Propozycja reaktywacji Skowyt theModders 4277 11

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 4277

Odpowiedzi 11

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy

Zdunek
Administrator

Propozycja reaktywacji Skowyt theModders
2011-05-09, 19:55(Ostatnia zmiana: 2011-05-09, 20:04)
Tak ostatnio się zastanawiałem co zrobić z padniętym już od dawna skowytem tM
http://www.skowyt.poziomkaz.pl/
Forum tM stało się na prawdę dużym przytułkiem wszelkiej maści osób, nie tylko moderów gier :)  Więc na pewno są ludzie którzy z chęcią zajmą się skowytem który już dawno temu został przyozdobiony w ładną grafikę i ciekawe oskryptowanie.

Jeśli jest jakiś stary user który chciałby zająć się koordynacją "ożywienia" skowytu to niech pisze, myślę że warto by inni użytkownicy zgłaszali chęć uczestniczenia w reanimacji tego starego pomysłu :)

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

sauron
  • Gość
czemu skowyt jest na domenie poziomków a nie tm, skoro to skowyt tm

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Propozycja reaktywacji Skowyt theModders
#2 2011-05-09, 21:17(Ostatnia zmiana: 2011-05-09, 21:17)
A co to za różnica, tym bardziej że jest to martwa inicjatywa?
Zdunek, ja nie wróżę sukcesów, zwłaszcza że czasy takich zinów przeminęły już bardzo dawno temu. Na dzień dzisiejszy nie ma komu ogarniać blipa (nie ma o czym pisać?) a co tu dopiero mówić o takim czymś.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bo ken podpiął do skowytu system pisania artykułów z poziomu forum (który jest na stronie poziomek), a wtedy akurat władzę na tm sprawowałeś ty, więc przypuszczam, że dużą rolę odgrywał też lepszy serwer
edit:
Thoro umiesz zgasić zapał :D  Ale doskonale Cię rozumiem, bo o tyle o ile 1 numer doczekał się ogromnej popularności (bagatela 8 stron komentarzy), to już numer 2 miał ich zaledwie... cztery :lol2:  (4 osoby skomentowały numer  :| )  Z tym też, że pierwszy numer powstał na fali modów (jakiś czas po premierze MT), a na forum siedziały tabuny ludzi. Z kolei drugi numer rok później, ale i tak userzy po prostu się na nas wypięli i nikomu nie chciało się tego komentować, mimo, że liczba aktywnych osób również była duża.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Co by tam nie było ja mimo wszystko uważam, że dzisiaj w erze jakichś twitterów i dziwacznych tablic facebooka taka forma publikacji treści jest zwyczajnie zaściankowa. Kojarzy mi się to z klasycznymi czerwonymi płytami CD Action, na które zgrywano internet.
Sama koncepcja tworzenia konkretniejszej treści na łamach czy w obrębie theModders jest ciekawa, ale obawiam się że skończy się niestety na słomianym zapale i chwilowym zainteresowaniu ze strony gawiedzi.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
No oczywiście musiało to zostać zgaszone przez dwie osoby :D  

Moim zdaniem warto jest robić takie rzeczy, fakt że jest to mało znaczący dodatek do forum, ale właśnie takie inicjatywy dodają smaczku :)

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
hmm a może po prostu ktoś będzie to moderował a twórcy modów albo innych prac będą mu wysyłać swoje artykuły, a on będzie sprawdzał czy się nadaje, poprawiał pisownie i dodawał. Jeśli coś takiego by powstało było by sympatycznie.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Wczoraj pisałem już Zdunkowi na PW. Mam 4 artykuły na zbyciu, które nawet teraz można wrzucić do Skowytu. Z tego jeden wymagał będzie drobnej aktualizacji. Trochę pracy, kilka następnych tekstów i numer gotowy. Mogę podesłać materiały osobie odpowiedzialnej za projekt i violla.

Moje portfolio

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Wbrew błędnie krążącej opinii, Skowyt żyje i ma się dobrze. Na chwilę obecną gotowych jest 8 artykułów. Jeśli ktoś chciałby wspomóc, a każda forma pomocy jest dobra, zapraszam. Jeśli chcecie napisać tekst, będę wdzięczny, podobnie jak cała społeczność tM. Jeśli ktoś nie potrafi pisać, to może zaproponować artykuł, jaki chętnie by w Skowycie zobaczył. Wspomóc projekt można na wiele sposobów, wszystko zależy od was.
Mam nadzieję, że ciepło przyjmiecie próbę reaktywacji forumowej gazetki, jednak na chwilę obecną tworzę ją sam... przydałby się ktoś do pomocy.

Moje portfolio

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Można by zrobić coś w rodzaju przeglądu przewijających się na forum tematów które zostaną arbitralnie uznane za najciekawsze lub najbardziej wartościowe. Mógłby to być chociażby zbiór ocen i istotniejszych porad do W2, krótkie porównanie co lepszych darmowych enginów, jakiś artykuł pokazujący postępy w pracach nad co lepszymi modyfikacjami (zwłaszcza tymi NIE do Gothica) itd.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Dałbym radę się załapać?
Mogę przygotować jakieś screeny nowe ale to zależy od terminu.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Każdy kto chce pomóc jest mile widziany. Chętnie porozmawiam z Tobą nt. Twojego wkładu w proces tworzenia nowego numeru. A co do terminu, nie jest on ustalony. Kiedy będziemy dysponowali odpowiednią ilością materiału, opublikujemy go.

Moje portfolio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry