Psimgoth dostał bana głównie przez poważne zaszkodzenie wizerunkowi naszej społeczności - ale to nie jest standardowy ban za łamanie regulaminu. Czekaliśmy z tym aż będą konkretne dowody o tym że wyciek był jego winą - a nie tylko plotki i przypuszczenia. Czekanie się opłaciło, bo w końcu sam podał wszystkie szczegóły, które potwierdzili inni zamieszani w sprawę.
Allach córka rybaka, jak Cie lubie tak teraz mnie wkurwiłeś, bo ani nie jesteś głupi ani ślepy, a takim trzeba być żeby tak napisać szczerze. Psimgoth odkąd tylko wrócił po swojej banicji, od początku wycieku sequela srał wszędzie wiadomościami, że jest bohaterem bo udostepnił Sequela. Nawet w temacie Sequela albo innym wprost powiedział ,,aztek mi nic nie zrobi, bo jestem bohaterem" jakoś tak, po czym ja napisałem na telegramie ,,aztek, błagam, uświadom go, że sie myli". Wszędzie, gdzie tylko mógł pisał, że jest super ważny BO DAŁ LUDZIOM SEQUELA I BETE. Jeżeli to nie jest wystarczający dowód na wyciek to naprawdę teraz cały mój respekt wobec Ciebie runął (choć i tak pewnie miałeś go w dupie i będziesz mieć to dalej).
O pierdoleniu głupot, że pojechał do Rosji i kupił Sequela (co od razu wskazuje, że to on był sprawcą) nie wspomne. Już nawet nie wspomne o tym, że miał 80% warna a Ty mu je zdjąłeś.