Wrzuć te screeny na imageshack lub ifotos w formacie jpg i dodaj w pierwszym poście z miniaturkami.
Dokładnie. Rozumiem że lubisz jak ludzie pobierają rzeczy z twojego Chomika i chcesz mieć jakieś korzyści choćby ze swojego tutorialu, ale musisz zrozumieć że posty na forum pisze się dla innych, a nie dla siebie. W dobrym tonie byłoby wszelkie materiały które nie są tekstem nadal załączać do posta w formie możliwie najwygodniejszej do wyświetlenia.
A ty znów zaczynasz?-.- Tamten plik ma mniej niż jeden mega więc jest za free. A jeśli wrzucał bym coś co więcej zajmuje to udostępniam z swojego transferu kolego, a wrzuciłem to dlatego tutaj bo w chacie neta tymczasowo nie mam i wrzucałem to na zawodowych w szkole.
Level design tragiczny i bez sensu.
Zaciekawiło mnie to:
Asasyni- grupa ludzi złapanych przez wojska Rhobara na terytoriach Myrtany wrzucona do kolonii. Mordują, gwałcą i rabują,
Kogo oni gwałcą skoro kobiet w koloni prawie nie ma a jedyne jakie są, są pod ścisłą ochroną?
Skoro umiem zrobić by kobiety gadały zamierzam je dodać do modu, będą w obozie mnichów, to bd jeden z questów by odbić kobiety zniewolone przez Asasynów.
A no tak bugi? Zawsze staram się by w mym modzie było ich jak naj mniej. A co do CZ To nawet nie grałem w to i pomysłów od nikogo nie ściągam, mam ich całą masę:)