Wybory parlamentarne - czyli podejmij właśćiwą decyzję! 44890 189

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.08.2011 roku

Wyświetleń 44890

Odpowiedzi 189

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słyszałem o tym przed chwilą w Faktach, prawdziwy zamach na demokracje :lol2:

Olaf

Olaf

Użytkownicy
posty50
Propsy51
  • Użytkownicy
Jeśli chcesz to mogę sprowadzić tę dyskusję do poziomu ukochanego przez przywódce Palikota.

Uważam że masz problemy z alkoholem, ale oczywiście nic nie insunuuje tylko uważam ze powinniśmy to sprawdzić. I nie wiem bo nie jestem specjalistą ale uważam że tak jest bo biedni ludzie nie mają pieniędzy a bogaci mają i dlatego ja dam pieniądze wszystkim zeby wszyscy byli bogaci i nie było biedy a Olaf to chuj.

I w razie jakichkolwiek pytań odpowiadam: Kaczor/To powinniście zapytac Olafa

Ogólnie rzecz biorąc to jak na razie to ty masz jakieś problemy, ponieważ jedyne co potrafisz to wulgarnie i agresywnie kogoś atakować. Zakładam z góry iż jesteś starszy ode mnie, więc takie zachowanie świadczy jedynie o tobie. Polecam ci wyłożyć swoje racje w jakiś bardziej elokwentny sposób i spróbować przekonać mnie do nich. Rzucać mięsem i wyzywać po forum to potrafi każdy. Tyle z mojej strony na ten temat.

– Zostaliśmy więc bez pociechy duchowej?

– Jest wódka.

"Boży bojownicy" A.Sapkowski

Olaf

Olaf

Użytkownicy
posty50
Propsy51
  • Użytkownicy
Ogólnie rzecz biorąc było raczej do przewidzenia że partie u koryta będą się mocno starać, aby nikt inny tam się nie dopchał. Wszystkie powiedzmy że legalne chwyty (jak każdy wie polskie prawo da się ominąć) są dozwolone.

– Jest wódka.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=bMbZEiOyOLY
[/media]
Leżę :lol:  Pięknie ujęte :D

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Ogólnie rzecz biorąc to jak na razie to ty masz jakieś problemy, ponieważ jedyne co potrafisz to wulgarnie i agresywnie kogoś atakować. Zakładam z góry iż jesteś starszy ode mnie, więc takie zachowanie świadczy jedynie o tobie. Polecam ci wyłożyć swoje racje w jakiś bardziej elokwentny sposób i spróbować przekonać mnie do nich. Rzucać mięsem i wyzywać po forum to potrafi każdy. Tyle z mojej strony na ten temat.

Nie wiem czy jesteś tak młody że nie pamiętasz co palikot odpierdalał jeszcze dwa/trzy lata temu, czy nie doczytałeś "Jeśli chcesz to mogę sprowadzić tę dyskusję do poziomu ukochanego przez przywódce Palikota." Czy nie do końca rozumiesz pojęcie sarkazmu i ironii. Jedno z trzech.

Olaf

Olaf

Użytkownicy
posty50
Propsy51
  • Użytkownicy
Tak miałem okazję dowiedzieć co robił wcześniej. Ale myślę że liczy się tu i teraz. Zresztą jakby tak rozliczyć większość polityków to sucha nitka by na nich nie pozostała.

– Jest wódka.

Olaf

Olaf

Użytkownicy
posty50
Propsy51
  • Użytkownicy
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=6sSqs3jwtWA
[/media]

Muszę przyznać że spocik z humorem.

– Jest wódka.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Tak miałem okazję dowiedzieć co robił wcześniej. Ale myślę że liczy się tu i teraz. Zresztą jakby tak rozliczyć większość polityków to sucha nitka by na nich nie pozostała.
Ciągle nie rozumiem w takim razie czemu coś pierdolisz że cię obrażam, i czego w mojej poprzedniej wypowiedzi nie zrozumiałeś. A co do liczy się tu i teraz itd.

Nikt nie mówi nic o większości polityków, mylisz tematy, a palikot jest tępym bucem popularnym tylko dlatego że platforma potrzebowała kogoś kto będzie się ośmieszał atakując każdego z pisu i zdobędzie tym samym poparcie bandy niedojebanych idiotów krzyczących "tylko palikot, precz z kaczorem". Kiedy palikot zorientował się że zostając w koalicji poparcie będzie tylko tracił, bo nie ma jak narzekać na rząd a można się tylko bronić. Tym samym miał wystarczającą podstawę by zaryzykować, oderwać się od partii-matki i w opozycji dalej zdobywać poparcie, zrobił to i tak dostał się na miejsce gdzie jest teraz, nie ma w tym nic dobrego. Gówno mnie obchodzi czy inni Polscy politycy mają brudy większe czy mniejsze, na tą kupę gówna nie zagłosuje, to obraża moją inteligencję.

A jeszcze pieprzenie że ma podobne poglądy do korwina, gówno prawda, to jest pierdolony socjalista z krwi i kości.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=6sSqs3jwtWA
[/media]

Muszę przyznać że spocik z humorem.
Nie mogę rozszyfrować co odpowiedziało to dziecko.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę rozszyfrować co odpowiedziało to dziecko.
Z pomocą przychodzę JA!
-tak, ale 6 godzin religii :ok:

Olaf

Olaf

Użytkownicy
posty50
Propsy51
  • Użytkownicy
@Hwep

Ty też nie zrozumiałeś. Nie mam nic przeciwko dyskusji, lecz chodzi mi o wykładnie swoich racji w sposób kulturalny. Większość twoich wypowiedzi jest wulgarna i agresywna (w stosunku do mnie, czy do osoby Palikota). Niech dyskusja będzie konstruktywna i budująca.

– Jest wódka.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Bardzo cię przepraszam jeśli uraziłem twoje uczucia ale nie za bardzo lubię circklejerku, zamiast tego preferuje szczerość i możliwość wyrażania moich racji w sposób jaki najbardziej oddaje moje uczucia względem ciebie i innych urzytkowników forum. Ponadto jeśli uważasz ze wypowiedź agresywna i wulgarna nie może być konstruktywna i budująca mylisz się i to bardzo. Ja na ten przykład wiele razy uczestniczyłem w dyskusjach w których pojawiały się wypowiedzi wulgarne i agresywne, a jednocześnie konstruktywne i budujące. Przykłady:
"Zgaś to wapno kurwa bo do zaprawy potrzebuje"
"Kurwa wody więcej, to gówno jest za gęste."
"Gdzie jest kurwa znowu ta jebana fangla?"
"No ile jeszcze będziemy czekać na szlichtę do kurwy nędzy?"
"Jeszcze raz tak zjebiesz ten klej, nie będziesz miał dupy! Za rzadkie kurwa!"
"Zagłosujesz na jebanego Palikota, Tuska czy inną niedojebaną szuję, w imię Polski wbiję ci ten nóż w gardło"

Możliwe że nie widać tego po samych cytatach ale możesz mi wierzyć że były one dla mnie bardzo agresywnie przedstawione.

Tak generalnie, ponieważ dyskusja o palikocie jest bezowocna jak i jakikolwiek urząd jaki by sprawował, chciałem zapytać, co sądzicie o First Past the Post i Alternative vote?
https://www.youtube.com/watch?v=s7tWHJfhiyo

https://www.youtube.com/watch?v=3Y3jE3B8HsE

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Tyle że Korwin sam mówił w jakimś wywiadzie że najchętniej widziałby w rządzie jego partie i partie Palikota. Raczej wolałby opcję dogadywania się z Palikotem niż z którąś partią z bandy czworga :D
Nie mówię, że nie.
Ale myślę że liczy się tu i teraz.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale przeciw takiemu myśleniu występują małe partie pokroju NP i RPP. Na kogo Ty chcesz w końcu głosować, skoro nie zgadzasz się z nimi w tak ważnej kwestii?
Zresztą jakby tak rozliczyć większość polityków to sucha nitka by na nich nie pozostała.
DOKŁADNIE. Dlatego należy to zrobić.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Głosujcie na mnie. Dla każdego jak widać na plakacie, będą gramy. Po 5g na łeb.
Oczywiście wiadomo jakie gramy... SUSZONEGO LIŚCIA DĘBA!

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Jak tam, głosowaliście już?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście, 7 głosów na Kongres Nowej Prawicy z mojej najbliższej rodziny, nie liczę znajomych  :wink:

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Osobiscie glosowałem :)  udało mi się namówic 2 kumpli i staruszka.. tzn ojca :P 4 głosy na KNP

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Zastanawiałem się między kurwinkami a PJNem. Koniec końców poszło na korwiny, trochę niekomfortowo się z tym czuję, no ale to chyba mój wewnętrzny meat się buntuje, jak zawsze kiedy coś jest wciskane i lansowane z takim hałasem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry