Co powiecie na reaktywacja strony o Star Wars? 4650 7

O temacie

Autor RBiK

Zaczęty 22.01.2013 roku

Wyświetleń 4650

Odpowiedzi 7

RBiK

RBiK

Użytkownicy
posty15
Propsy2
  • Użytkownicy
Witajcie wpadłem na pomysł reaktywacji strony www.starwarsmaniacks.bnx.pl jest to stara strona robiona na jakimś szablonie :p
ale czy by nie przywrócić jej dawnej świetności?... Czekam na komentarze ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

IHAHAHAH PRRR LICZE NA PROOPSA :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jaką świetność? Stronka z kreatora na darmowym hostingu, do tego paskudna, 7 postów na shoutboxie od czasu jej założenia (!), przy czym pierwszym był "mistrz 24/01/2008 20:49 Witam na stronie!!!".
O świetności można mówić w przypadku np ossus.pl, a nie tej stroneczki stworzonej przez jednego kolesia, na którą weszło trochę jego znajomych.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
mamy to tak bardzo w dupie :C

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

RBiK

RBiK

Użytkownicy
posty15
Propsy2
  • Użytkownicy
Jaką świetność? Stronka z kreatora na darmowym hostingu, do tego paskudna, 7 postów na shoutboxie od czasu jej założenia (!), przy czym pierwszym był "mistrz 24/01/2008 20:49 Witam na stronie!!!".
O świetności można mówić w przypadku np ossus.pl, a nie tej stroneczki stworzonej przez jednego kolesia, na którą weszło trochę jego znajomych.
nie pisałem że ja ją robiłem :p

RBiK

RBiK

Użytkownicy
posty15
Propsy2
  • Użytkownicy
Ja też nie pisałem że ty ją robiłeś.
nie no spoko xd

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakiś płatny hosting+domena jakiś porządny CMS, albo sam coś naskrobaj i działaj, ale to dopiero jak się zaczną pojawiać jakieś plotki, ploteczki nt. kolejnych części.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry