Kontakt do administratora "modders.dmkhosting.net" 2762 10

O temacie

Autor nadro

Zaczęty 10.02.2013 roku

Wyświetleń 2762

Odpowiedzi 10

nadro

nadro

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Witam,
Nie wiem czy jest to dobre forum i dobry dział dla tego typu pytania, jednak poszukując w sieci informacji dotarłem do strony "http://modders.dmkhosting.net/gmod/linki.php". W linkach widnieje odnośnik do tego forum stąd też właśnie moje pytanie. Czy ktoś z obecnych forumowiczów ma jakiś kontakt do administratora "modders.dmkhosting.net"? Na serwerze tym pod adresem "http://buggy-race.pl/" mieści się strona gry, której jestem jednym z autorów (gra dostała aktualizację i trzeba wymienić zawartość strony, a niestety nie mam jak, gdyż mimo, iż login i hasło na ftp'a działają to jest problem z katalogiem /home). Niestety nie ja załatwiałem serwer (z osobą, która to robiła nie mogę się niestety skontaktować, gdyż jest offline od kilku dni, a sytuacji jest dosyć pilna), stąd też nie mam kontaktu do administratora. Jeśli ktoś ma takie dane to bardzo prosiłbym o namiary.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Trafiłeś w dobre miejsce.
Shergar (Michał Tronina) powinien coś na ten temat wiedzieć. Napiszę do niego. Ewentualnie Kazzmir. Nawet Zdunek trzymał tam kiedyś starą stronę Poziomek.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tamten serwer w ogóle jeszcze działa?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

nadro

nadro

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Właśnie Shergar załatwiał serwer (pracowaliśmy razem przy Buggy Race), ale od kilku dni nie mogę go złapać online. Tak, czy inaczej dzięki za pomoc, jak będziecie mieli więcej informacji to dajcie znać :)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A Kazz albo Zdunek nie będą mieć passów? Serwer kupował Kazz.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

nadro

nadro

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Tzn, login i hasło (ich weryfikacja przebiega pomyślnie) posiadam, niestety przy logowaniu jest błąd z katalogiem. Osobiście mam kontakt tylko do Shergara, tak więc dzięki wielkie, że próbujecie się skontaktować z innymi osobami, które być może będą w stanie tutaj coś zaradzić :)

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jakby jedyną osobą która ma dostęp do konfiguracji był Zdunek, to spisz serwer na straty. My go się nie możemy od miesięcy doprosić żeby naprawił nam prawa do zapisu, prawie nic nie możemy na to forum wgrywać xD

//edit: on też się nie odzywa.

nadro

nadro

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Rozumiem, wygląda na to, że nie mam wyjścia... W każdym bądź razie dzięki wielkie za pomoc i powodzenia z projektami :)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Proponuję przenieść stronę i domenę na inny serwer xD

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry