Dzięki działa prócz tego że na klawiaturze teraz zamiast = mam a-umlałt ale teraz mi nie wywala ale skrypt nie działa
Możesz sprawdzić czy po wklejeniu mojego ZSpy wywala jakiś z błędów które wpisałem, jezeli nie to Ikarus działa już poprawnie.
Mozesz zrobic filtrowanie wiadomosci na tylko te które zawieraja ciag: "Skript" (bez cudzysłowiu).
Skrypt nie dziala z prostej przyczyny jest wywoływany co jakis czas który mu tam wpisałeś, szansa na to że akurat wtedy klawisz zostaje nacisniety (a trwa to jedną "klatkę" potem jego stan jest zmieniany na "HOLD" czyli przytrzymywany, az do momentu puszczenia) Możesz zmienic
KEY_PRESSED na KEY_HOLD co jest wysoce nie doskonałe, ale powinno w sumie działać, albo zrobić triggera wywoływanego co klatke, czyli tak jak nalezy, co zresztą pewnie jeszcze ci się przyda, dodajać na poczatku: Wld_SendTrigger ("PERFRAMETRIGGER"); //Nazwa mojego triggera, tutaj odpowiednio wstawiasz swoją.
//Triggerscript find pointer
if(PerFrameCallTrigger_Init)//zmienna którą ustawiasz w INIT_KazdyswiatzTwojegoModa (np. INIT_WORLD) na true
{
ptr = MEM_SearchVobByName ("PERFRAMETRIGGER");
MEM_AssignInst (trigger, ptr);
PerFrameCallTrigger_Init=FALSE;
};
Na końcu po wykonaniu wszystkich operacji, choc tak wlasciwie może raczej być gdziekolwiek ;p
trigger._zCVob_nextOnTimer = MEM_ReadInt(MEMINT_zTimer_Address+8);//MEM_Timer.totalTimeFloat;
edit:
Zapomniałem, potrzeba jeszcze ów "trigger"a z którego korzystam
instance trigger (oCTriggerScript);
dodaj gdzieś przed blokiem tej funkcji