Mnie się podoba, strona jest dużo bardziej estetyczna, jednak na samej górze umieściłbym jednak jakieś większe logo modyfikacji, ale tak żeby za bardzo nie przesłaniało screenu. Sam screen uważam że można by zedytować w programie graficznym, żeby sprawiał wrażenie że jest lepszy silnik graficzny. Po prostu genialnie wygląda ta postać po prawej, dotąd nie wyobrażałem sobie że w Gothicu można osiągnąć taką jakość grafiki (no chyba że była renderowana poza silnikiem gry). Aby dodatkowo ją wyeksponować podświetliłbym od tyłu lub odwrotnie, przyciemnił tło, żeby mniej się zlewało. Tą flagę z lewej bym "postarzył" i może nawet postrzępił oraz zmniejszył, chyba że oznacza coś konkretnego i ważnego dla fabuły. Jeśli nie, można by umieścić tam jakieś mniejsze, graficzne logo Moda, np w postaci stylizowanych inicjałów ZW, lub choćby czerepa jakiegoś bossa jak w G1. Zmieniłbym też tło pod menu i urozmaicił je dzieląc na sekcje z dużymi, graficznymi nagłówkami. Najbardziej spodobały mi się duże różnice w kolorystyce poszczególnych elementów co drastycznie zwiększa jej przejrzystość w porównaniu z poprzednią wersją. Nie wiem jak ma się to do klimatu moda, ale ja bym tą stronę troszkę umrocznił, dodał jakieś efekty zniszczenia, starości, brudu. Mile widziane jakieś obramowania z runami symbolami itd. Zmieniłbym też czcionkę z tym napisem na górze, jest elegancka i estetyczna ale nadaje się raczej jako nagłówek oficjalnego listu. Aby dopracować klimat strony można by wszystko przyciemnić, dodać ajkieś efektowne światłocienie, kolor światła mógłby sprawiać trochę wrażenie jakbyśmy patrzyli na to przy świetle pochodni, część strony mogłaby pozostawać w mroku. Zmniejszyłbym ilość elementów z drewna, a pododawał jakieś ze zmuruszałego kamienia z ornamentami w celtyckim stylu. Tak w sumie to z klimatu wybija nie tyle zbytnia jasność kolorów, co ich intensywność. Mogłyby byś bardziej szare, sprane, przybrudzone, pełne cieni.