Spam z tematu "Anime" 6669 32

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 8.02.2013 roku

Wyświetleń 6669

Odpowiedzi 32

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
A ja się czemu post w którym napisałem, że obejrzałem 3 anime w życiu w całości i nawet było fajne trafił do spamu. Dlaczego Av twierdzisz, że nie jestem inteligentny. Nie żeby coś, ale pamiętajmy również, że forum, to nie RL świat :|

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
na forum piszą ludzie z RL świata

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Spam z tematu "Anime"
#22 2013-02-12, 17:15(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 17:16)
Av twierdzisz, że nie jestem inteligentny
Skoro nie wiesz, to znaczy, że nie jesteś :lol2:

na forum piszą ludzie z RL świata
dla przykładu ogrodnik jest równie irytujący w realu i w necie :lol2:

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Weź, że internet daję często świadomość, że twoje otoczenie nie widzi tego co piszesz(choć często złudne), co wpływa na to, że inaczej zachowujesz się w necie, a w RL w miarę normalniej (choć są wyjątki np. wg Azteka taki Ogrodnik)

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nawet bym powiedział, że w realu czasem jestem gorszy.

Ps. Wezmę.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z tematu "Anime"
#25 2013-02-12, 17:46(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 18:50)
A ja się czemu post w którym napisałem, że obejrzałem 3 anime w życiu w całości i nawet było fajne trafił do spamu. Dlaczego Av twierdzisz, że nie jestem inteligentny. Nie żeby coś, ale pamiętajmy również, że forum, to nie RL świat :|
To raczej na podstawie całokształtu twojej twórczości, ale nie obrażaj się - to prawdopodobnie kwestia wieku. Nie oszukujmy się że grupy wiekowe do których głównie należą użytkownicy tego forum : 11-16 i 17-22 znacząco się różnią pod względem inteligencji społecznej / dojrzałości.

//edit: poniżej kolejny przykład :D  A Ogrodnik to wyjątek potwierdzający regułę.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Adamie, weź mu zrób tego loda i nie pierdol.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Spam z tematu "Anime"
#27 2013-02-12, 19:28(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 19:29)

To raczej na podstawie całokształtu twojej twórczości, ale nie obrażaj się - to prawdopodobnie kwestia wieku. Nie oszukujmy się że grupy wiekowe do których głównie należą użytkownicy tego forum : 11-16 i 17-22 znacząco się różnią pod względem inteligencji społecznej / dojrzałości.

Płat czołowy mózgu rozwija się w pełni do około 25 roku życia.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z tematu "Anime"
#28 2013-02-12, 19:35(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 19:36)
No, ale trzeba przyznać że kluczowy okres to najwyraźniej liceum. Tzn w gimnazjum też się wiele dzieje, ale o ile się orientuję jest to zwykle przynajmniej tymczasowa raczej degeneracja niż postęp.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
No, ale trzeba przyznać że kluczowy okres to najwyraźniej liceum. Tzn w gimnazjum też się wiele dzieje, ale o ile się orientuję jest to zwykle przynajmniej tymczasowa raczej degeneracja niż postęp.

Offtopując kompletnie.

Nigdy tego słowa nie lubiłem. "Postęp". Te słowo jest w czasie ciągłym. Nigdy nie jest zadowolone ze stanem teraźniejszym. Ciągle chce jeść i zmieniać wszystko dookoła. Nie ma w nim spokoju i stabilizacji. Ma destruktywne właściwości bo jest nierealne - strzela w cel który nigdy nie jest osiągnięty, cel który ma być osiągnięty następująco.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale tak właśnie można opisać człowieka. Człowiek nigdy nie zastyga w miejscu (pomijając sytuacje, gdzie zamieniają się w warzywo :lol2: ) - cały czas się zmienia. Pod względem fizycznym, psychicznym, w przekonaniach - cały czas jest postęp. Też się zmieniasz i powinieneś się z tym pogodzić oraz dbać, by ten progres dążył w odpowiednim kierunku :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Spam z tematu "Anime"
#31 2013-02-12, 20:16(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 20:40)
Ale tak właśnie można opisać człowieka. Człowiek nigdy nie zastyga w miejscu (pomijając sytuacje, gdzie zamieniają się w warzywo :lol2: ) - cały czas się zmienia. Pod względem fizycznym, psychicznym, w przekonaniach - cały czas jest postęp. Też się zmieniasz i powinieneś się z tym pogodzić oraz dbać, by ten progres dążył w odpowiednim kierunku :D

Pastek. Pogodzić to ja się pogodziłem już dawno.

Współczesny genetycznie-biologiczny człowiek na ziemi żyje od około 100 tys. lat. To jest ogólny konsensus pomiędzy antropologami. Pierwszy uprawy ziemi zaczęły się z epoką neolityczną około 10 tys. lat przed naszą erą. Bawienie się w cywilizację zaczęło się od 4 tys. lat przed naszą erą.

Przez te mniej więcej 90 tys. lat ganialiśmy za zwierzyną i zbieraliśmy grzybki. Dzisiejsza definicja postępu jest mocno zkulturyzowana.

Epoka post-industrializacyjna, globalizacyjna i cyfrowa nie będą trwały wiecznie.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Idę se flaczki zagrzać

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry