Wiedźmin 3: Dziki Gorn 774304 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 774304

Odpowiedzi 1986

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Walka przypomina mi trochę tą z Batmana, ale ogólnie fajnie to wygląda szczególnie ta pogoń za gryfem, czy skoki.  Walka może była i łatwa, ale nie wiadomo jaki był prezentowany stopień trudności :D

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Po tym jak zapowiedzieli, że walka będzie wzorowana na tą z Dark Souls miałem większe oczekiwania. A tak wygląda mi to na męczenie LPM i PPM, szkoda. I o do bólu konsolowym interfejsie nie wspomnę, bo to już się robi standardem. Ucieszyło mnie tylko to, że świat(przynajmniej na tym gameplayu)wygląda na otwarty. Nie ma już niewidzialnych ścian, blokad, bo jakiś krzaczek jest, albo strumyk po kostki i tego, że jeżeli chcesz zejść/wejść jest tylko jedno wyznaczone miejsce. Ale po tym co zobaczyłem już nie jestem tak święcie przekonany o zajebistości tej gry, za dużo skryptów, za dużo "konsoli".

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Klimat czuć mimo wszystko, ale muzyka... rozumiem, jest taka ze względu na pogoń ze gryfem, bo jeżeli podobna rozbrzmiewa podczas zwykłego zwiedzania lasów, to za bardzo trzyma w napięciu. Wydaję mi się też, że nasz Geralt zbyt żwawo zapiernicza przez te lasy i pokonuje chociażby strumień, i nie chodzi o że jest jest wiedźminem, ale o trochę sztuczną fizykę, bohater wydaję się zbyt lekki, w Skyrimie było to zdecydowanie lepiej zrobione, widać było że bohater bardziej "stoi na ziemi". Walka, w trailerze wyglądała na lepszą, ale pamiętajmy że trailer, to wciąż tylko trailer, aczkolwiek jak się przyjrzeć na ruchy podczas walki to wygląda na całkiem niezłą. Grafika jest ok, nie oczekiwałem niczego lepszego, ani też gorszego.

I dobra wiadomość dla mnie, cała gra pod względem grafiki wygląda podobnie jak AC3, który u mnie śmigał bardzo przyzwoicie( co prawda latem w upalne dni, moje chłodzenie po ponad godzinnej grze nie wyrabiało :D)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
I dobra wiadomość dla mnie, cała gra pod względem grafiki wygląda podobnie jak AC3, który u mnie śmigał bardzo przyzwoicie( co prawda latem w upalne dni, moje chłodzenie po ponad godzinnej grze nie wyrabiało :D)

Edit: Dobra pomieszało mi się z inną częścią :D

Co do muzyki to raczej w lesie powinna być bardziej taka jak w wiesku 2 np.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dodam, że w W3 usłyszymy głos Bezimiennego, kolejny powód by zagrać :D

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A wcieli się w ...?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Króla Dzikiego Gonu* faktycznie mimo zwiastunów zapomniałem nawet o tym i jakoś nie zwróciłem uwagi na ten "specyficzny" głos :D

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Ponadto w angielskiej wersji Emhyra gra Tywin Lannister. 
Ucieszyło mnie tylko to, że świat(przynajmniej na tym gameplayu)wygląda na otwarty. Nie ma już niewidzialnych ścian, blokad, bo jakiś krzaczek jest, albo strumyk po kostki i tego, że jeżeli chcesz zejść/wejść jest tylko jedno wyznaczone miejsce.
To akurat było wiadome od dosyć dawna. W końcu Marcin Iwiński to nie Peter Molyneux ani nie Todd Howard żeby łżeć w takich sprawach.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Między innym właśnie przez tych panów sceptycznie podchodzę do wszelkich "wielkich" zapowiedzi. Ale to się jeszcze zobaczy na ile CDPR wywiąże się ze swoich zapowiedzi.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Według mnie ten gameplay miał pokazać tylko możliwości graficzne XONE, ale zobaczymy co zaserwują na swojej konferencji. Podobno dziennikarze byli zachwyceni, gdy kilka miesięcy temu oglądali prezentację gameplayu na zamkniętym pokazie. 

some things are meant to be

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Cd projekt już miał konferencje w sobote lub piątek na której pokazali trailer i zaczeli nudzić o gogu galaxy. Będą mieli jeszcze coś więcej?

Doktorszalonym

Doktorszalonym

Użytkownicy
Mnie to nie zachwyca.
posty337
Propsy161
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Mnie to nie zachwyca.
Mam nadzieję że tak. Czekam na tego streama. 

W tym kraju są zasady,
Ten kraj ma to w zwyczaju:
Równo ścinać wszystkie głowy wystające zza połowy,
Mam fatalne maniery,
Koszmarne mam zwyczaje,
Lecz kiedy grają tego kraju hymn,
Ciągle jeszcze wstaje.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Niestety jest przewidziane 40 minut zamkniętej prezentacji tylko dla dziennikarzy :( .
Poniżej jest drugi gameplay. Pokazuje tą samą misję, ale można dostrzec kilka nowych ataków itp.
https://www.youtube.com/watch?v=rNBDtFLFi_c

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Cóż co z tego? Dzień po tej prezentacji wycieknie to do netu tak jak kiedyś wyciekły wersje alpha, dawałem chyba nawet linka, ale video było słabej jakości i zostało już usunięte.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy

Sculler

Wiedźmin 3: Dziki gon
#175 2014-06-10, 19:56(Ostatnia zmiana: 2014-06-10, 21:22)
Dziś o 22:00 naszego czasu na streamie ign.com pokażą nowy kilkuminutowy gameplay z Wiedźmina 3.
http://uk.ign.com/events/e3

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dali by 45 minutowy a nie kilku ;p

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na drugim filmiku walka z gryfem wygląda nawet nawet... Za to na pewno nie podoba mi się interfejs ekwipunku - czuć konsolą niestety :( Swoją drogą  chyba Geralt trochę przykoksił:P

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Muszę przyznać, że świat wygląda obłędnie:
https://www.youtube.com/watch?v=2wNiiQpDPJE

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obłędnie acz trochę zbyt kolorowo:D Troszkę mogliby stonować te kolory. Jestem też ciekaw jak duża jest tutaj swoboda, to jest czy można by np. zeskoczyć z tego mostku do wody i dopłynąć wpław do każdego z widocznych brzegów. Cóż, nawet jeśli nie to i tak jaram się tym co zobaczyłem :ok:

0 użytkowników
Do góry