Ile dziennie siedzisz przed komputerem. 21005 67

Ankieta

Dzienna ilość godzin spędonych przed komputerem.

Głosów w sumie: 49

O temacie

Autor MEGAMOCNY

Zaczęty 13.07.2011 roku

Wyświetleń 21005

Odpowiedzi 67

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Ile dziennie siedzisz przed komputerem.
#40 2011-07-13, 23:12(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 23:13)
Fahren@ Skąd ja to znam?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

#41 2011-07-13, 23:16(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 23:20)
więc jaki problem? próbujesz być na siłę alternatywny, czy planujesz karierę w abw?

fejs jest passe ;) trochę się boję że nie polepszy sprawy a tylko ją pogorszy. Nie wiem czy to sprawdzone info, ale podobno bardzo łatwo jest się uzależnić.

@diegomir: jakbym miał masę to bym pojechał do baru, ale nie mam. nie jestem tym obyty. może bym się kiedyś wybrał do piwnicy pod baranami, ale jakoś nie mogę :D
tak to bym się włóczył bez celu po starówce, najwyżej bym ograł jakiegoś ibaneza w "riffie" że niby "zastanawiam się nad kupnem" i posłuchał muzyki w empiku. I wróciłbym do domu tym samym busem.

makin' bacon

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#43 2011-07-13, 23:33(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 23:51)
No ale nikt nie mówi, że tylko i wyłącznie siedzi na kompie. Takoż i ja tnę drewno (uroki mieszkania na wiosce i posiadania zwykłego pieca obok tego na olej), bawię się elektroniką, sporadycznie łażę do kumpli i to całe antynolifeowe gówno. Z tym że ja nie widzę w sumie nic złego w siedzeniu jak debil przyklejonym w ekran, bo (niemal) zawsze jestem w stanie znaleźć coś, co mogę z tym ekranem zrobić, programowanie, linuxy nie linuxy, douczanie się o tym jak działają tam różne rzeczy - no ale ja chyba jestem geekiem : |

ot, ostatnio interesuję się trochę tym całym zabezpieczaniem stron internetowych - ofc żeby to umieć trzeba wiedzieć, jak się je psuje. Fajnie mieć taką wiedzę :D
Pewnie jak mi się to znudzi to wrócę do uczenia się programowania albo do elektroniki. Elektronika jest o tyle fajna, że to co się zrobiło można dotknąć i poczuć, to naprawdę o wiele lepsze od programu w komputerze :D

@down
bo ja wiem czy czerpię przyjemność? Chyba po prostu to coś na kształt obowiązku. Poza tym dobrze czasem się poruszać, a łażenie samemu od pewnego czasu do mnie średnio przemawia, poza tym takie rąbanie czy piłowanie jest chyba "zdrowsze", bardziej męczące.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

#44 2011-07-13, 23:33(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 23:35)
@diegomir: Nosz kurna argument nie do przebicia :D

edit:
Takoż i ja tnę drewno
propsy kuhwa propsy. jestem mieszczuchem z urodzenia i wychowania, ale rąbanie i cięcie drewna sprawia nieopisaną i niewyjaśnioną przyjemność :D

makin' bacon

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Ja pierdole, przejdźcie się. Nawet bez większego pretekstu. Sam nie wiem. Możesz wyjść i poznać jakieś dupy, wybrać się z kimkolwiek na rower, pobiegać, by zrzucić sadło, wyjść poza mały komfortowy światek dla ciot. Ew. zając się czymś kreatywnym przy pececie. Pisaniem, komponowaniem. Robieniem czegoś swojego od podstaw. Nie jesteście w stanie wyobrazić sobie, ile euforii może przynieść zrobienie czegoś własnego - od samego początku do końca. Jest tyle sposobów na poprawę jakości swojego życia i czasem po prostu nie jestem w stanie wyobrazić sobie, jak można spędzić cały pierdolony dzień, patrząc się w ikonki na pulpicie. Ktokolwiek kto usprawiedliwia własną nieudolność paskudnym ryjem, jest kompletnym idiotą.

Propsy za sygne Fahren.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

#46 2011-07-13, 23:40(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 23:41)
komponowaniem. Robieniem czegoś swojego od podstaw.

Może nie od podstaw, ale z kumplem robimy często alternatywne covery starych klasyków jak Hit the Road Jack czy szantów. zapomniałem o tym napisać, ale potwierdzam, jak coś się zrobi swojego to daje to niesamowitą satysfakcję. Nawet zwykłe jam session które niestety wyszło z mody wśród młodych ludzi jak ja daje sporo radochy, naprawdę.

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ktokolwiek kto usprawiedliwia własną nieudolność paskudnym ryjem, jest kompletnym idiotą.
Przestań dobrze radzić, bo jak paskudne ryje wyjdą ci na ulice i popsują ci krajobraz, to będziesz tego żałował

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Robienie czegokolwiek. Po prostu. Niezależnie od tego, czy jarasz się techniką jak Meat, czy chłoniesz książki poświęcone istocie ewolucji, jak Spółgłoska :lol2:  Zdaje sobie sprawę, że to jebane oczywistości, ale uważam, że poświęcenie się jakiejś dziedzinie i determinacja w jej realizacji to najważniejsze cechy, jakie powinien mieć zdrowo myślący człowiek.

Przestań dobrze radzić, bo jak paskudne ryje wyjdą ci na ulice i popsują ci krajobraz, to będziesz tego żałował

:|

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem ile siedzę przy komputerze. Jak robię modele/stronę/program, to nawet 12h, a czasem w ogóle, bo trzeba siano zwozić/zboże zebrać/w piłkę zagrać/piwo lub sześć wypić/na ryby jechać... Nie ma czasu na nakurwianie modeli ;).
Zaznaczam 3h.
666 postów! Poczujcie to dziffki!

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Av, jak coś to ja ci mogę postukać siekierką parę ton, nie ma sprawy.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Brak innych zajęć co można robić w domu.(a dlaczego nie wychodzę z domu to nie wasz interes) Nie będę wyszywał na drutach xD.
mam to samo
tak te 8 - 10 godzin zrobię , jeszcze zależy od dnia , i od tego co leci na discovery  :lol:

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy napierdzielanie na gitarze do backing tracków z YouTuba też się zalicza do "siedzienia przed kompem"?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Doba ma 24 godziny. Ja zaginam czasoprzestrzeń, i w ciągu każdej doby siedzę przy komputerze 28 godzin. Jeśli ktoś zaraz mi tu wyskoczy "nie dosc, ze nonlajf, to jeszcze idiota" odpowiem tylko jedno...

... spierdalaj wuju perdolony  :[

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Dark trochę to zbyt na siłę robione.  :lol:  

Od tamtej środy pracuje na budowie. Wstaje o 5 rano i robię 8/10h 5 możliwe że i nawet 6 dni w tygodniu. W ostatnią sobotę i niedziele spędziłem jakoś 10h dziennie. Na tygodniu podczas roboty to na kompie góra 2 godziny. Coś po między 3-4h średniej na tydzień.

Jakby nie robił to by było jakieś 10 na bank albo wyżej.  :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Av, jak coś to ja ci mogę postukać siekierką parę ton, nie ma sprawy.
DF, Dracon, jak dla Was za dużo to możecie przyjść do mnie, mniej mam. Jak macie nadmiar czasu, to spokojnie, na pewno coś Wam się do roboty wymyśli.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#57 2011-07-14, 12:43(Ostatnia zmiana: 2011-07-14, 12:50)
fejs jest passe ;) trochę się boję że nie polepszy sprawy a tylko ją pogorszy. Nie wiem czy to sprawdzone info, ale podobno bardzo łatwo jest się uzależnić.

Do kontaktów jest lepszy niż gg, czy poczta i nie zupełnie wiem dlaczego miałby "uzależniać". Osobiście jakoś nie przepadam i wchodzę tam głównie wtedy, gdy jestem napruty/naćpany, bądź mam faktyczną potrzebę.

tak to bym się włóczył bez celu po starówce,

No wiadomo. Lepiej siedzieć na forum kolejną godzinę.

nie jestem tym obyty.

I obyty od siedzenia przy kompie nie będziesz. Zupełnie nie rozumiem takiego narzekania. Byle głupie wydarzenie kulturalne to jest okazja do poznania tłumu nowych ludzi, także nawet aby się bawić nie potrzebujesz grupy licznej jak przeciętna cygańska rodzina. Zachowujecie się jakby rzeczy typu nieśmiałość, brak pewności siebie, komunikacja to były jakieś cechy biologiczne na które nie możecie wpłynąć. Jesteście tacy jacy chcecie, sami pogrążając się w nędzy, którą tworzycie więc wystarczy to odwrócić i skończyć z pierdoleniem.

Ktokolwiek kto usprawiedliwia własną nieudolność paskudnym ryjem, jest kompletnym idiotą.

Tym bardziej, że jest to względne. Kyro wie jak wyglądałem po gimnazjum i jak wyglądam teraz. Pod warunkiem, że nie jesteś trędowaty, to masz wolną drogę do tego, aby dziewczyny które mijasz mówiły za tobą "ładny chłopak" :lol2: .

Jakby nie robił to by było jakieś 10 na bank albo wyżej.

Wygrałeś :ok: . Zupełnie nie wiem jak można dobrowolnie skazywać się na takie coś mieszkając w NY o_O.

iktorn

iktorn

Użytkownicy
posty89
Propsy12
  • Użytkownicy
Dracon, u mnie natomiast możesz pozwozić parę ton drewna. Do wyboru do koloru masz.

hegemonista

hegemonista

Użytkownicy
posty55
Propsy44
  • Użytkownicy

Chcę być fajny na tM. Wspomóż mnie i daj mi propsa

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry