Sprawy mniej związane z forum 244287 837

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 23.05.2012 roku

Wyświetleń 244287

Odpowiedzi 837

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
https://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Psimgoth dotykany przez Allaha xD, coś pięknego Sculler.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Czekam jak Avallach odezwie się w tej sprawie, ale wygląda to kiepsko szczerze powiem. Najpierw Kevin Kevin Spacey, potem Dustin Hoffman, a teraz kolejne brudy wypływają ze świata show-biznesu, czego jeszcze się dowiemy?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Zapomniałeś o Harvey'u Weinstein!

hastor

hastor

Użytkownicy
<tu podaj nazwę własnej modyfikacji>
posty24
Propsy40
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • <tu podaj nazwę własnej modyfikacji>
Ale jak się uśmierci się Spacey'ego, Hoffmana i Avallacha to cały świat będzie ich nagle wielbił. Tak jak było z Michaelem Jacksonem, więc...

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z postulatów
#765 2017-11-16, 20:22(Ostatnia zmiana: 2017-11-17, 21:38)
Rozgryzłeś mnie Sculer - zdobyłem Sequela szantażując Psimgotha. A Psimgoth... miał go ode mnie, jak wszyscy już wiedzą.

BTW - Psimgoth myślał że mam związek z jednym z wycieków. Tymczasem to co wypuścił "zaprzyjaźniony" ściek na YT zostało jakoś wyciągnięte od jednego z rozpoznawalnych na tej scenie YouTuberów (i nie chodzi tu o Johnny'ego). Ponadto podobno to nieco co innego od tej wersji 1.01d którą ja analizowałem. Ciągle nie są w stanie zdobyć pełnej paczki, w formie instalatora. To co opublikowali chyba nawet ma numer 1.01e.

Ale jak się uśmierci się Spacey'ego, Hoffmana i Avallacha to cały świat będzie ich nagle wielbił. Tak jak było z Michaelem Jacksonem, więc...
... a Yeshua ben Yosef zrobił to zanim stało się modne!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Spam z postulatów
#766 2017-11-16, 20:44(Ostatnia zmiana: 2017-11-16, 20:52)
Psimgoth dostał bana głównie przez poważne zaszkodzenie wizerunkowi naszej społeczności - ale to nie jest standardowy ban za łamanie regulaminu. Czekaliśmy z tym aż będą konkretne dowody o tym że wyciek był jego winą - a nie tylko plotki i przypuszczenia. Czekanie się opłaciło, bo w końcu sam podał wszystkie szczegóły, które potwierdzili inni zamieszani w sprawę.

Allach córka rybaka, jak Cie lubie tak teraz mnie wkurwiłeś, bo ani nie jesteś głupi ani ślepy, a takim trzeba być żeby tak napisać szczerze. Psimgoth odkąd tylko wrócił po swojej banicji, od początku wycieku sequela srał wszędzie wiadomościami, że jest bohaterem bo udostepnił Sequela. Nawet w temacie Sequela albo innym wprost powiedział ,,aztek mi nic nie zrobi, bo jestem bohaterem" jakoś tak, po czym ja napisałem na telegramie ,,aztek, błagam, uświadom go, że sie myli". Wszędzie, gdzie tylko mógł pisał, że jest super ważny BO DAŁ LUDZIOM SEQUELA I BETE. Jeżeli to nie jest wystarczający dowód na wyciek to naprawdę teraz cały mój respekt wobec Ciebie runął (choć i tak pewnie miałeś go w dupie i będziesz mieć to dalej).

O pierdoleniu głupot, że pojechał do Rosji i kupił Sequela (co od razu wskazuje, że to on był sprawcą) nie wspomne. Już nawet nie wspomne o tym, że miał 80% warna a Ty mu je zdjąłeś.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Spam z postulatów
#767 2017-11-16, 21:06(Ostatnia zmiana: 2017-11-16, 21:12)
Nie było na to żadnych dowodów - i długo nikt mu nie wierzył. Ludzie za granicą też nie wiedzieli o jego roli. Jego własne przechwałki na ten temat lepiej było przez jakiś czas tolerować, bo dzięki temu poznaliśmy całą historię. Co do tego że cofnąłem mu punkty ostrzeżeń, to chyba sam widzisz że nic to nie zmieniło - i z góry ostrzegałem że tak będzie. Zresztą wskaźnik warna nie jest dla was - jest dla administracji i pełni tylko rolę "notatnika" (a stare warny zostają w profilu na zawsze). Dopiero parę lat temu przestawiłem go na publiczny, właśnie żeby było trudniej o nadużycia.

Musisz zrozumieć że on nie dostał bana za to że wysłał komuś jakiegoś zipa. Bana dostał przez sytuację która powstała dużo później (w ciągu ostatnich dni), kiedy niemcy i rosjanie zrozumieli z pewnością kto jest winny.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
i długo nikt mu nie wierzył.
:lol2:
Wierzyli w jego winę wszyscy poza tobą. Wszyscy poza tobą widzieli, że on tylko tu szkodzi i byli za banem dla niego. Jesteś jedyną osobą, która go tu trzymała - i trzymała go na siłę. Nikt go tu nie tolerował ze względu na jego oczywiste powiązania z Sueskim, gównoburzenie i szukanie zaczepki chociażby na sb, gdzie się wcinał w rozmowy z kolejnymi prowami i setnym poruszaniem tematu sekwela i że jest bohaterem.  Sam się do wszystkiego wielokrotnie przyznawał, napisał to raz nawet do Azteka, jak napisał wyżej Worek. Co zmienił późniejszy ban dla niego, poza wmieszaniem w to kolejnych osób?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Co zmienił późniejszy ban dla niego, poza wmieszaniem w to kolejnych osób?
Zmienił to, że bana daliśmy dopiero mając twarde dowody i rozumiejąc całą sprawę - wiedząc że Psimgoth pozyskał Sequela nieuczciwie. Na ten temat wcześniej były tylko plotki - a on sam już żałuje że w końcu to wygadał. Zmienił to, że dowiedzieliśmy się jak doszło do wycieku i kto oprócz niego brał w tym udział - a także potwierdziliśmy te informacje u innych osób. Może dla ciebie to bez znaczenia, ale są osoby dla których to bardzo ważne.

To że ludzie go nie tolerowali to inna sprawa - tego nie da się ukryć, ale to nie jest powód do bana "od razu".

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Spam z postulatów
#770 2017-11-16, 23:17(Ostatnia zmiana: 2017-11-16, 23:39)
Może dla ciebie to bez znaczenia, ale są osoby dla których to bardzo ważne.

Boją się Piranii czy ABW? xD Wątpię iż nagle myślą, że ich reputacja wielkich modderów legnie w gruzach. Przecież do sekwela ludzie nadal robią sobie ołtarzyki, a modderów zapewne będą kochać nadal.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To że ludzie go nie tolerowali to inna sprawa - tego nie da się ukryć, ale to nie jest powód do bana "od razu".

Spoko, ale smród i niesmak jednak pozostał.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Slyszałem, że jest nagroda za to aby udowodnić, że Psimgoth rzeczywiście wiedział o wycieku Sekwela. Mówił o tym Janusz Korwin Mikke przed wyborami do parlamentu gdzie zdobył 4,74% głosów.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duke Nukem @Wowoz @ShadowAssassin @inż. Avallach @Zucklov @Werewolf @WinterKing Kereth @Fabiosek @Splash @Sawik @Sculler @Fareus @Simen

Nie wiem czy ja dobrze rozumiem Waszą dyskusję. O Gothic: Sequel dowiedziałem się z materiału arhn.eu na YouTube (już wcześniej robili ciekawe materiały o Gothicu) - jeżeli dobrze zrozumiałem to @Psimgoth zdobył tajne materiały odnośnie Gothic: Sequel do których mieli wgląd tylko najbardziej zasłużeniu modderzy i podesłał je arhn.eu, a następie o Gothic:Sequel dowiedział się cały świat a nie powinien?

----
BTW: Czy ten blondyn na YouTube o niku Psimek to @Psimgoth ? xD
https://www.youtube.com/watch?v=1CtBK8_-T0Q

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Pierwsza część jest połowiczna na tak. A druga to tak, ten Blondyn to psimek :D.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Psimkuta nie jest zadnym zasluzonym moderem i arhn.eu mieli sequela z innego zrodla a on sam o sequelu dowiedzial sie od nich wlasnie. Tak poza tym to on nie jest blondynem tylko rudym cyganem farbowanym na blond xd

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Duke Nukem @Wowoz @ShadowAssassin @inż. Avallach @Zucklov @Werewolf @WinterKing Kereth @Fabiosek @Splash @Sawik @Sculler @Fareus @Simen

Nie wiem czy ja dobrze rozumiem Waszą dyskusję. O Gothic: Sequel dowiedziałem się z materiału arhn.eu na YouTube (już wcześniej robili ciekawe materiały o Gothicu) - jeżeli dobrze zrozumiałem to @Psimgoth zdobył tajne materiały odnośnie Gothic: Sequel do których mieli wgląd tylko najbardziej zasłużeniu modderzy i podesłał je arhn.eu, a następie o Gothic:Sequel dowiedział się cały świat a nie powinien?

----
BTW: Czy ten blondyn na YouTube o niku Psimek to @Psimgoth ? xD
https://www.youtube.com/watch?v=1CtBK8_-T0Q

Nie, Psimgoth podszywając się wykradł komuś te plki, a sam o nich dowiedział się od Archona itp.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nope, tak naprawdę pod nikogo się nie podszył. Ktoś mu zaufał, choć sam nie miał prawa mu tego przekazać, tak jak osoba która przekazała to jemu. Każdy z pozostałych miał w miarę spokojne sumienie bo przekazał pliki tylko jednej osobie. Nikt nie spodziewał się do kogo może to w końcu trafić.

Hadar

Hadar

Użytkownicy
posty97
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duke Nukem @ShadowAssassin @Simen @inż. Avallach

Czyli jeżeli dobrze rozumiem, @Psimgoth dowiedział się o Gothic: Sequel materiału arhn.eu, wyprosił od kogoś pliki z grą i wypuścił je w sieć, a teraz reszta gothicowego świata moderskiego uważa, że Polakom nie można ufać?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry