Google Chrome 17/18 i zawieszanie się 3532 9

O temacie

Autor Neltharion

Zaczęty 3.05.2012 roku

Wyświetleń 3532

Odpowiedzi 9

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam;)
Zaobserwowałem ostatnio u siebie dziwny problem podczas korzystania z Google Chrome (jak na razie na innej przeglądarce tak nie miałem).
Podczas (dzisiaj) przeglądania onetu nagle zawiesił się... kursor zniknął po czym z komputera wydał się pojedynczy dzwiek i wszystko się naprawiło.

Jak myślicie, to wina sprzetu?

P.S Reinstalowalem chrome.

Programista uczy się całe życie...

"Wszystko powinno być tak uproszczone jak to tylko możliwe...ale nie prostsze"

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Wiesz.. nie była to sytuacja pojedyncza ale co jakiś czas się to zdarza. Może raz dziennie odkąd korzystam z chrome18. Nie tylko na onecie ale właśnie głównie na tego typu portalach onet/wp kiedy otwieram kilka kart z wiadomościami. Nie przypominam sobie, żeby na innej stronie tak się działo. Martwi mnie to troszkę bo mam notebooka kupionego w sierpniu Samsung r540 za granicą był kupiony i obawiam się, że to wina sprzętu zwłaszcza to pojedyncze piknięcie przy odwieszeniu. Co więcej.. rozmawiałem z ludzmi na czacie i też kilka osób tak ma ale bez tego dzwieku.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Za mało danych żeby cokolwiek stwierdzić. W ramach testu wszedłem na Onet i żadnych problemów nie doświadczyłem. Masz włączonego Flasha? Może spróbuj wyłączyć, ja wybrałem że najpierw w jego miejscu jest tylko widoczna ramka z informacją, a dopiero jak kliknę to włącza się sam Flash, jeśli już koniecznie muszę skorzystać.

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Ale wina sprzętu to nie powinna być? Martwi mnie te piknięcie w komputerze....

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Pewnie tak :)
Ale czego ten alert dotyczy?

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Witam;)
Zaobserwowałem ostatnio u siebie dziwny problem podczas korzystania z Google Chrome (jak na razie na innej przeglądarce tak nie miałem).
Podczas (dzisiaj) przeglądania onetu nagle zawiesił się... kursor zniknął po czym z komputera wydał się pojedynczy dzwiek i wszystko się naprawiło.

Jak myślicie, to wina sprzetu?

P.S Reinstalowalem chrome.
zgasł ekran na chwilkę? Mógł nawet na ułamek sekundy. Jeśli tak to wina sterowników od grafiki. Moja stara grafika też miała takie coś, że na chwilkę komputer się zawieszał, a następnie wracał do stanu sprzed zacięcia(towarzyszył temu dźwięk z piszczałki). U ciebie wina leży albo w sofcie (oby :D  ) albo w sprzęcie, wtedy gwarancja.

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie żeby coś ale odkąd przeinstalowałem chroma, wyłączyłem flasha i nie buszuję tyle po internecie i mniej się opierdalam to jest dobrze ;-)

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Jak mi powiesz jak to wyjebać to jesteś mistrzem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry