W ogóle powinniście do niego nie pisać, tylko zlikwidować bez gadania. Przecież to nie jego wina, że nie umie grać i musi się dowartościować oszukując wszystkich - nas, was i siebie samego. To jest raczej godne politowania ew. współczucia miast wyzywania i obrażania. W ogóle: módlmy się (po cichu), żeby przybyło mu rozumu i umiejętności, by grać w Gothika, a tutaj zwyczajnie go (jak ktoś też już wspomniał) ignorujmy.
Nie zrozumcie mnie zle. Ja jestem jak najbardziej za kodami, tipsami czy cheatami. Ale tylko i wylacznie w rozgrywce single, tylko i wylacznie dla siebie, a nie gdy mamy psuc zabawe i relaks innym.
Dokładnie. Jak ktoś chce być nieśmiertelnym gościem, którego stać na wszystko (tylko po co mu kasa, skoro i tak ma wszystko?), i który może wszystko - jego sprawa, nic nam do tego. Jak lubi, jak mu to sprawia frajdę, jak inaczej nie umie - ma do tego prawo, które nazywa się wolnością. A o ile korzystając z tej wolności nie ogranicza wolności innych - jest okej (powtórzenia częściowo celowe).
Ale przynajmniej go gasi, zawsze jakies rozwiązanie.
Nie gasi - podjudza go. Prowokuje. Zachęca do robienia tego co cheater robi, bo ten widzi, że innych denerwuje jego zachowanie i to sprawia mu radość. Takie już są pryszczate trolle - możemy tylko się złożyć na jakiś żel do twarzy i mu wysłać.