gówno 7356 25

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 15.06.2012 roku

Wyświetleń 7356

Odpowiedzi 25

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
bo gówno zaatakowało mój komputer.

odblokowuje reklamy, mimo zainstalowanego adblocka, samoczynnie wylogowuje system a następnie restartuje kompa, gdy tylko próbuję wejść na jakaś stronę do skanowania bądź pobrać program antywirusowy i robi chuj wie co jeszcze. nie wiem co z tym robić.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Tryb awaryjny -> start -> uruchom -> msconfig -> Uruchamianie -> wyłącz wszystko co wyda ci się podejrzane, jak chcesz to możesz nawet wyłączyć wszystko w ogóle. Spora szansa że pomoże - wywalisz wirusa z autostartu. Jak nie pomoże to formatuj, będzie najprościej.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ok zobaczymy. formata (znowu) wolałbym uniknąć.

btw jak podoba mi się to:
https://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4
to znaczy, że jest źle?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jest bardzo zle

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

gówno
#5 2012-06-15, 19:02(Ostatnia zmiana: 2012-06-15, 19:04)
Teraz źle się z tym czuję że nie lubiłem bibera jak śpiewał te swoje bejbe, bo w tej chwili zabrakło mi skali hejtu : |

filmik zgodny z nazwą tematu - nie offtop : D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

gówno
#6 2012-06-15, 19:06(Ostatnia zmiana: 2012-06-15, 19:49)
btw jak podoba mi się to:
Video
to znaczy, że jest źle?
Provo must go on :lol2:  Dobrze, że znalazło się to przynajmniej w temacie o adekwatnej do tego nazwie :lol2:

edit.
mea, ubiegłeś mnie editem :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Tryb awaryjny -> start -> uruchom -> msconfig -> Uruchamianie -> wyłącz wszystko co wyda ci się podejrzane, jak chcesz to możesz nawet wyłączyć wszystko w ogóle. Spora szansa że pomoże - wywalisz wirusa z autostartu. Jak nie pomoże to formatuj, będzie najprościej.

niestety nic to nie dało. odkryłem jednak przyczynę, że gówno nazywa się bron-spizaetus.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Masz tryb awaryjny, musisz mieć ze 2 antywirusy (weź Avira i coś online) plus Spyware Doctor, musisz zabić procesy blokujace kasowanie plikow-wirusów, odłączyć chwilowo siec, potem dopiero możesz pokasować te pliki fizycznie na dysku, musisz odświeżyć listę programów i usług startowych (msconfig), odsyfic rejestr, potem sprawdzić, czy nie ulegly rozwaleniu pliki systemowe (jest opcja naprawy na płycie instalacyjnej Windowsa) i przy okazji resetować po kilka razy komputer i sprawdzać, czy dalej sa wirusy i objawy, o których piszesz.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
...co

przecież ma już nazwę wirusa. wpisuje w google "broń-spizdetus" i rozwiązanie gotowe. bez żadnych gigabajtów zbędnego gówna.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Też miałem coś podobnego, Security Shield. Tylko jak wpisywałem nazwę tego gówna w google to mi rozłączało neta :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
przy okazji kolejna rzecz.

jakiś czas temu przypadkowo zablokowałem na youtubie obrazki w firefoxie. przez to nie wyświetla mi się logo i parę innych pierdół. generalnie w niczym to nie przeszkadzam poza tym, że jest dziwnie i troche brzydko ale wiecie. jak to dokładnie odblokować?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Narzędzia -> Adblock Plus -> Otwórz listę blokowanych elementów. Szukasz na liście czegoś związanego z youtube, klikasz na element PPM i dajesz wyłącz filtr.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
łatwiej będzie wejść w youtube i dać "otwórz listę blokowalnych elementów na tej stronie"
Pewnie przez przypadek kliknąłeś blokadę youtube.com/images^ czy coś takiego. Odblokuj to i zablokuj jeszcze raz dokładnie to co chciałeś, tym razem zaznaczając kropkę wyżej.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
faktycznie to był jednak adblock. dzięki

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Dobra poradziłem sobie z wirusem i youtubem a teraz mam taki problem, że adblock nie blokuje mi reklam. Wywaliłem go, zainstalowałem ponownie jednak to gówno dało. Czekam na sugestie.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Wymień go sobie na Ad-Muncher`a.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dobra poradziłem sobie z wirusem i youtubem a teraz mam taki problem, że adblock nie blokuje mi reklam. Wywaliłem go, zainstalowałem ponownie jednak to gówno dało. Czekam na sugestie.
A filtry masz ustawione? Sprawdź ustawienie filtrów Ctrl+Shift+F. Powinieneś mieć jakiś zestaw. Jak nie masz, to klikasz "dodaj nowy zestaw", później "wybierz inny zestaw" i szukasz jakiegoś filtru np. "BSI Lista Polska".

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Co do gównianych problemów. Mam problem z nagrywarką CD/DVD. O ile odtwarza normalnie oba typy płyt, tak nie mogę nic nagrywać, nie wykrywa pustych płyt i nic nie nagram.:pokerface:  Pomoże ktoś?:ok:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

gówno
#19 2012-06-16, 11:22(Ostatnia zmiana: 2012-06-16, 11:22)
Na pewno masz nagrywarkę? :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry