś internetowego kościółka

Rahim

Rahim

Użytkownicy
Perma ban xD
posty32
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Perma ban xD
http://leveldesign.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=31

jednakże strona na pewno ci znana #msg1076197#msg1076197THE MODDERS#msg1076197#msg1076197 zhakowała mi wszystkie strony, email, facebooka itd, tam nie istnieje żadna współpraca, ciągle wyśmiewają i krytykują, miałem zrobić w modzie mityczne stworzenia, wszystko wypisałem, zniszczyli mi moda a po 2 latach patrze a na TM jest temat z projektem zaczerpniętym ze mnie, po prostu zniszczyli mnie po to żeby przejąc projekt, ale to już stare dzieje i na szczęście jest to za mną, mam nadzieję że GameDev będzie dla ciebie lepszym wyjściem.

Nie pamietam zeby ktokolwiek przejmowal ten jego slaby projekcik. Oczernia wizerunek forum i kłamie. Radzilbym z tym cos zrobic. I wytlumaczyc ze tm dziala inaczej bo dziecko nie rozumie.

post ma miesiac

Powiedzmy sobie szczerze, wina leży po waszej stronie bo zachciało się wam robiś z szczeniaka jaja dowodem na to jest temat Prowo i Sprawiedliwość, wy nabrudziliście to i wy posprzątajcie *-*

Zapraszam na forum Opactwo RPG Makera.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

VARON AGAIN.
#88 2013-03-31, 12:54(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:07)
Buła, moje posty były całkowicie poważne :lol2:  (zabierzesz mi mientuski :<)

Swoją drogą akurat twój bulwers Wowoz wyglądał superrealistycznie, nie wyszło ci to tylko o tyle że musiałeś zniżyć się w pewnym momencie do jego poziomu, a on jest bodajże gimnazjalistą. No ale faktem jest że sprowokować go ci się udało, zdecydowanie.

i nie pasuje do wiecznie toczacej sie beki, ktorej ty zreszta nie rozumiesz :lol2:
Zdecydowanie nie. Miałem ambicję sprowadzić forum na nieco wyższy od takiego poziom. Zresztą jakiej beki? Banować tych których nie lubicie? Chyba ciężko toczyć bekę z kogoś kto nie ma nawet możliwości odpisać bo został zbanowany.
Miło by było żeby forum miast banować wróciło do starej, dobrej praktyki jechania ludzi aż będą sami prosić o bany.
...i nie banować :D
Tak było zabawniej.
Selekcja naturalna dawniej oznaczała tu że dane osobniki same odchodziły, a nie że się je banowało. Choćby Meat napisał o tym wprost na początku tematu bany. Jak chcecie to go banujcie, ale jak założy (albo ma) nowe konto, to ja go bynajmniej nie wykryję, bo od dawna tego nie pilnuję. Tak przynajmniej wiadomo z kim się rozmawia. Ja mu tego multikonta nie robiłem. Jedynie je wykryłem w 2012 i oznaczyłem na potrzeby moderacji że to jego, tylko tyle. Nie miałem i nie mam powodów żeby zakładać że ma złe intencje. Nie wiem co on wam przeszkadza. Gdyby spamił czy w inny sposób pogarszał standardy forum to wtedy dałoby się jasno określić winę i poszkodowanych. Ale teraz po prostu dał się sprowokować. Ja tam bany traktuję raczej jako "na czas nieokreślony" niż jako "permanentne". Mają być po prostu środkiem zapobiegającym szkodzeniu forum przez daną osobę. Nie twierdzę że są złe całkowicie, są odpowiednie tam gdzie jednostka nie wyraża chęci poprawy.

@Skrzypek - nie zgadzam się, akurat PiS było słusznym kontratakiem. I to właśnie była beka a nie jakieś perma banowanie.
Co ciekawe też jesteś przykładem osoby która została zbanowana tylko i wyłącznie ze swojej własnej winy (a to co odpierdoliłeś było chyba rekordem po Varonie, tak ex aequo z Werewolfem), ale po upływie dłuższego czasu i założeniu nowego konta też zachowujesz już się normalnie.

Rahim

Rahim

Użytkownicy
Perma ban xD
posty32
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Perma ban xD
http://leveldesign.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=31

:facepalm:  
Jak na jakimś spotkaniu anionimowych alkoholików XD

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

VARON AGAIN.
#90 2013-03-31, 13:04(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:07)
Zdecydowanie nie. Miałem ambicję sprowadzić forum na nieco wyższy od takiego poziom.
To sobie odpuść, bo moddingu nie uratujesz w taki sposób, a wykurzysz z forum wszystkich którzy wchodzą tu tylko dlatego że to forum jest takie jakie jest

Powiedzmy sobie szczerze, wina leży po waszej stronie bo zachciało się wam robiś z szczeniaka jaja dowodem na to jest temat Prowo i Sprawiedliwość, wy nabrudziliście to i wy posprzątajcie *-*
To zabrzmiało jakbyś nam wydawał jakiś wyrok :lol2:

Choćby Meat napisał o tym wprost na początku tematu bany. Jak chcecie to go banujcie, ale jak założy (albo ma) nowe konto, to ja go bynajmniej nie wykryję, bo od dawna tego nie pilnuję. Tak przynajmniej wiadomo z kim się rozmawia.
Sam dobrze widzisz jak to działa. Lepiej nie wiedzieć z kim sie rozmawia, bo nie ważne co by nie robił i jak mądrze by nie gadał, jeśli ludzie wiedzą że to ten idiota który odwalał kiedyś (w tym przypadku też teraz) takie akcje, NIKT go nie potraktuje poważnie.

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor

Kelten

VARON AGAIN.
i nie pasuje do wiecznie toczacej sie beki, ktorej ty zreszta nie rozumiesz
Części z pewnością nie, ale  nie czuję się z tego powodu jakoś strasznie skrzywdzony przez los...
Jak popierasz tą piękną sprawiedliwość w internecie dla samego poczucia dobra i radościu w serduszku, to zacznij chodzić do jakiegoś internetowego kościółka
Człowieku co ma wspólnego wiara z zachowaniem się pośród ludzi?

Rahim

Rahim

Użytkownicy
Perma ban xD
posty32
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Perma ban xD
Zdecydowanie nie. Miałem ambicję sprowadzić forum na nieco wyższy od takiego poziom.
To sobie odpuść, bo moddingu nie uratujesz w taki sposób, a wykurzysz z forum wszystkich którzy wchodzą tu tylko dlatego że to forum jest takie jakie jest

To zabrzmiało jakbyś nam wydawał jakiś wyrok :lol2:
I tak wszyscy skończycie na czarnej liście Varon Team#msg1077251u XD A tak szczerze powiem wam żę jest jeszcze lepszy przypadek od Varona, zwie się Mateusz SSJ8, Caesum go dobrze zna XD

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

VARON AGAIN.
#93 2013-03-31, 13:09(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:09)
Człowieku co ma wspólnego wiara z zachowaniem się pośród ludzi?
Bo wiara jednak ma lub miała mieć coś wspólnego z moralnością, a jak tak pragniesz internetowego miłosierdzia to zapisz się też do internetowego kościółka

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

VARON AGAIN.
#94 2013-03-31, 13:10(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:14)
Buła, chcesz to banuj, ja odbanowywać go nie będę, tak jak raczej już nikogo innego, skoro tak wam na tych banach zależy. Ale w wielu przypadkach nie widzę w tym ani beki, ani działania na korzyść forum.

Ano właśnie kluczem jest zachowanie moralności nawet bez bycia straszonym piekłem czy kuszonym niebem. Zrozumienie że jakieś elementarne zasady społecznego współżycia dają korzyści wszystkim zainteresowanym.

@down:
w wielu przypadkach nie widzę w tym ani beki, ani działania na korzyść forum

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

VARON AGAIN.
#95 2013-03-31, 13:10(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:15)
Nie chodzi o banowanie, chodzi o Twoje podejście

@up: Banowanie to jedno, ale odbanowywanie starych kretynów lub pozwalanie im na multikonta to głupota.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

VARON AGAIN.
#96 2013-03-31, 13:17(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:18)
Podaj przykład kiedy ta sprawiedliwość przyniosła coś dobrego, albo jej brak przyniósł jakąś szkodę

Patrząc po nołlajfemu, chociazby moj powrot. Odkad tu jestem, pomoglem w chuj liczbie osób w takich sprawach jak returning, dark saga i w innych modach, jak i samym modowaniu. I w dupie mam to, co wy sadzicie o modowaniu. Wiem, "jedyna sluszna gra" "modowanie kilkunastoletniej gry do dupy" i wasze durne pierdolenie, ale skoro ktos chce grac w mody lub modowac, to jego sprawa.

Skoro rzeczywiscie juz nie chce zaszkodzić forum, skoro rzeczywiscie widac u niego poprawe to jaki jest problem w tym, zeby on byl na forum?

Idąć waszym tokiem rozumowania, to kazdego wieznia, czy to jechal rowerem po pijaku, czy jakas babka oskarzyla go o napad bo chcial sie spytac o godzine wieczorem, czy za zabojstwo, kazdy powinien isc siedziec na dozywocie, bo przeciez poprawa i ponowne wypuszczenie na wolnosc jest złe, według was.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

VARON AGAIN.
#97 2013-03-31, 13:21(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:22)
Skoro rzeczywiscie juz nie chce zaszkodzić forum, skoro rzeczywiscie widac u niego poprawe to jaki jest problem w tym, zeby on byl na forum?
Jaka poprawe? Gdzie? W którym miejscu? Czytales w ogole ten temat? Gość się czepia że forum kradnie "pomysły" bo eto na beke napisał że w modzie będą tytany (a mod podmieniał tylko tekstury)

Idąć waszym tokiem rozumowania, to kazdego wieznia, czy to jechal rowerem po pijaku, czy jakas babka oskarzyla go o napad bo chcial sie spytac o godzine wieczorem, czy za zabojstwo, kazdy powinien isc siedziec na dozywocie, bo przeciez poprawa i ponowne wypuszczenie na wolnosc jest złe, według was.
Następny. Jak widzę ludzi którzy traktują internet jak realne życie i wymagają żeby prawa tutaj były takie same i wszystko działało tak samo, to mam ochotę pójść i rozpierdalać węzły jeden po drugim

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

VARON AGAIN.
#98 2013-03-31, 13:23(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:25)
Zostal sprowokowany. Nawet w naszym pojebanym Polskim prawie jest jakas ugoda dla sprowokowanych.

Nie wszyscy zostali obdarzeni taką samą inteligencją czy zaparciem. Wy cisneliscie beke, prowokowaliscie, on dal sie sprowokowac nie wiedząc, iż jest to beka i prowo. Uniosl sie nerwami (co jest często obserwowalne w wieku dojrzewania czy gimbazie), co prawda niepotrzebnie ale za winą prowokatorów.

@UP co do realnosci w internecie. Jakby nie patrzec, internet jest częścią życia realnego i czym, co istnieje w swiecie realnym. Poza tym - ja nie wymagam. Po prostu zrozumcie go, i spojrzcie na Wasz punkt widzenia z... innego punktu widzenia.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

VARON AGAIN.
#99 2013-03-31, 13:26(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 13:30)
Banowanie to jedno, ale odbanowywanie starych kretynów lub pozwalanie im na multikonta to głupota.
No to ja nie widzę beki ani korzyści dla forum w podtrzymywaniu niektórych starych banów. Trójka osób prawdopodobnie najbardziej niechlubnie zapamiętanych w dziejach forum, Varon, Gotyk i Werewolf jakoś ogólnie funkcjonują. Jaką korzyść dałoby gdyby podtrzymywać ich bany? Varonowi warto było dać chociaż szansę, bo wcześniej jej nie miał. Pamiętajmy że on miał w tamtym momencie bodajże 14 lat (w sumie to nie było tak strasznie dawno), a z drugiej podobno zaczęło się od tego że jakieś dwie osoby od nas "rajdowały" mu forum przez co pomyślał że to całe tM go atakuje i postanowił się zemścić "niszcząc" je. Faktem jest że nadal często zachowuje się dziecinnie, ale nie widzę w tym powodu do bana. Wprowadzanie tu niewiadomo jakiego rygoru i selekcji raczej tylko by pogarszało sytuację. System warnów / Konstruktywnej i Zasłużonej Krytyki sprawdza się dużo lepiej. A aktywność Werewolfa rzeczywiście jest pozytywna (bo akurat Varon i Gotyk prawie nic nie pisali, więc trudno cokolwiek na ich temat powiedzieć).

0 użytkowników
Do góry