Tak.[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ojos-OOXRbM
[/media]
Czy dialogi z dubbingiem, będzie słyszeć tylko konkretny gracz, czy może wszyscy do okoła. Jeżeli wszyscy, to dobrze by było zrobić efekt, "tym dalej tym ciszej". Niby logiczne, ale w Returningu koncert in extremo słyszałeś jak i w Khorinis(tam grali), jak i na farmie Onara(drugi koniec wyspy). Pomysł ciekawy, ale serwery świecą pustkami. Nie pamiętam, czy była wersja PL, ale chyba nie. Dodajcie to(jeżeli tego nie ma. Dawno nie grałem, więc nie pamiętam). Fakt jeżeli zna się chociaż trochę angielski, to sobie można poradzić, ale przyjemniej się wtedy korzysta z programu. Potrzeba reklamy. Zawsze można popytać się na jakiś serwisach o reklame. Niby znałem GMP(to stare), ale ze względu na jego okrojoną wersję nie chciałem nawet pobierać(ach te czasy z tylko 3-ma gildiami XD), a tu nagle bodajże na interii czytam artykuł o nowej rozbudowanej wersji. Mówię. Popiszcie do jakiegoś CDA, czy tam innych mniej lub bardziej popularnych serwisów/gazet. Nie obiecuję, że się zgodzą, ale próbować warto. Projekt ambitny i pierwsze GMP które mnie nie wywala po max. 10 min.(mój rekord)