Gothic Multiplayer Accrescere 83942 177

O temacie

Autor turbocheat

Zaczęty 27.05.2012 roku

Wyświetleń 83942

Odpowiedzi 177

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
:facepalm:  przez takich ludzi rozpadlo sie wczesniejsze gmp.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Pisałem im, albo będzie serwer autorytatywny (jak w Source) wyłącznie od którego zależy "stan gry", a do którego klienty wysyłają tylko "propozycje swoich działań" do wzięcia pod uwagę, albo cheaty zawsze będą. Można najwyżej próbować je utrudnić, ale zawsze będą wykonalne.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Jak ktoś chce najnowsze cheaty do GMP to pisać na PW.

Za takie teksty to kazałbym ci wypierdalać z stąd.

Комиссар RBT

Partol

Partol

Użytkownicy
posty20
Propsy8
  • Użytkownicy
Za takie teksty to kazałbym ci wypierdalać z stąd.

Do tego wpuścić mu czarnobyla* do komputera który zniszczyłby płyte główna. Raz na zawsze nauczyłby się, że hacki to zło.

*Znam odpowiednich ludzi, hackerów. Można coś zagadać, wkońcu IP i wszystkie biny turbocheata są w bazie SQL...

FrytaPL

FrytaPL

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy

Piszesz je w Deadlusie, w skryptach gothica. Znaczy nie piszesz, bo ty nic nie potrafisz. Jesteś ciotą bez znajomych i masz małego.

A wam radzę po prostu "mieć wyjebane". Zablokujemy to, a on będzie błagał nas o przebaczenie.

Smokmen

Smokmen

Użytkownicy
Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
posty221
Propsy124
  • Użytkownicy
  • Dzownie do ciebie! Tylko czemu nie odbierasz? Dobra dobra&
Znaczy nie piszesz, bo ty nic nie potrafisz. Jesteś ciotą bez znajomych i masz małego.
Takimi tekstami wcale nie prezentujesz wyższego poziomu niż on :hitler:  .

Partol

Partol

Użytkownicy
posty20
Propsy8
  • Użytkownicy
Znaczy nie piszesz, bo ty nic nie potrafisz. Jesteś ciotą bez znajomych i masz małego.
Takimi tekstami wcale nie prezentujesz wyższego poziomu niż on :hitler:  .

Ale przynajmniej go gasi, zawsze jakies rozwiązanie. Zreszta, nie dziwie sie. Czemu jakas ciota ma psuć to, co twórcy budowali przez długi czas?

Nie zrozumcie mnie zle. Ja jestem jak najbardziej za kodami, tipsami czy cheatami. Ale tylko i wylacznie w rozgrywce single, tylko i wylacznie dla siebie, a nie gdy mamy psuc zabawe i relaks innym.

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio

MarkosBoss
RaveN Studio

Gothic Multiplayer Accrescere
#67 2012-07-04, 21:00(Ostatnia zmiana: 2012-07-04, 21:02)
W ogóle powinniście do niego nie pisać, tylko zlikwidować bez gadania. Przecież to nie jego wina, że nie umie grać i musi się dowartościować oszukując wszystkich - nas, was i siebie samego. To jest raczej godne politowania ew. współczucia miast wyzywania i obrażania. W ogóle: módlmy się (po cichu), żeby przybyło mu rozumu i umiejętności, by grać w Gothika, a tutaj zwyczajnie go (jak ktoś też już wspomniał) ignorujmy.

Nie zrozumcie mnie zle. Ja jestem jak najbardziej za kodami, tipsami czy cheatami. Ale tylko i wylacznie w rozgrywce single, tylko i wylacznie dla siebie, a nie gdy mamy psuc zabawe i relaks innym.
Dokładnie. Jak ktoś chce być nieśmiertelnym gościem, którego stać na wszystko (tylko po co mu kasa, skoro i tak ma wszystko?), i który może wszystko - jego sprawa, nic nam do tego. Jak lubi, jak mu to sprawia frajdę, jak inaczej nie umie - ma do tego prawo, które nazywa się wolnością. A o ile korzystając z tej wolności nie ogranicza wolności innych - jest okej (powtórzenia częściowo celowe).

Ale przynajmniej go gasi, zawsze jakies rozwiązanie.
Nie gasi - podjudza go. Prowokuje. Zachęca do robienia tego co cheater robi, bo ten widzi, że innych denerwuje jego zachowanie i to sprawia mu radość. Takie już są pryszczate trolle - możemy tylko się złożyć na jakiś żel do twarzy i mu wysłać.

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
I tak te cheaty już nie działają -,-.Turbo, teraz to możesz dać nawet link sobie w opisie  :naughty:  .

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lol ...

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
mi się podoba ten mp, ponieważ mnie nie wywala od razu po wejściu na serwer. Minusem jest to, iż pustka na serwerach

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Pustka dlatego, że jeszcze odpowiednio nie został chyba rozreklamowany  ;).

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio
Mnie się zaś podoba, że jest konkurencja. Konkurencja zawsze jest lepsza niż monopol - różne strony wtedy ścigają się ze sobą, chcą zaoferować lepszy produkt od konkurencyjnego, a najlepiej na to wychodzi konsument, który cieszy się wyższą jakością produktów mniejszym kosztem. Można tę zasadę z powodzeniem zastosować do istnienia różnych multiplayerów. Przyznam się, że właście GMPA obserwuję od dawna, ale nie zagram dopóki nie wyjdzie "pełna wersja" (tak naprawdę nigdy takiej nie będzie, bo ciągle coś będzie dodawane lub poprawiane), bo nie zamierzam grać w produkt niepozbawiony błędów, słabo zoptymalizowany, pusty (jak zostało wspomniane)... nie zamierzam po prostu być testerem. Niemniej kibicuję twórcom i wyczekuję wszystkich aktualizacji.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Jak wyjdzie Rzeka to zagram, bo będę instalował goticzka.
No, może jak wyjdą Złote Wrota.

makin' bacon

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Ktoś tam pięknie napisał (ale ja powtórzę xD) nie ma się tu co podniecać ze jest jakiś "pro elo" anty cheat / czity obecnie nie działają, jeżeli obliczenia nie będą wykonywane po stornie serwera, a po stronie klienta to będzie można wysłać do takowego serwera wszystko. Jestem ciekaw jak zrealizują (chyba że już są) moby, ich fizyki raczej nie zaimplementowali na serwerze więc będzie ciekawie. :D

Paser

Paser

Użytkownicy
Crazy Diamond
posty281
Propsy119
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Crazy Diamond
Jeśli dodadzą modele dynamiczne oraz możliwość ich animowania to moby będą do zrobienia możliwe, no przydało by się jeszcze interakcje z uderzeniem, ale oni może zrobią moby sami.

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
i jak tam ten multiplayer
bo sie zastanawiam czy nie zainstalowac go przypadkiem

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
Stoi nie opada :P

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Mchuable

Mchuable

Użytkownicy
posty19
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
o Magda Gesler
mój też stoi nie opada?
a tak na serio stoi i nic sie z nim nie dzieje czy cos sie z nim dzieje?

Remix

Remix

Użytkownicy
Murzyn Internetów :O
posty291
Propsy41
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Murzyn Internetów :O
@UP Zajebiście warta informacja :D  Dużo wszystkim przekazałeś :P

Jeśli chodzi o rozwój to na wakacje trochę stanął ale po wakacjach ma ruszyć pełną parą :)  Ale każdemu potrzebna jest przerwa :)  Na dzień dzisiejszy to najlepszy projekt multiplayer na "gothic'owym rynku" więc mogą pozwolić sobie na przerwę. Co do serweró to powstało wiele projektów RP, ciekawych projektów. Więc na pewno nie jest źle :D

https://www.youtube.com/watch?v=TNdy0ea6gc4

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry